kızlar adet tarihim 14 şubat...bugün test yaptım negatif...testte çıkmamış olabilir mi...:??? biri bana moral versinnnnnn :85: :85: :85: :85:
heeyy!!! canını sıkma sakın. stres yapayım deme. stres, endişe işin içine girince zorlaştırıyorsun durumu. rahat ol bakalım. sağlık sorunun var mı ki? benim var mesela, haşimoto tiroidi. bakalım nolcak. ben de çok istiyorum. hepimize tez zamanda nasip etsin Allah.
selam kızlarrr
ne cok konusulmus boyle massallah
ne yazıkkı gecmısı tamamen okuyamadım
Umarım hersey superdır
ben artık takmamaya karar verdım
cunku ne zaman taksam hersey sorun oluyor
bız ayın 8nde bırakdık yaramazlıgı yanı adetımın 13ç gunune kadar ılıskı yasamıs oldum
hayırlısı olursa olur
olmazsa bırdahakı ay adetımın 2. gunu doktora gıdıcem yumurtlama takıbı yaptırmaya
Allah ısteyen herkese versın ınsallahhh
herkese merhaba ben çok kararsızım yani hangi ayda hamile kalacağıma...aslında hemen hamile kalmak istiyorum fakat birde 2012 mart nisan gibi doğum yapmak istiyorum.Eğer hemen hamile kalırsam kasımda doğum yaparım.yani bu işler siparişle olmaz biliyorum ama sizce ne yapmalıyım haziran temmuz aylarını bekleyeyim çalışmalar için yoksa hemenmi lütfen destekkk
bu hesap bana öğretmen hesabı gibi geldi:) bence sen hemen başla... önce bir doktora git genel bir hormon ve yumurta muayenesi yaptır eğer birşey varsa başlarsın tedavisne. yoksa da folik asite başla yavaştan.. ama vakit kaybetme. hiçkimse ben bu ay hamile kalacağım diyemez.. Allahın işi.sen başla şimdiden. zaten hemen olmuyor çoğunlukla..
folic acid ne işe yarıyor ? doktorum bana vermedi ? acaba kullanmaya başlasam mı ?
canım benim ben adanalıyım lakin eşimin görev icabı dogudayız malatyadayım
canım ıdrar testın de zaten gun gecmeden cıkmaz..ama dun gıttıgım doktor kan testınde de gunun gecmeden cıkmayabılecegını soyledı yanı benimde reglime 5 6 gün vardı ama kanda negatıf cıkmasına ragmen doktorum hamıle degılsınız dıyemem dedı bekleyıp görücez..umarım hamıleyızdır beklemedıgımız o kırmızılar gelmez..
selam kızlar kan testim negatif cıktı hamile degilim...hatta doktora gittim rahım agzında yara varmış...hormon testlerimi yaptırdım şimdi onun tedavisini görcem yarayı dondurcaklarmış bi muddet buralarda olmayacagım inş döndügümde güzel haberler alırım...hepiniz kendinize iyi bakın hoşcakalın...
kuzum benim çok geçmiş olsun..Rabbim tez zamanda şifasını versin.dualarımız seninle.kib.
birsey soracam arkadaslar benım adet olmam gereken tarıh 1 subattı ama halen adet olmadım subatın 8 de kan tahlılı verdım negatıf cıktı halen adet olmadıgım ıcın ılıskı oluyo pekı ben bundan sonrakı gunlerde hamıle kalırsam gunumu nasıl bılcem cunku halen adet olmadım ve mart ayında ne zaman olacagımı bılmıyorum
kızlar benim yumurtalama günüm bugün..ama biz dün yaramazlık yaptıkinşallah tutar bu ay...ikinci denememiz bakalım ne olcak merak ediyorum...inşallah Rabbim isteyen herkese bebiş verir
Bekle bakalim canim herseyin hayirlisi. Bende korkuyorum o yüzden ilac kullanmaya ya hamileysem die. Ama hamile oldugunu bilmeyipte ne icenler ne yiyenler oluyo cocuklari masallah turp gibi ondan aslinda pek üstüne düsmemek lazim ama iste kendi basimiza gelince öle demiyoruz
arkadaşlar günaydın.. ben bu listeye girip te haber vermeyenlerin durumlarını hem çok merak ediyorum hem de kınıyorum az biraz:)) bir de mart ayına geçince bu topic btecek mart ayı diye yeni konudan devam edeceğiz değil mi??
bende de hashimoto var.. bir de düşüğüm.. ama nedensiz dendi hashimotoyla alakası yok gibi..
bende de tiroidlerim az çalışıyomuş ve hamileyim her gün ilaç içiyorum.normalde tiroidlerden dolayıda düşük olabiliyor senin kaç haftalıkken düştü bebeğin?ilaç kullanıyormuydun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?