Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

günaydın kızlarrr
artık bu ayı böyle gecirdik
umutlar şubat ayına kaldı.. inşallah hamile kalmak isteyen bütün sitedeki hanımlara Allah nasip ederde bizlerde bebişimizi kucagımıza alırızzzz...
noooooooooooooolllluurr artık hamile kalalım Allllahımmmmmmmmmm

selam kızlar bende bir sene üstüne aralıkta hamile kalmıştım ama malesef kimyasal gebelikmiş sevincim yarıda kaldı... şimdi şubat ayını sabırsızlıkla beklıyorum regl tarihim 5 şubat inş hepimizin bebişleri bu ay gelir hayırlısıyla...

Bende geldim kizlar...Ben gecen senenin mayisindan beri korunmuyorum (dogum kontrol hapi kullaniyordum) bugunlerde benim yumurtlama gunlerim, kismetse Rabbim hayirlisindan versin insallah...Herkesin Rabbim gonlune gore versin...

tünaydınlar herkese
ınşalah güzel haberlerinizi alırım şubatta valla banada moral olur..
İçime doğuyo şubat ayı çok bereketli olcak gelcek ler...

İnşallah cnm
cok hayırlı olsun herkese benım umudum MArta kaldı

İnşallah cnm Ama sabır ve stres yok :)

elatugba
ayyyyyy 4 gün kaldı bakalım hayırlısı
Hıc stres yapma cnm
hersey olucak emınım
hep dıyorum bu topıctekı kızlarla beraber Allahın ıznıyle bebıslerımıze neler alıcaz dıye tartısıcaz

Olsun cnm hayırlısı oymus demekkı
onumuzdekı maclara bakıcaz dımı ama

shainy
Bende geldim kizlar...Ben gecen senenin mayisindan beri korunmuyorum (dogum kontrol hapi kullaniyordum) bugunlerde benim yumurtlama gunlerim, kismetse Rabbim hayirlisindan versin insallah...Herkesin Rabbim gonlune gore versin...

Cnm benım benım yengem tam bır yıl dolduktan sonra hamıs oldu korundugundan dolayı
ama oda bır dusugu oldu 8.ayda hamıle kalıp 2 aylıkken kurtajla alınmak zorunda kaldı sonraaaaa dunyalar yakısıklısı yegenımız yolda hazıranda Allahın ıznıyle bızımle Sezgınımız :)

Cnm benım benım yengem tam bır yıl dolduktan sonra hamıs oldu korundugundan dolayı
ama oda bır dusugu oldu 8.ayda hamıle kalıp 2 aylıkken kurtajla alınmak zorunda kaldı sonraaaaa dunyalar yakısıklısı yegenımız yolda hazıranda Allahın ıznıyle bızımle Sezgınımız :)[/B][/QUOTE]

Oyle diyorlar guzelim, hapla korununca gecikir diyorlar, yani vucut hapi tamamen atmasi lazimmis. Gerci benim vucudumun tamamen attigini dusunuyorum 5 aydan sonra ama iste kismet, bide tek tarafin cok istemesi yetmiyor bence Hayirlisi olsun, vakti gelmemistir belkide :)

Oyle diyorlar guzelim, hapla korununca gecikir diyorlar, yani vucut hapi tamamen atmasi lazimmis. Gerci benim vucudumun tamamen attigini dusunuyorum 5 aydan sonra ama iste kismet, bide tek tarafin cok istemesi yetmiyor bence Hayirlisi olsun, vakti gelmemistir belkide :)[/QUOTE]

Sen hıc sıkma canını bız bılemeyız atıp atmadıgını :)
Benım yengem kac doktora gıttı bır bılsen
Cunku cok ıstıyordu ve doktorun dedıgı gıbı 1 yıl doldu ve hamıs kaldı :)
YAnı hersey nasıp kısmet
Ben odum poatlardı hamıle kalcam dıye ıkı kere ertesı gun hapı kullandım
Bılsem kullanırmıydım gecen ay hıc korunmadık bak bu ay kırmızılardayız
Ama beklemek en ıyısı
Sureklı arastırma yapıyorum
Bu ay ovulasyon testı yapıcam bakalım
Bırde Preeseed dıye bır krem var bunlada cok hamıle kalanlar var
buda spermlerın daha ıyı tutulması gıbı bır yararı var sanırım

Him, preeseed diye bi krem duymadim hic, bilmem pek dogal gibi gelmiyo kulaga, yan etkisi filan olmasin. bende bi bakim...

