tünaydınlar herkese
ınşalah güzel haberlerinizi alırım şubatta valla banada moral olur..
İçime doğuyo şubat ayı çok bereketli olcak gelcekler...
istbull
günaydın kızlarrr
artık bu ayı böyle gecirdik
umutlar şubat ayına kaldı.. inşallah hamile kalmak isteyen bütün sitedeki hanımlara Allah nasip ederde bizlerde bebişimizi kucagımıza alırızzzz...
noooooooooooooolllluurr artık hamile kalalım Allllahımmmmmmmmmm
Hıc stres yapma cnmelatugba
ayyyyyy 4 gün kaldı bakalım hayırlısı
pelin67
selam kızlar bende bir sene üstüne aralıkta hamile kalmıştım ama malesef kimyasal gebelikmiş sevincim yarıda kaldı... şimdi şubat ayını sabırsızlıkla beklıyorum regl tarihim 5 şubat inş hepimizin bebişleri bu ay gelir hayırlısıyla...
shainy
Bende geldim kizlar...Ben gecen senenin mayisindan beri korunmuyorum (dogum kontrol hapi kullaniyordum) bugunlerde benim yumurtlama gunlerim, kismetse Rabbim hayirlisindan versin insallah...Herkesin Rabbim gonlune gore versin...
Him, preeseed diye bi krem duymadim hic, bilmem pek dogal gibi gelmiyo kulaga, yan etkisi filan olmasin. bende bi bakim...
İnşallah cnm
cok hayırlı olsun herkese benım umudum MArta kaldı
İnşallah cnm Ama sabır ve stres yok :)
Hıc stres yapma cnm
hersey olucak emınım
hep dıyorum bu topıctekı kızlarla beraber Allahın ıznıyle bebıslerımıze neler alıcaz dıye tartısıcaz
Olsun cnm hayırlısı oymus demekkı
onumuzdekı maclara bakıcaz dımı ama
Cnm benım benım yengem tam bır yıl dolduktan sonra hamıs oldu korundugundan dolayı
ama oda bır dusugu oldu 8.ayda hamıle kalıp 2 aylıkken kurtajla alınmak zorunda kaldı sonraaaaa dunyalar yakısıklısı yegenımız yolda hazıranda Allahın ıznıyle bızımle Sezgınımız :)
Him, preeseed diye bi krem duymadim hic, bilmem pek dogal gibi gelmiyo kulaga, yan etkisi filan olmasin. bende bi bakim...
evet canım hayırlısı böyleymiş... hemen hamile kalamıyorum ama bu sefer inş cok fazla beklemem hayırlısıyla gelir bebişim...
İnşallah
ben uzulmek yerıne pozıtıf dusunuyorum hem bıraz daha kg vermıs oluyorum fenamı
yok canım bende üzülmüyorum ama benim vercek kilomda yok zaten tam zamanı bebiş icin hayırlısıyla tabiki...
İnşallah cnm
cok hayırlı olsun herkese benım umudum MArta kaldı
İnşallah cnm Ama sabır ve stres yok :)
Hıc stres yapma cnm
hersey olucak emınım
hep dıyorum bu topıctekı kızlarla beraber Allahın ıznıyle bebıslerımıze neler alıcaz dıye tartısıcaz
Olsun cnm hayırlısı oymus demekkı
onumuzdekı maclara bakıcaz dımı ama
Cnm benım benım yengem tam bır yıl dolduktan sonra hamıs oldu korundugundan dolayı
ama oda bır dusugu oldu 8.ayda hamıle kalıp 2 aylıkken kurtajla alınmak zorunda kaldı sonraaaaa dunyalar yakısıklısı yegenımız yolda hazıranda Allahın ıznıyle bızımle Sezgınımız :)
valla canım sanırım benımde marta kaldı olsun mart ugurlu gelır bıze ınsallah :)
E yanı senın ole bır sebebın yok tabı cnm
Ama ben 165 boy 78 kg yım suan
Ki kilo seruvenım 87 ıle basladı
Dusun benı
olsun canım ya sende azimlisin baya iyi kilo vermişsin:) eminimki istedigin kiloya ulaşırsın ondan sonrada hayırlısıyla gelsin bebiş oooh ne güzel:)
aynen cnm ınsallah
Aralıgın basından berı doktor kontrolundeyım
yaklasık brı haftadırda basladım Folıc asıtıme :))
Gunde 3 adet ıcıyorum 3unu bır anda aksamları ıcıyorum :)
Bakalım
Suan kırmızı kartlıyım zaten ovulasyonumu beklıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?