Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

günaydın kızlar bende test yaptım hamile değilim....fakat adetten 4 gün önce çıkarmı bilmiyorum şuan evde yaptığım testte bişey yok

selam.. idrar pozitif. bugün Bhcg 2589 çıktı.. ewet bi aksilik yoksa ben de hamileyim.. pazartesi bir kez daha hcg ölçümü yaptırıcam.. hala bi aksilik olmazsa doktora gidicem.. garip hissediyorum..

çook sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşaAllah...bizim içinde dua et olur mu? bizim göbişimiz senin gibi dolsunn

canım benim adım vardı ama silinmiş galiba tekrar yazabilir misin? 27 şubat beklemeyen adet tarihim...inşallah bu ayda boş geçmez:26:

bu arada adet günü 4 şubat olanlar hep hamiş...ne güzel tesadüf...

Son düzenleme:
günaydın kızlar bende test yaptım hamile değilim....fakat adetten 4 gün önce çıkarmı bilmiyorum şuan evde yaptığım testte bişey yok

canım aramızda 1 gün var, ben de 7 gün kala kan testi yaptırdım ama negatif, erken test yapmamak lazım..şeyma ve merve günlerinden önce öğrendiler ama bizler sanırım günümüzü beklemeliyiz.. ben de yarın sabah bi test yapcam kesin negatif çıkcak ama olsun sonrasında günüm gelene kadar hiç test yapmıcam..kendime hakim olmam ve sabrımı korumam lazım bu sefer kararlıyım

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 -------------- 1 Şubat
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat
psijoyi ------------------ 4 Şubat
pelin67 ----------------- 5 Şubat
Hacer22 ---------------- 6 Şubat
neşelikız ------------------ 6 Şubat
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 Şubat
civciv89 ----------------- 8 Şubat
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat
aborjinos ---------------- 10 Şubat
FLZARDA --------------- 11 Şubat
hatcag ------------------11 Şubat
nelit -------------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
shainy ------------------ 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
alisya01 ---------------- 16 Şubat
aygunes ---------------- 19 Şubat
maehlmiekte -------------20 Şubat
ecgubay ---------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
LoveLy_ ---------------- 24 Şubat
pocapoca -------------- 26 Şubat
seda__ ----------------- 27 Şubat
istemnur ---------------- 27 Şubat
sementa33 -------------- 28 Şubat
vildan41 ---------------- 28 Şubat
a_d ---------------------3 Mart

canım benim adım vardı ama silinmiş galiba tekrar yazabilir misin? 27 şubat beklemeyen adet tarihim...inşallah bu ayda boş geçmez:26:

bu arada adet günü 4 şubat olanlar hep hamiş...ne güzel tesadüf...

canım adın vardı hatırlıyorum ama düzenleme yaparken farkında olmadan silmişimdir kusura bakma affet
4 Şubat şansı ayın geneline yayılır inşAllah...

selam.. idrar pozitif. bugün Bhcg 2589 çıktı.. ewet bi aksilik yoksa ben de hamileyim.. pazartesi bir kez daha hcg ölçümü yaptırıcam.. hala bi aksilik olmazsa doktora gidicem.. garip hissediyorum..

canım hayırlı olsun diyelim inşallah çokk sevindim yaaaa ne güzel listeden 4 şubat uğurlu geldi 3 hamiş olduk inşallah herkes çok mutlu olur. ben de bu gün dr gittim henüz kese görünmedi ama normal dedi dr, daha yeni gebeliğin haftaya hazinemizi görürüz dedi, mutluyum bu gebelikten çok umutluyum

canım moralini bozmadan sabırla bekle, daha erken, Allah büyüktür, bi bakarsın kırmızı görmezsin o zaman testler pozitifleşir inşallah

kendini üzme daha çok erken bende adet olacağım gün test yapmıştım negatif çıkmıştı bi hafta sonra yani dün gene yaptım pozitif çıktı bugün doktora gittim 1 aylık hamileymişim darısı tüm isteyenlerin başına

canım bu gün dr gittm tabiki kese daha gözükmedi, yine kan tahlili yaptırdı 890 çıktı güzel artış var dedi, haftaya gel hazinemizi görelim dedi, cok sevindim inşallah sorun yaşamayız

cnm mrb benim de adım silinmiş sanırım ekleyebilir misin tekrar..teşekkür ederim 15 şubat beklenen gün:)

