Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

o nasıl oluyor cnm :)

canım bu konu daha önceden buraya açılmıştı vajinanıza orta parmağınızı sokup gebemisiniz değilmisiniz anlıyorsunuz diye önceleri inanmamıştım doktoruma falan sormuştum yok öyle birşey demişti fakat eşimin memleketinden gelen yaşlı teyzesi ebeymiş ona sordum ya yıllar önce gebeliği nasıl anlıyordunuz diye parmak sokuyorduk sert birşey değerse parmağımıza gebe değil hatta adet olcak ama boşluk varsa gebe.
tabi şüphelenen kişiye bakılır bu her önüne gelene bakılmaz çünkü yumurtlama zamanı rahim yukarda olur sonra biz o kişiyede gebesin deriz o zaman olmaz dedi.
bende başladım adetim bittikten sonra yumurtlama zamanı ve yumurtlamadan sonraki zaman olmak üzere kontrol etmeye nihayet anladım adete yakın rahim aşağı iniyor ve parmağınızla dokunuyorsunuz ama yumurtlama zamanı orda bi boşluk söz konusu o boşluk o şekilde devam ederse gebelik var ama ben 2 aydır o boşluğu bi devam ettiremedim.

selam kızlarrr
ne cok konusulmus boyle massallah
ne yazıkkı gecmısı tamamen okuyamadım
Umarım hersey superdır
ben artık takmamaya karar verdım
cunku ne zaman taksam hersey sorun oluyor
bız ayın 8nde bırakdık yaramazlıgı yanı adetımın 13ç gunune kadar ılıskı yasamıs oldum
hayırlısı olursa olur
olmazsa bırdahakı ay adetımın 2. gunu doktora gıdıcem yumurtlama takıbı yaptırmaya
Allah ısteyen herkese versın ınsallahhh

eskilerde neler varmış vay be çok şaşırdım :))) o zaman bende gebe değilim

saol canım ama cerrahpaşada randevu hemen alınabiliyormu ki.ne bileyim bu doktorun özeli vardır herhalde.netten bir araştırayım bakayım.çok saol.

telefondan randevu alabiliyorsun canım .. direk profa yönlendirmiyorlar zaten ilk etapta asistanların gözetiminde oluyorsun istersen özel muayenelerine de gidebilirsin..ama bana sorarsan gereksiz... gerçekten çok iyi ilgeniyorlar...ablamdan biliyorum :)

selam kızlar kan testim negatif cıktı hamile degilim...hatta doktora gittim rahım agzında yara varmış...hormon testlerimi yaptırdım şimdi onun tedavisini görcem yarayı dondurcaklarmış bi muddet buralarda olmayacagım inş döndügümde güzel haberler alırım...hepiniz kendinize iyi bakın hoşcakalın...

inşallah canım...evet haklısın sıkıntı stres de bebişlerin gelmesini engelliyor..bu yüzden geçen ay çok geç adet gördüm...ama her nekadar stres yapmicam desekte söz geçiremiyoruz kendimize rabbim bebek isteyen herkese sabır ve bir an evvel bebeişlerimizi nasip etsin..

üzülme tatlım rabbim herşeyin hayırlısını zamanında verir..biran evvel önce sağlığına kavuş sonra gelsin bebişler :)

ayy bakalım hayırlısı cnm
ama dedıgımız gıbı ne yazıkkı cok sorun stress
herseyın en onemlısı moral cnm

herkese merhaba ben çok kararsızım yani hangi ayda hamile kalacağıma...aslında hemen hamile kalmak istiyorum fakat birde 2012 mart nisan gibi doğum yapmak istiyorum.Eğer hemen hamile kalırsam kasımda doğum yaparım.yani bu işler siparişle olmaz biliyorum ama sizce ne yapmalıyım haziran temmuz aylarını bekleyeyim çalışmalar için yoksa hemenmi lütfen destekkk

Şimdi soyle dıyım cnm
ılk basta hosgeldın
fakat ısın gercegı nerden bılıyorsun ne zaman dogum yapabılcegını
yanı belkı bugun korunmayı bırakıp bu sene sonu hamıle kalcan
yada tam tersı bugun bırakcan bır dahakı aya 3 haftalık hamılesın
Allah ın ısı cnm bu
onun ıcın gun ay yıl tanımaz
ıstersın olmaz
aklında yokken olur cnm
bende ocakta hamıle kalmak ıstıyordum
Ama bak subat oldu hala beklıyorum
ole ayına gore olabılse keske
Gonlune gore versın Allahım herkesın

