Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

ayyy 3 hamısımız var
cogalır ınsallah yaaa
BEnde ovulasyonumu beklıyorum
daha 11. gunumdeyım ama testlere gore negatıf :2:
eger boır hafta daha hala hep negatıf gelırse doktora basvurucam artk:2:

Canım akıntını test ettin mi hiç.. Ben bi site var oraya yazarak hesapladım ve akıntının uzaması şeffaflığı aynen gününde tuttu doktora gitmemiştim... Hatta bu site olmasa akıntının özelliğini bile anlamazdım burdan öğrendim her şeyi... İnşAllah bundan sonra doktora bebişin kalp atışlarını duymak için gidersin.

ayyy 3 hamısımız var
cogalır ınsallah yaaa
BEnde ovulasyonumu beklıyorum
daha 11. gunumdeyım ama testlere gore negatıf :2:
eger boır hafta daha hala hep negatıf gelırse doktora basvurucam artk:2:

canım benide listene ekleyebilirsin beklenmeyen adet tarihine 6 mart

sen kaçaydır deniyorsun. ben 5 aydır. doktora düşünmeye başladığımız zaman gittim . alttan muayene etti .sorun görünmüyor dedi.multivitamin vermişti.

olmazsa 6 ay sonra gel dedi. adetim bitince başka dr a gidicem tahlil yaptırcam. bi sorun olup olmadığını anlamakiçin hangi tahlillleri yapılıyor biliyormusun

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 -------------- 1 Şubat
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat
psijoyi -------------------- 4 Şubat
pelin67 ----------------- 5 Şubat
Hacer22 ---------------- 6 Şubat
neşelikız ------------------ 6 Şubat
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 Şubat
civciv89 ----------------- 8 Şubat
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat
aborjinos ---------------- 10 Şubat
FLZARDA --------------- 11 Şubat
hatcag ------------------11 Şubat
nelit -------------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
shainy ------------------ 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat
alisya01 ---------------- 16 Şubat
aygunes ---------------- 19 Şubat
maehlmiekte -----------20 Şubat
ecgubay --------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
LoveLy_ ---------------- 24 Şubat
pocapoca --------------- 26 Şubat
seda__ ----------------- 27 Şubat
istemnur ---------------- 27 Şubat
sementa33 ------------- 28 Şubat
vildan41 ---------------- 28 Şubat
Blgs ---------------------28 Şubat
a_d ----------------------3 Mart
sevennur ---------------- 6 Mart

canım hangı sıte oadını verebılırmısın bana ?

Canım ben taaa gecen yılın ortasında gıtmısdım cocuk ıcın sadece alttan muayene oldum ve doktorun dedıgı
eger bu yumurtanda adetın gecıkmesınden dolayı bır sorun yoksa hamılelık cok kolay olmaz demısdı
yakın zamanda tekrar baska bır doktora gıttıgımde polıkıstık opver dendı
sonra farklı bır doktorsa bence saglıklısın hıc bır sorun yok ama cocugun olup olmamasını soylemem ıcın en azında 6 7 ay kadar hamıle kalamazsan ozaman yenı testler sana ve esıne uygularız demısdı

canım özelden yazayım sitenin adını..

saol cnm oraya gore 7 ve 12 subat arası gozukuyor bakalım ınsallah olur cnm
yarınıtıbarıyle dıyor
yarın ıtıbarıyle tekrardan test yapıcam
zaten her sabah yapıyorum yumurtlama testlerımı
Hayırlısı olsun ınsallah

benim adet tarihim de 14 şubat...hiçbir belirti yok şimdilik...sol yumurtalığımda kist var...inşallah hamileyimdir...insanlara bebek düşünmüyorum diyorum artık zırt bırt sorunca herkes moralim bozuluyor...

canım benim de 26 Ocak diye gösterdi, ben 23-24-25-26 Ocak ta ilişkiye girdim... cidden o iki parmak arası uzayan akıntı o haftalarda geldi 25-26 sında daha yoğundu.. İnşAllah güzelim bu ay hepimizin yüzü güler..

benim adet tarihim de 14 şubat...hiçbir belirti yok şimdilik...sol yumurtalığımda kist var...inşallah hamileyimdir...insanlara bebek düşünmüyorum diyorum artık zırt bırt sorunca herkes moralim bozuluyor...

canım daha var senin, benim bat 9 Şubat.. 2 sinde kan testi sonucum negatif çıktı..4 ündeki israr testimde negatif çıktı ama bugün yaptığım testte 2. çizgi silik çıktı ve birden belirtiler başladı... Hiç moralini bozma daha erken...

