Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

kızlar dr dan geldim yumurtlama ne durumda diye gittik ama kan tahlili verdi ultrasonda göremedi
1 saat sonra çıkacak başına böyle bişey gelen var mı?:26:

bende de hashimoto var.. bir de düşüğüm.. ama nedensiz dendi hashimotoyla alakası yok gibi..

canını sıkmak istemem ama bir çok düşüğün sebebi tiroid problemiymiş cimeka. umarım tekrarlanmaz canım seninki. bakalım benim bu ay tutarsa düşmeden tamamlayabilecek miyim... hepimizin hakkında hayırlısı.

Canım inşallah tutar benimde yumurtlama günüm 18 şubatmış hesapladım az önce inş. bu ay hamile kalırım bendeee...

amin canım inşallah hepimiz bu ay hamiş oluruz yumurtlama günlerimizi iyi değerlendirmek lazım ama ben bugün 24 saat nöbetçiyim yarına artık...

evet bugün benim günüm acayip bi kasık ağrısıyla uyandım pedimi yerleştirdim bekliyorum ama ne tuhaf halen bi umut var içimde
çıkmadık candan ümit kesilmez hesabı.

benim bu aydan umudum kalmadı artık...bi ara belirtilerim olmuştu, yorgunluktanmış bel ağrılarım geçti bi günde...kistim var bi de hipertiroidim vardı geçmişte... :2: Rabbim ol de oluversin...

benimde troid bezlerimde 3 tane nodülüm var hatta biri 9mm olmuş biyopsi yaptırdım sonuçlar temiz çıktı doktor hamile kalman için bir sakıncası yok nodüllerinin demişti.. ama çokda ilgilenmemişti şimdi kafama takıldı geçen ay başladık çalışmalara daha yolun başındayım biliyorum ama acaba bir etkisi oluyormudur diyede düşünmeden edemiyorum...

kızlarrr bu sabah test yaptımm varla yok arası 2. çizgi cıktı adetıme 2 gun varrrr benı heycan bastı yaaaaa

ne güzel tebrik ederim allah tamamına erdisin inşallah bize de yaşatsın

Amin inşallah kızlarrr... Hem korkuyorum yoksa dıyee hemde heycanlanıyorum
sımdı hastaneye gıdıyorummm 1,5 saatte sonucu verıyorlarmış kan testı yapıcammm sızıde haberdar ederim hemen

Amin inşallah kızlarrr... Hem korkuyorum yoksa dıyee hemde heycanlanıyorum
sımdı hastaneye gıdıyorummm 1,5 saatte sonucu verıyorlarmış kan testı yapıcammm sızıde haberdar ederim hemen

inşallah güzel haberlerle dönersin cnm ben silik bile olsa o çizgiyi görsem keşke:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…