canım hayırlısı olsun, 6 şubat tı senin erken olmuşsun.. mart a kısmet olur inşAllah...Merhaba kızlar,öğlen yazmıştım ama ben adet oldum az önce,malesef öteki aya kaldım yani marta.Zaten bu ay için çok umudum yoktu ve ilk denememdi.Hayırlısı diyelim napalım,üzüldüm ama:-(
kızlarrrr
ben geldımmmmmmmmmmmmm
gecmısı az cok okudum
aramıza yenı katılanlar hosgeldınız
eve gırer gırmez ovulasyon testımızı yapdıkkk
yenı kıtım geldı ya
Guzel bırsey
yanındada 10 adet gebelık testı gondermıs saolsun satıcı
bakalım zaten kendı hesaplarıma gore salı ıle persembe arası ovulasyonum
hadı bakalım bu ay ıcın hayırlısı dıyelım sımdıden
elisaist
güle güle verimli şekilde kullan canımbu ayı boş geçme sakın çalış
Selaaaaam.. Benim de günüm bugündü.. Karnım feci ağrıyor. Ha oldum ha olacam.. Bu gece olurum, kesin.. Beni de listeden çıkarın şimdiden.. Bu ay da umutlarımız suya düştü... Offfff
olsun cnm
mart ne gune duruyor sakın canını sıkma
hersey olacagına varır
hayırlısı buymus demekkı
Selaaaaam.. Benim de günüm bugündü.. Karnım feci ağrıyor. Ha oldum ha olacam.. Bu gece olurum, kesin.. Beni de listeden çıkarın şimdiden.. Bu ay da umutlarımız suya düştü... Offfff
bende oyle dusunuyorum cnmmm :)
ıyı brı sekılde kullanmam lazım bu gunlerımı
hadı bakalım ınsallah bu ay sonu hepımız mujdelerımızı verebılırz
canım hoş geldin ekledim listeye... kızlar ben çıktım kocişle ilgilenmem gerek...hoşçakalın...bende 1,5 yıllık evliyim bizde çalışmalara ocakta başladık. olmadı. bakalım şubat nasıl olacak :) benimde 20 şubat adetim.
hayır canım çıkarmıyorum dur bekle daha olmadın kızıyorum amahem nasip ne yapalım isyan edecek halimiz yok ya rabbim o sabrı versin hepimize, aratmasın yeter...
tamam kızma kızma.. Ama kesin gözüküyor,bu ağrı o ağrı.. Onun için dedim.. Senin dediğin gibi isyan edecek halimiz yok, sadece sabredecek güç istiyoruz.. :130:
Bencede erken oldu ama bilemiyorum 5 ay hap kullanmıştım o yüzden son 2 aydır anlayamıyorum tam olarak ne zaman olacağını,ama inşallah martta güzel haberler vericem,bu arada burayıda takip edicem tabi...canım hayırlısı olsun, 6 şubat tı senin erken olmuşsun.. mart a kısmet olur inşAllah...
:
hayra yoralım canım hayır olur inşAllah...ama rüyanın finaline çok güldüm allah seniseninle bat günümüz aynı, o pis sivilceler bende de var 1-2 diyodum 3-4- olmuşlar:84::84:
Allah ım yüzümüzü güldürür inşAllah...
aminn canım ben 8 de çıkcam evden o zaman okurum mesajını bak uyuya kalma 7 de açacam pc yi...
canım seni de listeye alayım hem son halini bir görelimvalla ben adet günü karnım ağrır hem de nasıl bir ağrı ağlarım majezik içerim olmadı ablam iğne yapardı öyle dinerdi ağrım.. evlendik gene aynı az da üşüttük mü günüm zehir olur ölürüm ağrıdan önce bacaklarım dizden yukarısı sonra karnım offff üstüne ekstra sinir donarım üşürüm.. bu ay da böyle olcam üşüttüm çünkü
kızlarrrr
ben geldımmmmmmmmmmmmm
gecmısı az cok okudum
aramıza yenı katılanlar hosgeldınız
eve gırer gırmez ovulasyon testımızı yapdıkkk
yenı kıtım geldı ya
Guzel bırsey
yanındada 10 adet gebelık testı gondermıs saolsun satıcı
bakalım zaten kendı hesaplarıma gore salı ıle persembe arası ovulasyonum
hadı bakalım bu ay ıcın hayırlısı dıyelım sımdıden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?