Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

merhaba kızlar;
bende 2,5 senelik evliyim.1 senedir korunmuyoruz.doktor herhangi bir sorun yok normal süreç bekleyelim diyor ama ben artık tedavi olmak istiyorum.adetlerim çok düzenliydi 1 senedir ilk defa bu ay erken adet oldum.6 şubatta olmam gerekirken bugün oldum

Ben dıyetısyenımle konusdum
Folıc plus al dedı sende folıc plusmı kullanıyorsun ?
Bırde folbıal mı ne varmıs o kabızlık cok yapıyormus
Dusuncelerın ıcın saol cnm hepımızın olsun ınsallah

Cnm hıc sıkma canını otekı sayfalardada belırttım benım yengemde korunmayı bıraktıktan sonra 12.ayda hamıle kaldı kac doktora gıttı oda ama hap bıraz fazla koruyucu sanırsam
Hıc sıkma canını ovulasyon gunlerını tamamen takıp edıyormusun tam bır yılın dolduysa doktorunuda degıstırebılırsın cnm

canım bende folıc plus kullanıyorum hamile kaldıgımda doktorum vermişti düşük yapıncada kullanmaya devam et dedi ama bende kabızlık yaptı o zaman bunyeden bunyeye degişiklik yapıyo olabilir...sende sagol canım amin inş...

cnm dktoruna bıldır ıstersen
Baskada bır tane verılebılır dımı ?
Yanı denemekte fayda var

cnm dktoruna bıldır ıstersen
Baskada bır tane verılebılır dımı ?
Yanı denemekte fayda var

haklısın canım öyle yapıyım folbial kullandıgımda kabızlık yapmamıştı bende onu kullanırım belkide cevap verdigin icin teşekkür ederim sedacım...

inş şubat hepimize hayırlı gelir adetime 5 gün kaldı çok merak ediyorum daha erken öğrenemezmiyiz kızlar?

Banada doktor gyno ferro sanolu verdi onu içiyorum bir buçuk aydır aynı ilacı kullanan varmı?

haklısın canım öyle yapıyım folbial kullandıgımda kabızlık yapmamıştı bende onu kullanırım belkide cevap verdigin icin teşekkür ederim sedacım...

rica ederım cnm burda herseyımızı paylasıcazkı bıorbırımıze yardımcı olabılelım

seyma4
inş şubat hepimize hayırlı gelir adetime 5 gün kaldı çok merak ediyorum daha erken öğrenemezmiyiz kızlar?
Cnm kan testı ıle ogrenebılırsın
Bıldıgım kadarıyla ilişkinden 12 guns onra kan testı kesın sonuc verıyor

seyma4
Banada doktor gyno ferro sanolu verdi onu içiyorum bir buçuk aydır aynı ilacı kullanan varmı?
Şu bır suru ılac olanmı cnm
kan ılacı bole tupten bır suru sıse dogrumu ?

inş canım daha erken ögrenmen icin kan testi yaptırabilirsin hatta bazı kişilerin idrar testinde 5 gün kalada olsa silik cizgi cıkabiliyo ama bence adet gününe kadar sabret daha iyi sonuc alırsın...

evet canım inş güzel şeylerde paylaşabiliriz birbirimizle hamile oldugumuzu bebişlerimizin gelişmesini dogumunu büyümesini aman ya düşüncesi bile güzel inş cok beklemeyiz bu haberleri paylaşmak icin

hem kan hem folik asitde galiba kan tahlilide pek yaptırmak istemiyorum acaba pazartesi test alıp yapsam çıkarmı ki?

Ben hapi biraktiktan sonra iki ay kullandim folik asit ama sonra biraktim. Surekli kullanmak mi gerekiyor ki hamile kalana kadar? Dogum kontrol hapinin ustunde biraktiktan sonra 2 ay folik asit kullanin yaziyordu. Bende iki aydan sonra bi daha kullanmadim. Kullansam mi acaba?

bildiğim kadarıyla hamile kalmadan üç ay önce hamilelikdede üç ay kullanman gerekiyor zaten doktor bıraktırıyor

evet canım inş güzel şeylerde paylaşabiliriz birbirimizle hamile oldugumuzu bebişlerimizin gelişmesini dogumunu büyümesini aman ya düşüncesi bile güzel inş cok beklemeyiz bu haberleri paylaşmak icin

Ayy inşallah cnm benımmm
Nerde o gunler

seyma4
hem kan hem folik asitde galiba kan tahlilide pek yaptırmak istemiyorum acaba pazartesi test alıp yapsam çıkarmı ki?

Tabıkı cnm bencede pazartesı yap yada ıcını rahatlatmaksa amacın sımdıde dene

Cnm tabıkı kullanabılırsın
Ben mesela kullanma amacım
Hamıs olursam bebegımın sımdıden ıyı olabılmesı ıcın cnm

bana doktorum hamile kalmadan üc ay once kullan demişti hamile kaldıktan sonrada devam ediyosun bebegin gelişimi acısından iyiymiş doktorun yonlendirıyo seni zaten...

inş yakında gelir o günler canımiyi düşünelim iyi olsun

yapıcam pazartesi test çıkmasa çok üzülücem inş hepimiz bu ay hamiş kalırız

Hiçde uzulcek bır durum yok cnm
olursa olur olmazsada bır dahakı ay
bak bızde oleyız
bır dahakı ayı bekleyenlerdenım bendee

slm kızlar benım de 15 ay oldu bebek ısteyelı
esımde de bende de olmaması ıcın bı sorun yok cok sukur ama nasıb degılmıs demekkı
28 subat ıcın asılama rapor tarıhı aldık
yarın da beklenmeyen gunum
dun cok fecı kasıgıma bıcak saplanması gıbı karmp gırdı
nefes bıle alamadım
belım 1 haftadır kopuyo
ama hala hayal kuruyorum belkıde yarın olmam asılamaya da gerek kalmaz dıye
senın gunun ne zaman canım
ben yarını atlatırsam ptesı test yapabılrıım
cunku hıc sasmaz benım reglım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…