hıc canını sıkma sen canım
ınsqanlarıda amann boısver
dogurunca onlarmı bakcak sankı
Bana Allahtan aılem felan sormuyor
suan kımsede bebıs ıstedıgımı bılmıyor nerdeyse
cunku ben ıstemıyordum herkesde ole bılıyordu
bı anneme soledım oda dedı sacmalama takma kafana
dedım gecen ay korunmadık felan
yok artık seda 1 seneye kadar normal ole uzulme sakın dedı
tya ınsan ısteyınce sabırsızlanıyor sanırım

ınsallah cnm yaaa
bakalım hayırlısı
benımde 7sı gozukuyor ama ovulasyon tam 12sı gozukuyor :)
bakalım zaten bayadır aktıfız bugunden sonra full aktıf olcam ınsallah

canım benim bat 9 Şubat daha 3 gün var salı günü her şey belli olur kan testinde.. Belim hala feci ağrıyor zonkluyor resmen:18:

daha varmıs gunune canım ama sılık cizgıyı gormussun ne guzel ben test yapmaya korkuyorum hayırlısı olur ins...

canım daha var senin, benim bat 9 Şubat.. 2 sinde kan testi sonucum negatif çıktı..4 ündeki israr testimde negatif çıktı ama bugün yaptığım testte 2. çizgi silik çıktı ve birden belirtiler başladı... Hiç moralini bozma daha erken...[/QUOTE]

ayyy... sen hamişsin o zaman...

neyse kızlar yarın aksam gorusmek uzere umarım yarın aksama kadar hamıslerımız cogalırrr
HErkese ıyı geceler

7 aylık evliyim ama evim olalı 1 hafta oldu yine de hep düşünüyorum ya olmazsa diye ...ufff...evliliğin en zor dönemi bu olsa gerek...

ınsallah cnm yaaa
bakalım hayırlısı
benımde 7sı gozukuyor ama ovulasyon tam 12sı gozukuyor :)
bakalım zaten bayadır aktıfız bugunden sonra full aktıf olcam ınsallah

hadi bakalım kolay gelsin şubat sonu müjdeli haberini yazarsın halaya dururuz artık

ayyy... sen hamişsin o zaman...[/QUOTE]

aminnnn canım İnşAllah...

daha varmıs gunune canım ama sılık cizgıyı gormussun ne guzel ben test yapmaya korkuyorum hayırlısı olur ins...

pelin senin günün geçti geçiyo bile sabah yapıyorsun testi ne korkması güzelim ya eninde sonunda öğreneceksin zorla getirceksin kırmızıları ben de test yapcam sabah gel beraber yazalım

hadi bakalım kolay gelsin şubat sonu müjdeli haberini yazarsın halaya dururuz artık

ayyy... sen hamişsin o zaman...

aminnnn canım İnşAllah...

pelin senin günün geçti geçiyo bile sabah yapıyorsun testi ne korkması güzelim ya eninde sonunda öğreneceksin zorla getirceksin kırmızıları ben de test yapcam sabah gel beraber yazalım[/QUOTE]

canım ya bende adet olcakmısım gıbı bır hıs var hıc umudum yok nedense hayırlısı olsun tabiki ama sabah yapamamkı anca aksama yada ondan sonrakı gun yapabılırım tatlım...

merhaba arkadaşlar..görmeyeli hamişler çoğalmış hadi bakalım...hayırlı uğurlu olsun inşllaah hepinize..çizelgedede yazdığı gibi benim regl tarihim 6 şubat ve daha bu saate kadar gelen giden yok..yaa acaba yanlışmı hesapladım..bilmiyorum regl sancılarım 2-3 gün önceden bşlardı ama hiçbirşey yok ne bel ağrısı ne kasık..sadece göğüsler şiş ve ağrılı yaa sizce yanlışmı hesapladım...yoksa bebişmi gelecek bilmiyorum sevinsem mi üzülsem mi ama bekleyeceğim çarşambaya kadar gelen giden olmazsa doktora gideceğim..şuan belirtiler sıfırr...

canım tebrik ederim, inşallah hamilesindir, çok güzel yaaa inşallah Rabbim gönlüne göre verir

Merhaba kızlar nasılsınız, ilk denemem başarısız oldu malesef,gerçi ocak ayında yumurtlama dönemini kaçırmışız kesinlikle, başımıza gelen bazı aksilikler yüzünden of offf:-(Şimdi baktım internetten tahmini yumurtlama dönemlerini hesaplama var.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…