canım ya bende kullanıyodum ama afedersin bende kabızlık yaptı şimdi kullanmıyorum ama bebegin saglıklı olması acısından iyiymiş yine başlıycam kullanmaya mecburen her şey bebegim icin...bana doktorum günde bitane dedi...inş martta gelir bebişin sedacım hayırlısıyla...
eylul_
merhaba kızlar;
bende 2,5 senelik evliyim.1 senedir korunmuyoruz.doktor herhangi bir sorun yok normal süreç bekleyelim diyor ama ben artık tedavi olmak istiyorum.adetlerim çok düzenliydi 1 senedir ilk defa bu ay erken adet oldum.6 şubatta olmam gerekirken bugün oldum
Ben dıyetısyenımle konusdum
Folıc plus al dedı sende folıc plusmı kullanıyorsun ?
Bırde folbıal mı ne varmıs o kabızlık cok yapıyormus
Dusuncelerın ıcın saol cnm hepımızın olsun ınsallah
Cnm hıc sıkma canını otekı sayfalardada belırttım benım yengemde korunmayı bıraktıktan sonra 12.ayda hamıle kaldı kac doktora gıttı oda ama hap bıraz fazla koruyucu sanırsam
Hıc sıkma canını ovulasyon gunlerını tamamen takıp edıyormusun tam bır yılın dolduysa doktorunuda degıstırebılırsın cnm
canım bende folıc plus kullanıyorum hamile kaldıgımda doktorum vermişti düşük yapıncada kullanmaya devam et dedi ama bende kabızlık yaptı o zaman bunyeden bunyeye degişiklik yapıyo olabilir...sende sagol canım amin inş...
cnm dktoruna bıldır ıstersen
Baskada bır tane verılebılır dımı ?
Yanı denemekte fayda var
haklısın canım öyle yapıyım folbial kullandıgımda kabızlık yapmamıştı bende onu kullanırım belkide cevap verdigin icin teşekkür ederim sedacım...
Cnm kan testı ıle ogrenebılırsınseyma4
inş şubat hepimize hayırlı gelir adetime 5 gün kaldı çok merak ediyorum daha erken öğrenemezmiyiz kızlar?
Şu bır suru ılac olanmı cnmseyma4
Banada doktor gyno ferro sanolu verdi onu içiyorum bir buçuk aydır aynı ilacı kullanan varmı?
inş şubat hepimize hayırlı gelir adetime 5 gün kaldı çok merak ediyorum daha erken öğrenemezmiyiz kızlar?
rica ederım cnm burda herseyımızı paylasıcazkı bıorbırımıze yardımcı olabılelım
Cnm kan testı ıle ogrenebılırsın
Bıldıgım kadarıyla ilişkinden 12 guns onra kan testı kesın sonuc verıyor
Şu bır suru ılac olanmı cnm
kan ılacı bole tupten bır suru sıse dogrumu ?
evet canım inş güzel şeylerde paylaşabiliriz birbirimizle hamile oldugumuzu bebişlerimizin gelişmesini dogumunu büyümesini aman ya düşüncesi bile güzel inş cok beklemeyiz bu haberleri paylaşmak icin
seyma4
hem kan hem folik asitde galiba kan tahlilide pek yaptırmak istemiyorum acaba pazartesi test alıp yapsam çıkarmı ki?
shainy
Ben hapi biraktiktan sonra iki ay kullandim folik asit ama sonra biraktim. Surekli kullanmak mi gerekiyor ki hamile kalana kadar? Dogum kontrol hapinin ustunde biraktiktan sonra 2 ay folik asit kullanin yaziyordu. Bende iki aydan sonra bi daha kullanmadim. Kullansam mi acaba?
Ben hapi biraktiktan sonra iki ay kullandim folik asit ama sonra biraktim. Surekli kullanmak mi gerekiyor ki hamile kalana kadar? Dogum kontrol hapinin ustunde biraktiktan sonra 2 ay folik asit kullanin yaziyordu. Bende iki aydan sonra bi daha kullanmadim. Kullansam mi acaba?
Ayy inşallah cnm benımmm
Nerde o gunler
Tabıkı cnm bencede pazartesı yap yada ıcını rahatlatmaksa amacın sımdıde dene
Cnm tabıkı kullanabılırsın
Ben mesela kullanma amacım
Hamıs olursam bebegımın sımdıden ıyı olabılmesı ıcın cnm
yapıcam pazartesi test çıkmasa çok üzülücem inş hepimiz bu ay hamiş kalırız
senın gunun ne zaman canımhem kan hem folik asitde galiba kan tahlilide pek yaptırmak istemiyorum acaba pazartesi test alıp yapsam çıkarmı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?