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 -------------- 1 Şubat
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat
psijoyi ------------------ 4 Şubat
pelin67 ----------------- 5 Şubat
Hacer22 ---------------- 6 Şubat
neşelikız ------------------ 6 Şubat
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 Şubat
civciv89 ----------------- 8 Şubat
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat
aborjinos ---------------- 10 Şubat
FLZARDA --------------- 11 Şubat
hatcag ------------------11 Şubat
nelit -------------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
shainy ------------------ 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat
alisya01 ---------------- 16 Şubat
aygunes ---------------- 19 Şubat
maehlmiekte -------------20 Şubat
ecgubay ---------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
LoveLy_ ---------------- 24 Şubat
pocapoca --------------- 26 Şubat
seda__ ----------------- 27 Şubat
istemnur ---------------- 27 Şubat
sementa33 -------------- 28 Şubat
vildan41 ---------------- 28 Şubat
Blgs ---------------------28 Şubat
a_d ---------------------3 Mart

Kızlar eski listeyi güncellediğim için isimlerde problem çıkmış... Yine eksik olan varsa söylesin eve gidince düzeltirim..
psijoyi, leyna, pelin67 ve Hacer22 haberlerinizi bekliyoruz

Son düzenleme:
canım bu gün dr gittm tabiki kese daha gözükmedi, yine kan tahlili yaptırdı 890 çıktı güzel artış var dedi, haftaya gel hazinemizi görelim dedi, cok sevindim inşallah sorun yaşamayız

bende pazartesi kan testi yapıcam salı doktordan randevu aldım salı günü inş kese belli olur zaten 1000 olunca gözüküyor inş biran önce görürüz kesemizi..

selam kızlarrr
ancak gelebıldım
arkadasda yedık ıctık derken bıraz laptoplarını kacırıp gıreyım eve gıtmeden dedım :=)
benım bugun adetımın 10. gunu bakalım
bır hafta boyunca denemelere baslıcazazz
hadı bakalım hayırlısı dıyorum artık ya
bakalım kısmetse olur ınsallah
suan evınde oldugum arkadasım hamıle 24 haftalık
evolendıgı ılk gece hamıle kaldı :)
hemde hıc takmıyordu
yanı olur yada olmaz dıye
:)
hepımıze hayırlı hamıs kalmalar ınsallah

elatuğba ve diğer tüm kızlar, tebriklerininz için teşekkürler.. hepimiz sağlıklı hamilelikler yaşarız inşallah..
seyma ve merve,
benim bhcg 2580.. biraz fazla geldi bana.. dış gebeliklerde yüksek hcgler mi oluyordu?
ptesi artışa bakmak için tekrar kan vericem..

bir de dr yukardan (abdominal) mı baktı keseye?:18::18:

bende pazartesi kan testi yapıcam salı doktordan randevu aldım salı günü inş kese belli olur zaten 1000 olunca gözüküyor inş biran önce görürüz kesemizi..

günaydın kızlar, akşam ansızın kasıklarımda ve belimde hafif batma mı sancı mı ne bişeyler oldu ama rahatsız etmedi..gece de bel ağrısından yatamadım resmen kopacak gibi hala da öyle belim ağrıyo...ben hiç böyle olmazdım, az önce test yaptım 2. çizgi silik çıktı yarın tekrar yapcam duruma göre de kan testi yaptırcam...umudumu kaybetmedim Rabbim şüphesiz ki işitendir dularımızı duyar..

kız hayırlı olsun hamilesin silikde olsa pozitif oluyor yarın kan testi yap bize haber ver..bu nasıl bişey 4 şubat lar hepsi hamilebiz sıramızı saldık sıra sizde arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…