tebriklerr cnm bence de hamılesın silik cıktıysa darısı basımıza
merve1 bugün doktora gidicektin ne oldu bizede haber ver keseyi gördünmü?
inşallah gelmişimdir :) Rabbim hepimize saglıklı evlatlar nasıp etsın... Kan testı v erdım 5 gıbı sonucu alıcam
İnşallah hamilesindir canım,güzel haberlerini bekliyoruz...
canım değerin kaç çıktı olumsuz düşünme hemen daha gününe var senin.. geç döllenme olabilir hastanedekiler hemen moral bozar zaten sen takma sakın...kizlar sonucumu aldm degerim cok dusuk cikti. dr disgebelik olabilir yada bebek yeni olusuyoda olabilir dedi 2 gun snra tekrar tahlil yapmam gerekiyomusss offf bu durum dahada zorrr
canım değerin kaç çıktı olumsuz düşünme hemen daha gününe var senin.. geç döllenme olabilir hastanedekiler hemen moral bozar zaten sen takma sakın...
degerim 1.65 normalde 3 haftalik bir gebelikte bu dger 5 in uzerinde oluyormus(
cnm sıkma canını inşallah bi sorun olmadan bebişini kucagına alırsın..doktorlar bazen abartıp can sıkabılıyolar bekle bakalım ıkı gun sonra ne dıcek doktor..umarım herşey yoluna gırer..
aminn kizlar cok saolun peki bu degerlerle ilgili bilgisi olan varmi?
canım moralini bozmabende hemşireyim..doktorlar böyledir her zaman en kötüsünü söylerler ki umutlanmayasın,kötü sonuç olduğunda yıkılmasın diye...inşallah bebiş vardır,sağlıklı bir hamilelik geçirirsin. .bu yere kadar geldin sakın kötü düşünme,iyi düşün olur mu canım??
kizlar sonucumu aldm degerim cok dusuk cikti. dr disgebelik olabilir yada bebek yeni olusuyoda olabilir dedi 2 gun snra tekrar tahlil yapmam gerekiyomusss offf bu durum dahada zorrr
sizlerin yazilarini okudukca rahatliorum :) Allah razi olsun hepinizdenn ama degeri daha once boyle cikan varmi yada bilgisi olan varmi? bu 2 gunde gecmez banaaa
canım ben adetime 1 hafta varken kan testi yaptırdım ve 0,100 çıktıneden bu kadar düşük bu değer
hamile olsam hiç olmadı 1-2 falan çıkar diye buraya da yazmıştım umudumu kaybettim öbür aya falan
diye çokk üzülmüştüm.. belirti falan da olmayınca tamam dedim kesin adet olcam.. adete 3 gün kala
belime kasıklarıma bi ağrı girdi kopacak sanki... sabahında test yaptım 2. çizgi silik çıkdı sonrasında 3
gün yine yaptım ve hep 2. çizgi silik çıktı..9 Şubat adet tarihimdi ama hala olmadım ve hamileyim
yalnız doktora gitmedim h.içi gitmeyi düşünüyorum çünkü erken gidersem kese görünmeyecek doktor
dış gebelik vs. ihtimalinden bahsedecek ben üzülcem canımı sıkcam bu da bebeğe yansıcak en iyisi
beklemek... doktora bir ekz giderim ve nasipse inşAllah keseyi de görürürm..
Sen de şimdi rahat ol nasipse Rabbim ol der oluverir bak p.tesi kandil bol dua et inşAllah değerlerin de
güzelce artar bebişini de sağlıkla kucağına alır büyütür okula yollar üniden mezun eder evlendirir torun
bakarsın daha ne diyim
Canım seni üzmek istemem ama sanırım hamile değilsin.Geçen ay da bana oldu aynısı silik çizgiyi gördüm test yaptırdım 2 çıktı adetime 2 gün vardı.Eğer geç döllenme olduysa olabilir.En son ne zaman ilişki oldu ona göre de anlayabiliriz geç döllenme olup olmadığını.Benim 7 çıkmıştı değerim bir kere beni de dış gebelikle korkuttular ama bu değerler dış gebelik için çok küçük.
canım ben adetime 1 hafta varken kan testi yaptırdım ve 0,100 çıktıneden bu kadar düşük bu değer
hamile olsam hiç olmadı 1-2 falan çıkar diye buraya da yazmıştım umudumu kaybettim öbür aya falan
diye çokk üzülmüştüm.. belirti falan da olmayınca tamam dedim kesin adet olcam.. adete 3 gün kala
belime kasıklarıma bi ağrı girdi kopacak sanki... sabahında test yaptım 2. çizgi silik çıkdı sonrasında 3
gün yine yaptım ve hep 2. çizgi silik çıktı..9 Şubat adet tarihimdi ama hala olmadım ve hamileyim
yalnız doktora gitmedim h.içi gitmeyi düşünüyorum çünkü erken gidersem kese görünmeyecek doktor
dış gebelik vs. ihtimalinden bahsedecek ben üzülcem canımı sıkcam bu da bebeğe yansıcak en iyisi
beklemek... doktora bir ekz giderim ve nasipse inşAllah keseyi de görürürm..
Sen de şimdi rahat ol nasipse Rabbim ol der oluverir bak p.tesi kandil bol dua et inşAllah değerlerin de
güzelce artar bebişini de sağlıkla kucağına alır büyütür okula yollar üniden mezun eder evlendirir torun
bakarsın daha ne diyim
iyi akşamlar arkadaşlar benim de bir sorum olacak adedime 7 gün var acaba test alsam çıkar mı sonuç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?