Canim normal de hic böle olmuyomuydu cünkü sölediklerin ya regl belirtisi ya hamilelik ikisinde olan seyler ki sende önceden olmuyoduysa hamile olabilirsin yüksek ihtimalle hadi bakalim insallah

kuzuuummm...bal damlıyo cevabından...inşallah hamileyimdir...ama bi de kist var bende...korkuyorum yaaa, normalde ağrılarım falan hiç olmazdı, hamilelik belirtisi mi kist mi büyüdü bilemedim... :2:

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 ----------------- 1 Şubat
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat Sonuç bekliyor
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat

psijoyi -------------------- 4 Şubat

pelin67 ------------------- 5 Şubat

Hacer22 ------------------ 6 Şubat
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 Şubat Haber yok!
civciv89 ----------------- 8 Şubat Haber yok!
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat Haber yok!
FLZARDA ---------------- 9 Şubat Sonuç bekliyor bana kalırsa hamİŞ

aborjinos ------------------ 10 Şubat

hatcag ------------------11 Şubat
nelit -------------------- 11 Şubat
pptya87 ---------------- 12 Şubat
polanegri --------------- 12 Şubat
shainy ------------------ 14 Şubat
ugrftma ----------------- 14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat
alisya01 ---------------- 16 Şubat
cute -------------------- 18 Şubat
aygunes ----------------19 Şubat
maehlmiekte ------------20 Şubat
tohumm ---------------- 22 Şubat
sincap08 --------------- 22 Şubat
denisss_ruj --------------22 Şubat
ecgubay ---------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
Arzuum_79 -------------- 23 Şubat
LoveLy_ ----------------- 24 Şubat
kukla -------------------- 24 Şubat
pocapoca ---------------- 26 Şubat
seda__ ------------------ 27 Şubat
istemnur ----------------- 27 Şubat
kelebek00 ---------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 --------------- 28Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
umutdeniz ----------------- ?
dogan_75 ------------------- 10 Mart

Son düzenleme:
listeye beni de ekleyin. 10 şubatta regl oldum. gelecek ay 10 mart beklenmeyen günüm( bu ay gecikmeli adet oldum. çok ümitlenmiştim ama olmadı. antibiyotikler geciktirdi maalesef

Son düzenleme:
herkese iyi akkşamlar yarın dr gidiyorum yumurtlama ne durumda göreceğiz bakalım sonra da
umarım yeterli olgunluğa ulaşmıştır

herkese iyi akkşamlar yarın dr gidiyorum yumurtlama ne durumda göreceğiz bakalım sonra da
umarım yeterli olgunluğa ulaşmıştır

INSALLAH benimde yeni oldular 3 tanesi cok büyümüs catlatma ignesi oldum 1,cisi olmadi ama insallah bu tutar belki 2iz yada 3üz diyor ama ben bir taneyede raziyim

benimde rahimda yara vardı donduruldu 3 hafta korundum sonra prolaktin hormonum yüksek çıktı ilaç kullandım onun içinde 3 ay korundum bende son 2 aydır çalışmalardayım :) kısmet artık Allah hepimize nasip eder inşallah

INSALLAH benimde yeni oldular 3 tanesi cok büyümüs catlatma ignesi oldum 1,cisi olmadi ama insallah bu tutar belki 2iz yada 3üz diyor ama ben bir taneyede raziyim
hayırlısı osun canım inşallah sağlıklı olsun 1 tane olsun
bana da mı verir çatlatma iğnesi ?? nasıl anlıyor dr yumurtanın kendiliğinden çatlayıp çatlayamadığını???

hayırlısı osun canım inşallah sağlıklı olsun 1 tane olsun
bana da mı verir çatlatma iğnesi ?? nasıl anlıyor dr yumurtanın kendiliğinden çatlayıp çatlayamadığını???

önce yumurta gelistirici veriyor canim egerki yumurtalarin tembelse belirli olgunluga ulasinca nasil diyim doktorun dedigine göre 22mm oluyor en iyi yumurta en son catlatma ignesi yapiyor kasik boslugundan yumurtalarin catladigini ve durumunu haftalik kontrollerde ultrasonda bakiyor canim

kızlar adet tarihim 14 şubat...bugün test yaptım negatif...testte çıkmamış olabilir mi...:??? biri bana moral versinnnnnn :85: :85: :85: :85:

canım ıdrar testın de zaten gun gecmeden cıkmaz..ama dun gıttıgım doktor kan testınde de gunun gecmeden cıkmayabılecegını soyledı yanı benimde reglime 5 6 gün vardı ama kanda negatıf cıkmasına ragmen doktorum hamıle degılsınız dıyemem dedı bekleyıp görücez..umarım hamıleyızdır beklemedıgımız o kırmızılar gelmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…