Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

kızlar adet tarihim 14 şubat...bugün test yaptım negatif...testte çıkmamış olabilir mi...:??? biri bana moral versinnnnnn :85: :85: :85: :85:

canıım benim hiç mi duymadın idrar testleri adetten birkaç gün geçnce sonuç veriyor diye?? boşuna idrar testleriyle uğraşmana gerek yok. adet günün geldi mi git hemen kan testine.. kesin sonuç mis gibi...

bende de hashimoto var.. bir de düşüğüm.. ama nedensiz dendi hashimotoyla alakası yok gibi..

canım adetn 13.günü bırakmaman gerekirdi. asıl 12. gün başlayıp bi 18.güne kadar 2 güne bir girmen gerek..hatta normalde yumurta 14.gün çatlar..

bu hesap bana öğretmen hesabı gibi geldi:) bence sen hemen başla... önce bir doktora git genel bir hormon ve yumurta muayenesi yaptır eğer birşey varsa başlarsın tedavisne. yoksa da folik asite başla yavaştan.. ama vakit kaybetme. hiçkimse ben bu ay hamile kalacağım diyemez.. Allahın işi.sen başla şimdiden. zaten hemen olmuyor çoğunlukla..

folic acid ne işe yarıyor ? doktorum bana vermedi ? acaba kullanmaya başlasam mı ?

folic acid ne işe yarıyor ? doktorum bana vermedi ? acaba kullanmaya başlasam mı ?

hamile kalmadan 3 ay önce başlanıyor 12. haftasına kadar alınıyor..bebeğin merkezi sinr stemini düzenliyor.. çok önemli..sakatlık riskini falan da azaltmış oluyor.. ben folbiol kullanıyorum bana doktor verdi. ama doktora danışmadan kullanan da çok..

birsey soracam arkadaslar benım adet olmam gereken tarıh 1 subattı ama halen adet olmadım subatın 8 de kan tahlılı verdım negatıf cıktı halen adet olmadıgım ıcın ılıskı oluyo pekı ben bundan sonrakı gunlerde hamıle kalırsam gunumu nasıl bılcem cunku halen adet olmadım ve mart ayında ne zaman olacagımı bılmıyorum

14 şubat büyük günüm...hayırlısıyla hamileyimdir inşallah :44: ...beklemek çok zormuş...Rabbim hepimize nasip etsin kısa zamanda...

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 ----------------- 1 Şubat
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat Sonuç bekliyor
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat

psijoyi -------------------- 4 Şubat

pelin67 ------------------- 5 Şubat

Hacer22 ------------------ 6 Şubat
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 Şubat Haber yok!
civciv89 ----------------- 8 Şubat Haber yok!
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat Haber yok!
FLZARDA ---------------- 9 Şubat Sonuç bekliyor bana kalırsa hamİŞ

aborjinos ------------------ 10 Şubat

hatcag ------------------11 Şubat Haber yok!
nelit -------------------- 11 Şubat Haber yok!
pptya87 ---------------- 12 Şubat
polanegri --------------- 12 Şubat
shainy ------------------ 14 Şubat
ugrftma ----------------- 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat
alisya01 ---------------- 16 Şubat
cute --------------------18 Şubat
aygunes ----------------19 Şubat
maehlmiekte ------------20 Şubat
tohumm ---------------- 22 Şubat
sincap08 --------------- 22 Şubat
denisss_ruj --------------22 Şubat
ecgubay ---------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
Arzuum_79 -------------- 23 Şubat
LoveLy_ ----------------- 24 Şubat
kukla -------------------- 24 Şubat
pocapoca ----------------26 Şubat
seda__ ------------------ 27 Şubat
istemnur ----------------- 27 Şubat
kelebek00 ---------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
umutdeniz ----------------- ?
dogan_75 ------------------- 10 Mart

Son düzenleme:

kuzum benim çok geçmiş olsun..Rabbim tez zamanda şifasını versin.dualarımız seninle.kib.

doktora gitmedin mi? adet söktürü ilaçlardan vermesi gerekirdi.. eğer bu aralar hamile kalacak olursan.son adete göre hesaplanmayacak.. ultrason bilgilerine göre çıkacak..ama sen artık mart ayındaki adetini beklemeden ilaca başlamaslısın..

arkadaşlar günaydın.. ben bu listeye girip te haber vermeyenlerin durumlarını hem çok merak ediyorum hem de kınıyorum az biraz:)) bir de mart ayına geçince bu topic btecek mart ayı diye yeni konudan devam edeceğiz değil mi??

kızlar benim yumurtalama günüm bugün..ama biz dün yaramazlık yaptık inşallah tutar bu ay...ikinci denememiz bakalım ne olcak merak ediyorum...inşallah Rabbim isteyen herkese bebiş verir

kızlar benim yumurtalama günüm bugün..ama biz dün yaramazlık yaptık inşallah tutar bu ay...ikinci denememiz bakalım ne olcak merak ediyorum...inşallah Rabbim isteyen herkese bebiş verir

Canım inşallah tutar benimde yumurtlama günüm 18 şubatmış hesapladım az önce inş. bu ay hamile kalırım bendeee...

evet cnm bıraz rahat olmak lazım ama işte hep o şüphe içine düşünce ya varsa diyosun bilinçli anne adayı olunca da herseyi düşünüyosun..neysekı atlattım bugun daha ıyıyım..bi de şu günüm gecikse de hamiş olsam yine de hayırlısı tabi..allah ne zaman uygun görürse o zaman bekleyelım görelim hep beraber cnm..

bence yeni topiğe taşınalım.ben bu ortamdan ayrılmak istemiyorum..martta yeni umutlarla yeni topikte

bende de hashimoto var.. bir de düşüğüm.. ama nedensiz dendi hashimotoyla alakası yok gibi..

bende de tiroidlerim az çalışıyomuş ve hamileyim her gün ilaç içiyorum.normalde tiroidlerden dolayıda düşük olabiliyor senin kaç haftalıkken düştü bebeğin?ilaç kullanıyormuydun?

bende de tiroidlerim az çalışıyomuş ve hamileyim her gün ilaç içiyorum.normalde tiroidlerden dolayıda düşük olabiliyor senin kaç haftalıkken düştü bebeğin?ilaç kullanıyormuydun?

ben aksatmadan ilacımı alıyorum bir yıldır..daha haftası belli olmamıştı çünkü karışık bir durumdu.. yani sadece kan değerlerim artıyordu.. kese bile yoktu..geç döllenmeydi..böyle işte..

bir de tekrar etmek istiyorum.yumurtlama gününüzü tam olarak bilemeyebilirsiniz. benim adetlerim tam gününde olmasına rağmen yumurtlama zamanım her ay 14. günlere falan denk gelmyor. hatta adet olmama rağmen yumurtlamadığım zamanları da bliyorum..onun için bence ezbere iş yapmayın. bir kez de olsa doktorda takip yaptırın bakalım olması gereken günde yumurtlama gerçekleşiyor mu.. boşa kürek sallamayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…