ayyy 3 hamısımız var
cogalır ınsallah yaaa
BEnde ovulasyonumu beklıyorum
daha 11. gunumdeyım ama testlere gore negatıf :2:
eger boır hafta daha hala hep negatıf gelırse doktora basvurucam artk:2:
ayyy 3 hamısımız var
cogalır ınsallah yaaa
BEnde ovulasyonumu beklıyorum
daha 11. gunumdeyım ama testlere gore negatıf :2:
eger boır hafta daha hala hep negatıf gelırse doktora basvurucam artk:2:
Canım akıntını test ettin mi hiç.. Ben bi site var oraya yazarak hesapladım ve akıntının uzaması şeffaflığı aynen gününde tuttu doktora gitmemiştim... Hatta bu site olmasa akıntının özelliğini bile anlamazdım burdan öğrendim her şeyi... İnşAllah bundan sonra doktora bebişin kalp atışlarını duymak için gidersin.
sevennur
canım benide listene ekleyebilirsin beklenmeyen adet tarihine 6 mart
sen kaçaydır deniyorsun. ben 5 aydır. doktora düşünmeye başladığımız zaman gittim . alttan muayene etti .sorun görünmüyor dedi.multivitamin vermişti.
olmazsa 6 ay sonra gel dedi. adetim bitince başka dr a gidicem tahlil yaptırcam. bi sorun olup olmadığını anlamakiçin hangi tahlillleri yapılıyor biliyormusun
canım hangı sıte oadını verebılırmısın bana ?
canım özelden yazayım sitenin adını..
saol cnm oraya gore 7 ve 12 subat arası gozukuyor bakalım ınsallah olur cnm
yarınıtıbarıyle dıyor
yarın ıtıbarıyle tekrardan test yapıcam
zaten her sabah yapıyorum yumurtlama testlerımı
Hayırlısı olsun ınsallah
benim adet tarihim de 14 şubat...hiçbir belirti yok şimdilik...sol yumurtalığımda kist var...inşallah hamileyimdir...insanlara bebek düşünmüyorum diyorum artık zırt bırt sorunca herkes moralim bozuluyor...
benim adet tarihim de 14 şubat...hiçbir belirti yok şimdilik...sol yumurtalığımda kist var...inşallah hamileyimdir...insanlara bebek düşünmüyorum diyorum artık zırt bırt sorunca herkes moralim bozuluyor...
elisaist
canım benim de 26 Ocak diye gösterdi, ben 23-24-25-26 Ocak ta ilişkiye girdim... cidden o iki parmak arası uzayan akıntı o haftalarda geldi 25-26 sında daha yoğundu.. İnşAllah güzelim bu ay hepimizin yüzü güler..
canım benim bat 9 Şubat daha 3 gün var salı günü her şey belli olur kan testinde.. Belim hala feci ağrıyor zonkluyor resmen:18:
hıc canını sıkma sen canım
ınsqanlarıda amann boısver
dogurunca onlarmı bakcak sankı
Bana Allahtan aılem felan sormuyor
suan kımsede bebıs ıstedıgımı bılmıyor nerdeyse
cunku ben ıstemıyordum herkesde ole bılıyordu
bı anneme soledım oda dedı sacmalama takma kafana
dedım gecen ay korunmadık felan
yok artık seda 1 seneye kadar normal ole uzulme sakın dedı
tya ınsan ısteyınce sabırsızlanıyor sanırım
ınsallah cnm yaaa
bakalım hayırlısı
benımde 7sı gozukuyor ama ovulasyon tam 12sı gozukuyor :)
bakalım zaten bayadır aktıfız bugunden sonra full aktıf olcam ınsallah
canım daha var senin, benim bat 9 Şubat.. 2 sinde kan testi sonucum negatif çıktı..4 ündeki israr testimde negatif çıktı ama bugün yaptığım testte 2. çizgi silik çıktı ve birden belirtiler başladı... Hiç moralini bozma daha erken...
daha varmıs gunune canım ama sılık cizgıyı gormussun ne guzel ben test yapmaya korkuyorum hayırlısı olur ins...
neyse kızlar yarın aksam gorusmek uzere umarım yarın aksama kadar hamıslerımız cogalırrr
HErkese ıyı geceler
hadi bakalım kolay gelsinşubat sonu müjdeli haberini yazarsın halaya dururuz artık
ayyy...sen hamişsin o zaman...
günaydın kızlar, akşam ansızın kasıklarımda ve belimde hafif batma mı sancı mı ne bişeyler oldu ama rahatsız etmedi..gece de bel ağrısından yatamadım resmen kopacak gibi hala da öyle belim ağrıyo...ben hiç böyle olmazdım, az önce test yaptım 2. çizgi silik çıktı yarın tekrar yapcam duruma göre de kan testi yaptırcam...umudumu kaybetmedim Rabbim şüphesiz ki işitendir dularımızı duyar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?