kızlar slm.nasılsınız.ya ben dün allahın izniyle kahverengi lekelenmelerim geçti ve çalışmalara başladım.ama ben klomen kullanmazsam yumurtalarım kendi kendine büyümüyor.o yüzden hiç umutlu değilim.bu ayda ilaç kullanmadım.Ama allah büyük diyorum belki bir mucize olur.ben pek okuyamadım geçmişi ama şuan durumu benim gibi olan var mı.ben pko hastasıyım ve yumurtalar ilaç içmeden gelişmiyor.cvp yazan olursa sevinirim.
CAnim merhaba gecmis olsun öncelikle ama dedigin gibi Allah büyük hic belli olmaz belki hic olmaz dedigin imkansiz dedigin bi anda hamile kalirsin. Allah hepimize yardim etsin insallah
ne diyem canım,beklemekten doktora gitmekten okadaar sıkıldımki anlatamam.birde çalışıyorum.o yoğunlukta doktara git tahlil ver.geri gel.hayırlısı bakalım canım.
kızlar herkeze merhaba benim şu kasık ağrım hala devam ediyor..adetime 4gün var
bende istiyordum ama eşim hastalandı yumurtlama günlerimi kaçırıyorum bugün 15.günüm gidiyorrrrrr ama:84::84:
Ben hic anliyamiyorum bunu yaa bende hic burda yazanlar gibi olmuyo bi ara akintim fazlalasti ama öle yapiskan koyu pütürüklü falan degil hep ayni ondan anliyamicam ben galiba
kızlar slm.nasılsınız.ya ben dün allahın izniyle kahverengi lekelenmelerim geçti ve çalışmalara başladım.ama ben klomen kullanmazsam yumurtalarım kendi kendine büyümüyor.o yüzden hiç umutlu değilim.bu ayda ilaç kullanmadım.Ama allah büyük diyorum belki bir mucize olur.ben pek okuyamadım geçmişi ama şuan durumu benim gibi olan var mı.ben pko hastasıyım ve yumurtalar ilaç içmeden gelişmiyor.cvp yazan olursa sevinirim.
Nasil bir agri ki canim hamilelik belirtisimi ki acaba bende bi ayirt edemiyorum belkim hamile kalinca anlarim. Hayirlisi olsun 4 gün hemen gelip gecer nasil olsa....
15 gündür var nerdeyse batma gibi arada ağrıyor...tekrar bıçak gibi saplanıyor...inşallah canım fazla umudum yok ama yineede bir ümittt
benimde batma şeklinde olmustu adetime 3 gün varken test yaptım pozitif çıktı..inş sende hamilesindir
insallah bende beklıyorum ama cokda merak edıyorum hakkımıza hayırlısı artıkHerkese merhaba..Cumamız mübarek olsun, birbirimize bol bol dua edelim... Rabbim önce sizlere, dileyen herkese, sonrasında beraberinde bana hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin....(Amin)
leyna canım gününü bekle öyle test yap, ayrıca herkeste belirti olamayabilir...İnşAllah hamissindir canım...
sultang88 canım seni merakla bekliyorum, inşAllah müjdeli haberi verirsin bana göre yerleşme kanaması inşAllah da öyledir...
hadi bakalım allahın izniyle hamilesindir inşallah... beklemek ne zor geliyor insana değilmi
bendeki ağrı zamn zamn bacağımada vuruyor ama yumurtalığımda sanki bi dolgunluk var.. bir test alıp yapayım ozamn...inşallah pozitiftir..değilse başka işey var demektir..
selam kızlar ben geldim bugün regl günüm bakalım olcakmmıım hiç olcakmışım hissi yok inşallah
bende kan tetsi yaptım dün betam ilk 82.8 ikincide 268.7 çıktı güzel artmış..merve nasıl giidyor hamilelik pek girmiyon nete galiba?
maşallah maşallah suphanallah canım, güzel artmış sonuç, inşallah Allah hayırlısı ile tamanı erdirir ikimizinkinide ve tüm hamişlerin inşallah, sağlıklı hayırlı evlatlar kucağımıza almak nasip olur inşallah. canım işler çookk yoğun fırsat buldukça girmeye çalışıyorum, bazen sadece okuyorum.. müşteri bastırınca hiç bişey yapamıyorum
selam kızlar ben geldim bugün regl günüm bakalım olcakmmıım hiç olcakmışım hissi yok inşallah
test yapsana niye yapmadın benim adet günüm bugün normalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?