o nasıl oluyor cnm :)
canım bu konu daha önceden buraya açılmıştı vajinanıza orta parmağınızı sokup gebemisiniz değilmisiniz anlıyorsunuz diye önceleri inanmamıştım doktoruma falan sormuştum yok öyle birşey demişti fakat eşimin memleketinden gelen yaşlı teyzesi ebeymiş ona sordum ya yıllar önce gebeliği nasıl anlıyordunuz diye parmak sokuyorduk sert birşey değerse parmağımıza gebe değil hatta adet olcak ama boşluk varsa gebe.
tabi şüphelenen kişiye bakılır bu her önüne gelene bakılmaz çünkü yumurtlama zamanı rahim yukarda olur sonra biz o kişiyede gebesin deriz o zaman olmaz dedi.
bende başladım adetim bittikten sonra yumurtlama zamanı ve yumurtlamadan sonraki zaman olmak üzere kontrol etmeye nihayet anladım adete yakın rahim aşağı iniyor ve parmağınızla dokunuyorsunuz ama yumurtlama zamanı orda bi boşluk söz konusu o boşluk o şekilde devam ederse gebelik var ama ben 2 aydır o boşluğu bi devam ettiremedim.
saol canım ama cerrahpaşada randevu hemen alınabiliyormu ki.ne bileyim bu doktorun özeli vardır herhalde.netten bir araştırayım bakayım.çok saol.
selam kızlarrr
ne cok konusulmus boyle massallah
ne yazıkkı gecmısı tamamen okuyamadım
Umarım hersey superdır
ben artık takmamaya karar verdım
cunku ne zaman taksam hersey sorun oluyor
bız ayın 8nde bırakdık yaramazlıgı yanı adetımın 13ç gunune kadar ılıskı yasamıs oldum
hayırlısı olursa olur
olmazsa bırdahakı ay adetımın 2. gunu doktora gıdıcem yumurtlama takıbı yaptırmaya
Allah ısteyen herkese versın ınsallahhh
selam kızlar kan testim negatif cıktı hamile degilim...hatta doktora gittim rahım agzında yara varmış...hormon testlerimi yaptırdım şimdi onun tedavisini görcem yarayı dondurcaklarmış bi muddet buralarda olmayacagım inş döndügümde güzel haberler alırım...hepiniz kendinize iyi bakın hoşcakalın...
inşallah canım...evet haklısın sıkıntı stres de bebişlerin gelmesini engelliyor..bu yüzden geçen ay çok geç adet gördüm...ama her nekadar stres yapmicam desekte söz geçiremiyoruz kendimizerabbim bebek isteyen herkese sabır ve bir an evvel bebeişlerimizi nasip etsin..
herkese merhaba ben çok kararsızım yani hangi ayda hamile kalacağıma...aslında hemen hamile kalmak istiyorum fakat birde 2012 mart nisan gibi doğum yapmak istiyorum.Eğer hemen hamile kalırsam kasımda doğum yaparım.yani bu işler siparişle olmaz biliyorum ama sizce ne yapmalıyım haziran temmuz aylarını bekleyeyim çalışmalar için yoksa hemenmi lütfen destekkk
Canim normal de hic böle olmuyomuydu cünkü sölediklerin ya regl belirtisi ya hamilelik ikisinde olan seyler ki sende önceden olmuyoduysa hamileolabilirsin yüksek ihtimalle hadi bakalim insallah
herkese iyi akkşamlar yarın dr gidiyorum yumurtlama ne durumda göreceğiz bakalımsonra da
umarım yeterli olgunluğa ulaşmıştır
selam kızlar kan testim negatif cıktı hamile degilim...hatta doktora gittim rahım agzında yara varmış...hormon testlerimi yaptırdım şimdi onun tedavisini görcem yarayı dondurcaklarmış bi muddet buralarda olmayacagım inş döndügümde güzel haberler alırım...hepiniz kendinize iyi bakın hoşcakalın...
hayırlısı osun canım inşallahINSALLAH benimde yeni oldular 3 tanesi cok büyümüs catlatma ignesi oldum 1,cisi olmadi ama insallah bu tutar belki 2iz yada 3üz diyor ama ben bir taneyede raziyim
hayırlısı osun canım inşallahsağlıklı olsun 1 tane olsun
bana da mı verir çatlatma iğnesi ?? nasıl anlıyor dr yumurtanın kendiliğinden çatlayıp çatlayamadığını???
kızlar adet tarihim 14 şubat...bugün test yaptım negatif...testte çıkmamış olabilir mi...:??? biri bana moral versinnnnnn :85: :85: :85: :85:
ya bende dedim doktoruma tüm kontrolleri yapalim biz zaman kaybetmek istemiyoruz die 6 ay bekliyelim bence dedisonra esim dedi beklemek istemiyoruz o zaman 3 ay sonra gelin yumurta bölünmesini arttiran haplar var sanirim onlardan vereyim size dedi ama hic kontrol edeyim yumurtalaman nasil falan die bisey demedi ben bu doktoru degistireyim yaa sonucta bi doktorun herseyle birebir ilgilenmesi lazim. Sonucta diyelim benimde problemim var biseyden 6 ay öle gecti o problemi cözmek icin gecse bi okdar daha oy anam oy beklemek cok zor ben dah ailk ay bekliyemedim sonrasi naisl gecer ki Allah tez zamanda kavustursun bizi hayirlisiylan bebislerimize insallahhhhh canım valla doktorun bir bldği vardır diyeceğim ama ben olsam değiştirirdim.. ben bu yumurta takbinde 2 3 güne br doktora gittim herdefasında ultrasonla uzuuuuuun uzuuuunn inceledi ilgilendi..öyle olunca insanın içine de siniyor. en azından ben herşey yaptım gerisi Allahın işi diyebiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?