bence yeni topiğe taşınalım.ben bu ortamdan ayrılmak istemiyorum..martta yeni umutlarla yeni topikte
Kızlar ben yeni topiğe taşındım bile,bekliyoruz sizi de mart ayına
bende de hashimoto var.. bir de düşüğüm.. ama nedensiz dendi hashimotoyla alakası yok gibi..
bende de hashimoto var.. bir de düşüğüm.. ama nedensiz dendi hashimotoyla alakası yok gibi..
Canım inşallah tutar benimde yumurtlama günüm 18 şubatmış hesapladım az önce inş. bu ay hamile kalırım bendeee...
kızlarrr bu sabah test yaptımm varla yok arası 2. çizgi cıktı adetıme 2 gun varrrr benı heycan bastı yaaaaa
Tebrikler hamilesin :))
kızlarrr bu sabah test yaptımm varla yok arası 2. çizgi cıktı adetıme 2 gun varrrr benı heycan bastı yaaaaa
ne güzel tebrik ederim allah tamamına erdisin inşallah bize de yaşatsın
hayırlı olsun hamilesin hoş geldin aramızaadet gününde bir daha test yap yada kan tahlili yap daha kesin sonuç..
Amin inşallah kızlarrr... Hem korkuyorum yoksa dıyee hemde heycanlanıyorum
sımdı hastaneye gıdıyorummm 1,5 saatte sonucu verıyorlarmış kan testı yapıcammm sızıde haberdar ederim hemen
inşallah güzel haberlerle dönersin cnmben silik bile olsa o çizgiyi görsem keşke:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?