Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

GErcekden bızım aramızdakı bag cok guzel olusdu
bu ay hepımız hamıle olarak bıtırırsek cokda guzel olucak
Cunkuuu beraber hamıs haberlerımızı ve bebıslerımıze aldıklarımızı soylerız bırbırımızeee

bende iyiyim canım adetim gecti heycanla bekliyorum inş hamileliktendir yarında olmassam test yapcam bu topik ugurlu gelmiştir belkide bana

bende iyiyim canım adetim gecti heycanla bekliyorum inş hamileliktendir yarında olmassam test yapcam bu topik ugurlu gelmiştir belkide bana

ayyyyyyyyy
hadııı ınsallah
ıyı yarına kadar bekleyebılıyorsunnn
bana esım hamılesın sen deyıp duruyor
o kadar cok yemeye basladımkı İD

merhaba kızlar bazı teknik sorunlardan dolayı giremedim nete.
eee nasılsınız en son 2 gebemiz olmuştu şuan durum nedir?
benim adetime 5 6 gün kaldı en belirgin belirtim sol kasığımda sızı ve bacaklarım çok ağrıyor ara sıra bacaklarıma bıcak saplaması gibi sancı oluyor.
o dışında yoğun akıntım falan yok gögüslerim şiş ama adet dönemimde hep olan şey böyle işte allahtan hayırlısı.

ayyyyyyyyy
hadııı ınsallah
ıyı yarına kadar bekleyebılıyorsunnn
bana esım hamılesın sen deyıp duruyor
o kadar cok yemeye basladımkı İD

canım ben annemdeyim evimde degilim şu an pazar günü eczaneler kapalı yarında olmassam yapcam inş...hadi bakalım sende hamilesindir inş güzel haberlerini bekliyoruz...

selam kızlar nasılsınız...
canım nerelerdesin sen? biz iyiyiz seni sormalı asıl umarım içinizde bir melek vardır
canım evde de test yapmadın mı sabah hemen yapıpyazıyorsun buraya biz de kutluyoruz
bu arada belirtiler dün akşamdan beri yoğun bir şekilde devam ediyor ama benim ağzım yandı sütten, yarın sabah yine idrar testi yapcam, yine 2. çizgi silik çıkarsa salı günü kan testi için giderim hastaneye...hayırlısı inşAllah...

canım 2 Şubatta kan testi yaptırmıştım ve negatif çıkmıştı buraya da yazmıştım o gün çokkk üzüldük eşimle 2 gün sonra evde test yaptım yine negatif anladım ki vakti gelmeden test yapmamak lazım..Günümüze en fazla 3 gün varken yapmalıyız. Şimdilik 2. çizgi silikte olsa var yarından sonra daha netleşir..İnşAllah hamileyimdir Rabbim hepimize nasip etsin..

Canım hoşgeldin hamis sayımız şuan 3..Şeyma, Merve, apsaras...Darısı tüm bekleyenlere...

canım benim annemde oldugum icin fazla giremiyorum iyiyim allaha şükür heycanla bekliyorum... yarın test yapınca ilk işim size haber vermek..bugun eczaneler kapalı o yüzden test almaya gidemedim tatlım ama bende belirti yok o yüzden fazla umutlanmak istemiyorum...bence sen hamilesin cünkü silikte olsa cizgi cıkmış hepimiz icin hayırlısı olsun...

Anladım cnaım ben de 2 tane fazladan almıştım h.sonunu düşünerek.. Şuan belimin ve kalçamın sol tarafı nasıl ağrıyor..Ağrı da değil de ne bileyim sancı desem değil tuhaf bi sızı işte zonkluyo sanki... Belirtiler dük akşam bi anda başladı otururken birden hissettim yatarken iyice arttı şimdi sol tarafım da devam ediyor hayırlısı olsun...

canım senin adetin kac gün gecti bende bir iki gün öncesine kadar ara ara cok hafif mıde bulantısı oluyodu şimdi o da yok bide gögüslerim az acıyo... dedigin gibi hayırlısı olsun...

canım senin adetin kac gün gecti bende bir iki gün öncesine kadar ara ara cok hafif mıde bulantısı oluyodu şimdi o da yok bide gögüslerim az acıyo... dedigin gibi hayırlısı olsun...

canım benim bat 9 Şubat daha 3 gün var salı günü her şey belli olur kan testinde.. Belim hala feci ağrıyor zonkluyor resmen:18:

kızlar ne güzel hamileler var aramızda hepinizi tebrik ederim allah tamamına erdirsin:)bir de belirtiler yaşayanlar var bende kendimi yokluyorum ama hiçbir belirti yok gögüs dolgunlığu dışında o da regl dönemi yaklaştığındandır sanırım..hepimiz için hayırlısı olsun..

canım salı gtcem, yrın misafirim var gündüz inşAllah hamileyimdir salı kesinleşir
4 şubattan habersiz 2 kişi kaldı elatuğba ve psijoyi...ayrıca pelin67, Hacer22 ve leyna haber verin kızlar...

Canım, kırmızılar maalesef merhaba dedi bana bu ay.. Beni listeden çıkarabilirsin., Umutlarımız gelecek aya... Bu arada, bu ayın bütün hamilelerini tebrik ediyorum. :114: Hamilelerin duası kabul olurmuş kızlar.. lütfen bizler için de dua edin... :114:

merhaba kızlar
1 haftadır bugünü bekliyordum.parmaklarımla 28 i saya saya bi hal olmuştum malesef bugün adet oldum canım çok sıkıldı.

darısı şubatın başına artık

merhaba kızlar
1 haftadır bugünü bekliyordum.parmaklarımla 28 i saya saya bi hal olmuştum malesef bugün adet oldum canım çok sıkıldı.

hıc sıkma canını
cunku daha onumuzde bır ton ay var
hayırlısı buymus demekkı

canım hayırlısı olsun, Mart a inşAllah... Listeyi şubat sonu yinelicem ve dileyeni Mart a eeklicem istersen seni de ekleyim...Dualardasın moralini bozma nasip her şey...

merhaba kızlar

ah canım kıyamam insanın ümidinin yıkılması ne demek bilirim rabbim zamanı biliyor demek ki yeter ki aratmasın o zaman Mart a olur inşAllah...Bol bol dua et...

Zekeriya A.S Duası:

"Rabbim, bana katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin" (Amin)

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 -------------- 1 Şubat
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat
psijoyi -------------------- 4 Şubat
pelin67 ----------------- 5 Şubat
Hacer22 ---------------- 6 Şubat
neşelikız ------------------ 6 Şubat
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 Şubat
civciv89 ----------------- 8 Şubat
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat
aborjinos ---------------- 10 Şubat
FLZARDA --------------- 11 Şubat
hatcag ------------------11 Şubat
nelit -------------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
shainy ------------------ 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat
alisya01 ---------------- 16 Şubat
aygunes ---------------- 19 Şubat
maehlmiekte -----------20 Şubat
ecgubay --------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
LoveLy_ ---------------- 24 Şubat
pocapoca --------------- 26 Şubat
seda__ ----------------- 27 Şubat
istemnur ---------------- 27 Şubat
sementa33 ------------- 28 Şubat
vildan41 ---------------- 28 Şubat
Blgs ---------------------28 Şubat
a_d ----------------------3 Mart

Son düzenleme:

ayyy 3 hamısımız var
cogalır ınsallah yaaa
BEnde ovulasyonumu beklıyorum
daha 11. gunumdeyım ama testlere gore negatıf :2:
eger boır hafta daha hala hep negatıf gelırse doktora basvurucam artk:2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…