anlıyorum iklimcim büyük geçmiş olsun, tedavin de olumlu sonuç verir inşallah kısa zamanda.
ben haşimoto tiroidiyim ama hem hiper hem de hipo tiroidi gibiyim yaa çıldırıcam. çünkü adetim kurulu saat gibi tıkır tıkır (maşallah diyelim bayanlar). psikolojimin içine etmesi dışında fiziksel etkilerini yaşamıyorum ben bu hastalığın. gayet normal yumurtlamam filan. geçen ay gebelik olmadı, ilk denememizdi. bu ay 22 şubatta belli olacak. bu ay da olmazsa acaba tiroidden mi diye merak ettim de. ben de her gün ilaç kullanıyorum. 25 mikrogram olanından. duygularım abuk sabuk oluyor onun dışında çok bi sorunum yok. anti tpo 1000 lerdeydi, şimdi 550 ye düştü. önümüzdeki hafta doktora gidicem bakalım kısmet artık hepimize...
artk hakkimizdan hayirlisi ne diyelimdis gebelik falan olmasinda insallah ilerde olur bebegimiz. bakalim sali gunu tekrar gidicem o zmn belli olur.
kızlar benimde tiroidlerim çalışmıyordu bende eutrox 50 mg kullanıyorum adetlerim çok düzenlidir ve hamile kaldım tiroid ilacınızı içiyosunuz bişey olmaz kalırsınız hamile merak etmeeyin..
iyi akşamlar herkese bugün adetimin 12. günü dr gittim yumurta takibi için(klomen kullandım)kan testi vermişti lh değeri yüksek çıktı (141bu yumurtlamanın iyi olduğunu gösterirmiş). yumurtlama gayet güzel dediptesi tekrar gideceğim ultrasonda bakılacak,ilişki günü söyleyecek o güne kadar ilişki olmasın dedi
haberler bu şekilde
inşallah canım hepimiz anne oluruzçok sevindim adına arkadaşım umarım başarı elde edebilirsin dr dediği günlere dikkat et gerisi allahtan artık sende başlarsın gün saymaya
ilaç kullanıyo musun? 25 mikrogram euthyroks alıyorum ben her gün.
Canım seni üzmek istemem ama sanırım hamile değilsin.Geçen ay da bana oldu aynısı silik çizgiyi gördüm test yaptırdım 2 çıktı adetime 2 gün vardı.Eğer geç döllenme olduysa olabilir.En son ne zaman ilişki oldu ona göre de anlayabiliriz geç döllenme olup olmadığını.Benim 7 çıkmıştı değerim bir kere beni de dış gebelikle korkuttular ama bu değerler dış gebelik için çok küçük.
merve1 bugün doktora gidicektin ne oldu bizede haber ver keseyi gördünmü?
iyi geceler herkese
canım dr gittim bu gün, öncelikle doktorumu cokkkk seviyorumçok tatlı kadın, ağzından bal damlıyo..
mervecimm hoş geldin dedi ve muayene başladı..
vajenden değil, abdominal ultrasonla baktı, bende hem ekrana, hem dr gözlerine bakıyorum..
vee o tebessümlü bakışı yakaladım, o sırada ekranda çok düzgün kesitleri olan yuvarlak bir karartı oluştu ,içindede beyaz bir noktacık.. işte o noktacıkmış benim bebeğimm
çokk mutluyum çok duygulandımama sevindim, dr gözleri parlıyordu, evet mervecim herşey yolunda gidiyor, inşallah bu gebeliğin yolunda gidicek dedi ve beni çok mutlu etti canım dr
2 hafta sonraya kalp atışlarını dinlemek için gün verdiçok mutluyum, inşallah herkesin gönlüne göre olur
bu arada noktacık bebeğimin 3 tane ultrason görüntüsü var, elimden düşmüyor
şu dakika itibariyla kırmızıları gördüm kızlar.. çok acelesi varmış gibi heveslendirmedi bile günümden erken geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?