Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

tebriklerr cnm bence de hamılesın silik cıktıysa darısı basımıza

aminn inşallahhhhhhhhhhhhhh
Dakikalar geçmiyor sanki sonucu alsam hemen dıyorumm :) Tahlil yapan kadında idrar testleri pek güvenilir değil, 1 günlük gebelık varsa bile kanda çıkar dedi buarada .

merve1 bugün doktora gidicektin ne oldu bizede haber ver keseyi gördünmü?

seyma ben gittim dr. keseyi gördüm..11.7 mm 10 gün soonra yine gitcem.. çekirdek gibim bişi çektiler foto verdiler elime... çok garip hissediyom

merveyi ben de merak ettim..

kizlar sonucumu aldm degerim cok dusuk cikti. dr disgebelik olabilir yada bebek yeni olusuyoda olabilir dedi 2 gun snra tekrar tahlil yapmam gerekiyomusss offf bu durum dahada zorrr
canım değerin kaç çıktı olumsuz düşünme hemen daha gününe var senin.. geç döllenme olabilir hastanedekiler hemen moral bozar zaten sen takma sakın...

cnm sıkma canını inşallah bi sorun olmadan bebişini kucagına alırsın..doktorlar bazen abartıp can sıkabılıyolar bekle bakalım ıkı gun sonra ne dıcek doktor..umarım herşey yoluna gırer..

aminn kizlar cok saolun peki bu degerlerle ilgili bilgisi olan varmi?

degerim 1.65 normalde 3 haftalik bir gebelikte bu dger 5 in uzerinde oluyormus (

canım moralini bozma bende hemşireyim..doktorlar böyledir her zaman en kötüsünü söylerler ki umutlanmayasın,kötü sonuç olduğunda yıkılmasın diye...inşallah bebiş vardır,sağlıklı bir hamilelik geçirirsin..bu yere kadar geldin sakın kötü düşünme,iyi düşün olur mu canım??

aminn kizlar cok saolun peki bu degerlerle ilgili bilgisi olan varmi?

canım normalde 5 in üzerinde çıkması lazım ama dr un dediği gibi yeni oluşuyor olabilir,o yüzden de düşük çıkmış olabilir..ama 2 gün sonra tekrar yap bakalım katlanıp yükselmeye devam edecek mi?asıl o zaman belli olur...ama dediğim ne olur iyi düşün,bebişin seninle olsun

sizlerin yazilarini okudukca rahatliorum :) Allah razi olsun hepinizdenn ama degeri daha once boyle cikan varmi yada bilgisi olan varmi? bu 2 gunde gecmez banaaa

kizlar sonucumu aldm degerim cok dusuk cikti. dr disgebelik olabilir yada bebek yeni olusuyoda olabilir dedi 2 gun snra tekrar tahlil yapmam gerekiyomusss offf bu durum dahada zorrr

Canım seni üzmek istemem ama sanırım hamile değilsin.Geçen ay da bana oldu aynısı silik çizgiyi gördüm test yaptırdım 2 çıktı adetime 2 gün vardı.Eğer geç döllenme olduysa olabilir.En son ne zaman ilişki oldu ona göre de anlayabiliriz geç döllenme olup olmadığını.Benim 7 çıkmıştı değerim bir kere beni de dış gebelikle korkuttular ama bu değerler dış gebelik için çok küçük.

Kızlar merhabaaa
ancak gırebıldım
asırı ypogunuz bu aralar
alıntı yapmadan cevaplıyım
farkındayım 18. gune kadar ılıskı olması lazım ama ben bu stresle yasamakda zorlandım :)))
13e kadar ılıskım oldu
hayırlısı artık ne dıyım :)=

Umarım hepımıze hayırlı bebısler olur
yenı hamıslerımız olur ınsallah

sizlerin yazilarini okudukca rahatliorum :) Allah razi olsun hepinizdenn ama degeri daha once boyle cikan varmi yada bilgisi olan varmi? bu 2 gunde gecmez banaaa

canım ben adetime 1 hafta varken kan testi yaptırdım ve 0,100 çıktıneden bu kadar düşük bu değer

hamile olsam hiç olmadı 1-2 falan çıkar diye buraya da yazmıştım umudumu kaybettim öbür aya falan

diye çokk üzülmüştüm.. belirti falan da olmayınca tamam dedim kesin adet olcam.. adete 3 gün kala

belime kasıklarıma bi ağrı girdi kopacak sanki... sabahında test yaptım 2. çizgi silik çıkdı sonrasında 3

gün yine yaptım ve hep 2. çizgi silik çıktı..9 Şubat adet tarihimdi ama hala olmadım ve hamileyim

yalnız doktora gitmedim h.içi gitmeyi düşünüyorum çünkü erken gidersem kese görünmeyecek doktor

dış gebelik vs. ihtimalinden bahsedecek ben üzülcem canımı sıkcam bu da bebeğe yansıcak en iyisi

beklemek... doktora bir ekz giderim ve nasipse inşAllah keseyi de görürürm..

Sen de şimdi rahat ol nasipse Rabbim ol der oluverir bak p.tesi kandil bol dua et inşAllah değerlerin de

güzelce artar bebişini de sağlıkla kucağına alır büyütür okula yollar üniden mezun eder evlendirir torun

bakarsın daha ne diyim

çoook şaşırdımm yaa..hamilesin demek..umarım keseyi de görürsün canım ya..ben adete 12 gün kala mecburen kan testi yaptırdım ama negatif çıktı, bu sonuca hiç güvenmiyorum, pazartesi tomografi günüm, ama erken gebelik testi de bulamadım, artık yarın normal bi hamilelik testi yapıcam, şuan adete 6-7 gün bakalım şansa çıkarsa çıkar, çıkmazsa yapacak birşeyim yok, tomografim çekilecek :18:

artk hakkimizdan hayirlisi ne diyelim dis gebelik falan olmasinda insallah ilerde olur bebegimiz. bakalim sali gunu tekrar gidicem o zmn belli olur.

Cnm benım ınsallah gorursun o guzel bebısının kesesınıııı

iyi akşamlar arkadaşlar benim de bir sorum olacak adedime 7 gün var acaba test alsam çıkar mı sonuç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…