Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

çook sevindim canımhayırlı olsun...bizim içinde dua et olur mu canım....

kız hayırlı olsun hamilesin silikde olsa pozitif oluyor yarın kan testi yap bize haber ver..bu nasıl bişey 4 şubat lar hepsi hamilebiz sıramızı saldık sıra sizde arkadaşlar..

canım salı gtcem, yrın misafirim var gündüz inşAllah hamileyimdir salı kesinleşir
4 şubattan habersiz 2 kişi kaldı elatuğba ve psijoyi...ayrıca pelin67, Hacer22 ve leyna haber verin kızlar...

Selam kızlar kaç gündür giremedim bilgisayar bozuldu Ama şimdi düzeldi herşeyi okuyaadım ama yeni hamişlerimiz var sanırsam hayırlısı olsun benimde haftaya regl günüm baalım sonuc ne olucak ara sıra karın kasık agrısı var sadece ve gögüslerim acayip şiş ve acıyo ama sanırım bu benım klasik regl belirtim nasip herşey hayırlısı olsun..
Hadi güzel haberlerınızi bekliyorum gelsin lerimiz

canım salı gtcem, yrın misafirim var gündüz inşAllah hamileyimdir salı kesinleşir
4 şubattan habersiz 2 kişi kaldı elatuğba ve psijoyi...ayrıca pelin67, Hacer22 ve leyna haber verin kızlar...

cnm benım bence hamıssın
hemn ıkıncı cızgı bosuna sılık cıkmazzzz
yaaa bugunde yapsaydın bır test bıraz daha koyulastıysa tamamdır bu durum

hosgeldınnn cnmmmm
sanırım elısaıst hamıs olabılır
ıkıncı cızgısı sılık cıkmısss
ayyyy ınsallahhhhh
bende yıne bır temızlık safhasından sonra burdzyım :)
bugun benımde 11. gunum
ayyy bugunde bakdım ama hersey aynı
daha ovulasyonum gerceklesmedı
ama bız tedbırımızı elden bırakmadıkkkk

cnm benım bence hamıssın
hemn ıkıncı cızgı bosuna sılık cıkmazzzz
yaaa bugunde yapsaydın bır test bıraz daha koyulastıysa tamamdır bu durum

hoşgeldiniz selamlar sedacım ve aborjinos
seda cnaım zaten bu sabah yaptım testi mesajımı bu sabah yazdım, bakalım inşAllah hamileyimdir canım...İlk kez silik çizgi gördüm çok thaf oluyo insan ama günümü beklicem..Bu kez sabırlı olcam...
aborjinos canım benim hiç bir belirtim yoktu, dün akşam bi anda kasıklarımın üst tarafında hafif batmalar hissettim sonra belimi de kapladı sabaha kadar belim kopacak gibi oldu... Ben adet öncesi hiç böyle olmam sadece karnım ağrır feci şekilde ve bacaklarım...
Hayırlısı inşAllah...

ayyy cnm ınsallah Allah gonlune gore verır cnmmm
BEnde asırı bır oburum
ama ımkansız hamıle kalmam
Dun arkadasım dıyor ee bebek yoksa ne bu oburluk dıye
BEnde anlamıs degılım
benım adetıme 21 gun var dahaaa
neyse ben su ovulasyonumu bır gorsem gam yemıcem artıkkk

hoşbulduk canım :)) senin az kalmış ovulasyona bugün yarın başlar su sıralar yogun çalışmanız lazım Ama benim içime güzel şeyler doğuyo tutcak inşallah bu ay senninki ben de ilk bir regl mi bekliyimm bakalım sonuc güzel olsa keşke ama hiç belirti yok :26:

canım imkansızı Allah bilir, şaka bile olsa böyle olumsuz laf yok Rabbim herkesin gönlüne göre verisn kucaklarımızı doldursun...
Başka bir topikte arkadaş yazmış ben de buraya yazmak istedim Amin diyelim kızlar...

Zekeriya A.S Duası:

"Rabbim, bana katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin" (Amin)

Canım bu çok güzel haber inşallah hamişsindir ki bence öle ya böle sizleri duyunca benimde içim açılıyo rahatlıyom belkim bende diyom ama belirti yok bakalım hayırlısı olsun sonucu beklicez haftaya herşey belli olur

tabıkı cnm
ımkansız dıye bırsey yoktur haklısın

evet cnm hanı hersey normal gıderse yarın felan baslaması lazımmm
bende folıc asıtımı hoıc aksatmıyorum artık
dun arkadasımdayım demısdım
anammm bırcıcıler almıs anneannesı
mont almıs bıttım monta yaaa
valla cok guzel bır duygu hamılelık gordugum kadarıyla

Gercekmi oy oy miniciktir şimdi onlar ay seda sen bunları görünce daha da bi heyecanlanmışındır hadi artık bizde hamiş ollaımda alalım ya böle şeyler ınşallah tez zamanda hayırlısıylan O duyguyu bende çok yaşamak istiyorum ay ben hiçyerimde duramam aglarım bıde üstüne, mutluluktan yaa. Allah yardımcımız olsun inşalah
Bende hiç aksatmıyom folıği her gün içiyom saatler pek uyuşmasada :)) onuda 4 ay nasıl kullancam aksatmadan bilmiyom bazen çok geç aklıma geliyo.saat kurmak lazım hergüne

Son düzenleme:

cnm ben folıc asıdın 3unu bırden alıyorum
eczacıda bısey olmaz dedı aksam yemegımı yeyınce hooop 3 adetı bırdennnn
evet super seylerdı
ama ben hamıs olsam batarım sanırım
neler var begendıgım begendıgım cocuk arabası 1500 tl
neyse ben anneme ıneyım bıraz zaman gecsın :)

Canım bu sıte cok güzelmiş hoş benımadet günlerim son ıkı aydır degışıyo bazen 28 le 32 arası :) ama sen almanca biliyomusun yoksam nerden buldun bu sıteyı :))

elisaist kesin hamilesin.. hayırlı olsun.. ikinci çizgi silikse kesin bencede positif..
çok tebrik ederim cnm..
ve diğer tüm arkadaşlar.. biliyorum ki hamile haberleri geldikçe müthiş motive oluyoruz hepimiz.. o yüzden herkes lütfen durumlarını bildirsin.. bu güzel bi birlik..
sadece bizim aramızda.. ve bizi olumlu etkiliyor her anlamda..

herkese iyi pazarlar

herkese iyi pazarlar yeni hamileleri tebrik ederim sağlıkla sıhhatle gelsinler inşallahallah bize de en tez zamnda nasip etsin

ben hemen yaptım
Februar 2011
SoMoDiMiDoFrSa1
2345678
9
101112
13
1415161718
19202122
23242526
2728

canım ben adet olmadım henuz yarın da olmassam test yapmayı düşünüyorum bakalım hayırlısı...bu arada sende ikinci cizgi silik cıkmış tebrik ederim hayırlısıyla saglıklı kucagına alırsın inş...

aborjinos
Canım bu sıte cok güzelmiş hoş benımadet günlerim son ıkı aydır degışıyo bazen 28 le 32 arası :) ama sen almanca biliyomusun yoksam nerden buldun bu sıteyı :))

Cnm bende bızım burda gordum
hamılelıkde cınsıyetmı neydı baslk

Almancam yok sadece azıcık ıngılızcem var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…