Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

kızlar slm.nasılsınız.ya ben dün allahın izniyle kahverengi lekelenmelerim geçti ve çalışmalara başladım.ama ben klomen kullanmazsam yumurtalarım kendi kendine büyümüyor.o yüzden hiç umutlu değilim.bu ayda ilaç kullanmadım.Ama allah büyük diyorum belki bir mucize olur.ben pek okuyamadım geçmişi ama şuan durumu benim gibi olan var mı.ben pko hastasıyım ve yumurtalar ilaç içmeden gelişmiyor.cvp yazan olursa sevinirim.

CAnim merhaba gecmis olsun öncelikle ama dedigin gibi Allah büyük hic belli olmaz belki hic olmaz dedigin imkansiz dedigin bi anda hamile kalirsin. Allah hepimize yardim etsin insallah

CAnim merhaba gecmis olsun öncelikle ama dedigin gibi Allah büyük hic belli olmaz belki hic olmaz dedigin imkansiz dedigin bi anda hamile kalirsin. Allah hepimize yardim etsin insallah

ne diyem canım,beklemekten doktora gitmekten okadaar sıkıldımki anlatamam.birde çalışıyorum.o yoğunlukta doktara git tahlil ver.geri gel.hayırlısı bakalım canım.

ne diyem canım,beklemekten doktora gitmekten okadaar sıkıldımki anlatamam.birde çalışıyorum.o yoğunlukta doktara git tahlil ver.geri gel.hayırlısı bakalım canım.

haklisin canim insani psikolojik olarakta yoruyo bütün bunlari düsünmek. Ama ben hep olumlu düsünmeye söz verdim kendime ne kadar sözümde durabilirsem artik.Allah bu hüzünlerimizi bu bekleyislerimizi görüyor ve bizi en iyi sekilde mükafatlandirac bigün Allah istedikten sonra hersey mümkün. Ondan sakin SIkma canini hersey cok güzel olucak die tekrarla icinden hep
Bebislerimiz gelicek yok yakinda

kızlar herkeze merhaba benim şu kasık ağrım hala devam ediyor..adetime 4gün var

Nasil bir agri ki canim hamilelik belirtisimi ki acaba bende bi ayirt edemiyorum belkim hamile kalinca anlarim. Hayirlisi olsun 4 gün hemen gelip gecer nasil olsa....

bende istiyordum ama eşim hastalandı yumurtlama günlerimi kaçırıyorum bugün 15.günüm gidiyorrrrrr ama:84::84:

zaten hep bir terslik olur yine de nasip her şeyde bir hayır vardır hiçç üzülme...

Ben hic anliyamiyorum bunu yaa bende hic burda yazanlar gibi olmuyo bi ara akintim fazlalasti ama öle yapiskan koyu pütürüklü falan degil hep ayni ondan anliyamicam ben galiba

canımcım zaten bunlar genel bulgular, herkes bir değil her vücut farklı tepki veriyor... kafaya takma
sen bunları ona kalırsa bende de yok..en güzeli gününü beklemek benim 5 gün kaldı ya sardım iyice..moral bozmak yok ayrıca ben sanki her an adet olacak gibiyim geldi gelecek, bir iki tane sivilcem bile çıktı bir de midem çok kazınıyo midemden sesler geliyor, yanımda biri olsa utanırım yani o seslerden

ah güzelim herkeste bir dert var, rabbim dermansız dert vermesin yeter ki... durumunla ilgili bilgim yok ama forumda bununla ilgili konu vardı canım orayı da takip edebilirsin...
Tıkla

5 dakka dinlenme molası verdim hemen siteye koştum işe devam ne çok ütüm varmış
sizleri seviyorum kızlar molada görüşürüz

Nasil bir agri ki canim hamilelik belirtisimi ki acaba bende bi ayirt edemiyorum belkim hamile kalinca anlarim. Hayirlisi olsun 4 gün hemen gelip gecer nasil olsa....

15 gündür var nerdeyse batma gibi arada ağrıyor...tekrar bıçak gibi saplanıyor...inşallah canım fazla umudum yok ama yineede bir ümittt

15 gündür var nerdeyse batma gibi arada ağrıyor...tekrar bıçak gibi saplanıyor...inşallah canım fazla umudum yok ama yineede bir ümittt

benimde batma şeklinde olmustu adetime 3 gün varken test yaptım pozitif çıktı..inş sende hamilesindir

benimde batma şeklinde olmustu adetime 3 gün varken test yaptım pozitif çıktı..inş sende hamilesindir

bendeki ağrı zamn zamn bacağımada vuruyor ama yumurtalığımda sanki bi dolgunluk var.. bir test alıp yapayım ozamn...inşallah pozitiftir..değilse başka işey var demektir..

insallah bende beklıyorum ama cokda merak edıyorum hakkımıza hayırlısı artık

bende kan tetsi yaptım dün betam ilk 82.8 ikincide 268.7 çıktı güzel artmış..merve nasıl giidyor hamilelik pek girmiyon nete galiba?

selam kızlar ben geldim bugün regl günüm bakalım olcakmmıım hiç olcakmışım hissi yok inşallah

bendeki ağrı zamn zamn bacağımada vuruyor ama yumurtalığımda sanki bi dolgunluk var.. bir test alıp yapayım ozamn...inşallah pozitiftir..değilse başka işey var demektir..

aynı şekilde ağrım vardı ve son zaman adet ağrısı gibiydi belime vuruyordu meğersem gebelik belirtisiymiş

bende kan tetsi yaptım dün betam ilk 82.8 ikincide 268.7 çıktı güzel artmış..merve nasıl giidyor hamilelik pek girmiyon nete galiba?

maşallah maşallah suphanallah canım, güzel artmış sonuç, inşallah Allah hayırlısı ile tamanı erdirir ikimizinkinide ve tüm hamişlerin inşallah, sağlıklı hayırlı evlatlar kucağımıza almak nasip olur inşallah. canım işler çookk yoğun fırsat buldukça girmeye çalışıyorum, bazen sadece okuyorum.. müşteri bastırınca hiç bişey yapamıyorum

inş canım..ben çok sabırsızlanıyorum haftaya görürüz herhalde keseyi..betam güzel arttı ama ben yine kan vericem enson 1000deyken keseyi görmeye gidicem daha önce dış gebelik yaşadığm için takip etmem lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…