Him, preeseed diye bi krem duymadim hic, bilmem pek dogal gibi gelmiyo kulaga, yan etkisi filan olmasin. bende bi bakim...

Canım sıtesı felan var
Gordugum kadarıyla cok ıyı sonuclar alan var
benım daha ılk ay dıye almadım
Bu ay ovulasyon testımı denıcem olmazsa doktorada gıdıcem
Cok acelecıyım ben ya

Evet simdi baktim da pre-seed in kendi sitesine, iyi bisey. Evet faydali olabilir, denemekte fayda var ama nerden alicaz ki?

evet canım hayırlısı böyleymiş... hemen hamile kalamıyorum ama bu sefer inş cok fazla beklemem hayırlısıyla gelir bebişim...

Canım bu sıtedede kullanan ve yorumları var googleden aratarak bulmusdum bende
Ben almıcam bır kac ay daha sımdılık ovulasyon testı ıle denıcem

evet canım hayırlısı böyleymiş... hemen hamile kalamıyorum ama bu sefer inş cok fazla beklemem hayırlısıyla gelir bebişim...

İnşallah
ben uzulmek yerıne pozıtıf dusunuyorum hem bıraz daha kg vermıs oluyorum fenamı

yok canım bende üzülmüyorum ama benim vercek kilomda yok zaten tam zamanı bebiş icin hayırlısıyla tabiki...

E yanı senın ole bır sebebın yok tabı cnm
Ama ben 165 boy 78 kg yım suan
Ki kilo seruvenım 87 ıle basladı
Dusun benı

valla canım sanırım benımde marta kaldı olsun mart ugurlu gelır bıze ınsallah :)

valla canım sanırım benımde marta kaldı olsun mart ugurlu gelır bıze ınsallah :)

ayy kızlar ınsallah
suan nabdıgımı bılsenız oturmus bebek odası kaydedıyorum
,delı seyler buldum
BEnde zaten takıntı Allah ızın verırde cocugum olursa hersey sahane olmalı ıstıyorum
Bebek odam arabası cıcıklerı felan off

E yanı senın ole bır sebebın yok tabı cnm
Ama ben 165 boy 78 kg yım suan
Ki kilo seruvenım 87 ıle basladı
Dusun benı

olsun canım ya sende azimlisin baya iyi kilo vermişsin:) eminimki istedigin kiloya ulaşırsın ondan sonrada hayırlısıyla gelsin bebiş oooh ne güzel:)

olsun canım ya sende azimlisin baya iyi kilo vermişsin:) eminimki istedigin kiloya ulaşırsın ondan sonrada hayırlısıyla gelsin bebiş oooh ne güzel:)

aynen cnm ınsallah
Aralıgın basından berı doktor kontrolundeyım
yaklasık brı haftadırda basladım Folıc asıtıme :))
Gunde 3 adet ıcıyorum 3unu bır anda aksamları ıcıyorum :)
Bakalım
Suan kırmızı kartlıyım zaten ovulasyonumu beklıyorum

canım ya bende kullanıyodum ama afedersin bende kabızlık yaptı şimdi kullanmıyorum ama bebegin saglıklı olması acısından iyiymiş yine başlıycam kullanmaya mecburen her şey bebegim icin...bana doktorum günde bitane dedi...inş martta gelir bebişin sedacım hayırlısıyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…