Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

anlıyorum cnm benim anti tipo 600 maşşallah bunuda testi var drum yaptı antitipo yüksekse eşinin spermlerini öldürüyormuş biz ilişkiye girip dr geldik oda test etti sorun yok dedi ben hipoluyum cnm yumurtlamam alt ve üst
sen şanslısın ayrıca benim tsh 16 idi en son şimdi 28inde tekrar tsh tahlilim var bakalım ..
hakkımızda hayırlısı canım

Son düzenleme:
artk hakkimizdan hayirlisi ne diyelim dis gebelik falan olmasinda insallah ilerde olur bebegimiz. bakalim sali gunu tekrar gidicem o zmn belli olur.

canım ben daha önce dış gebelik geçirdim öyle hemen belli olmaz dış gebelik adetinde daha geçmemiş bile adetin geçicek değerin iki kat atmıcak ve 1 hafta sonra kesen gözükmücek çok zor teşhizi yani öyle hemen denmez dış gebelik doktorun abartmış sen kafana takıp üzülme çünkü şuan hiç ihtimal yok..

kızlar benimde tiroidlerim çalışmıyordu bende eutrox 50 mg kullanıyorum adetlerim çok düzenlidir ve hamile kaldım tiroid ilacınızı içiyosunuz bişey olmaz kalırsınız hamile merak etmeeyin..

canım allah sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin darısıda bizlere..
bende düzenli kullanıyorum ilacımı hayırlısı inş

benide listenize alırmısınız kızlar sevinç ve hüznümü beraber yaşamak isterim .

iyi akşamlar herkese bugün adetimin 12. günü dr gittim yumurta takibi için(klomen kullandım)kan testi vermişti lh değeri yüksek çıktı (141bu yumurtlamanın iyi olduğunu gösterirmiş). yumurtlama gayet güzel dedi ptesi tekrar gideceğim ultrasonda bakılacak,ilişki günü söyleyecek o güne kadar ilişki olmasın dedi
haberler bu şekilde

çok sevindim adına arkadaşım umarım başarı elde edebilirsin dr dediği günlere dikkat et gerisi allahtan artık sende başlarsın gün saymaya

ilaç kullanıyo musun? 25 mikrogram euthyroks alıyorum ben her gün.

ben 50lik alıyorum aynısından..1 yıldır içiyorum böyle.. hap almaya başladığımdan beri t3 t4 tsh hepsi normal.. ilaç aldıktan sonra problem değil.. herkesn kendi vücüdu üretirken biz eczaneden alıyoruz bu hormonu..evet sıkıntı bir hastalık ama.. tedaviye güvenmek gerek.

katılıyorum sana.. inşallah yanılıyorumdur ama sanırım hamilelik yok.. ne kadar geç döllenme de olsa ben şöyle duymuştum döllenmenin ertesi günü bile en az değer 5 tir..

iyi geceler kızlar annemlere ziyarete gittik annem sen niye böyle şiştin dedi bana bende bugün adet günüm pedi koydum bekliyorum dedim.
ahhh canım annem benim nasıl dua ediyor inş olmazsın inş olmazsın hadi allahım yavruma bi evlat ver kucağıda yüreğide boş kalmasın kızımın diye.
bi annenin evladına yaptığı dua geri cevrilmez diye biliyorum ama annem 3 yıldır bu duayı ediyor.
tabi mutlaka bi zamanı vardır hayırlısı ne zamansa o zaman olur inş
şimdi işte eve gelince wc ye girdim pedime sadece 1 damla pembe kan gelmiş pespembe ve tam 1 damla belim kasıklarım hep ağrıyor sanırım sabaha adet başlamış olcak.

Son düzenleme:
merve1 bugün doktora gidicektin ne oldu bizede haber ver keseyi gördünmü?

iyi geceler herkese
canım dr gittim bu gün, öncelikle doktorumu cokkkk seviyorum çok tatlı kadın, ağzından bal damlıyo..
mervecimm hoş geldin dedi ve muayene başladı..
vajenden değil, abdominal ultrasonla baktı, bende hem ekrana, hem dr gözlerine bakıyorum..
vee o tebessümlü bakışı yakaladım, o sırada ekranda çok düzgün kesitleri olan yuvarlak bir karartı oluştu , içindede beyaz bir noktacık.. işte o noktacıkmış benim bebeğimm
çokk mutluyum çok duygulandım ama sevindim, dr gözleri parlıyordu, evet mervecim herşey yolunda gidiyor, inşallah bu gebeliğin yolunda gidicek dedi ve beni çok mutlu etti canım dr
2 hafta sonraya kalp atışlarını dinlemek için gün verdi çok mutluyum, inşallah herkesin gönlüne göre olur

ay canım çok sevindimm...sen daha geç gittin ya canım nokta da olsa görmüşün bebeğini ben salı günü sadece keseyi gördüm 22sinde hepsini görücem inş..kalp atışalrınıda duyarız inş..

allah bozmasin hayirlisiyla kucaginda almak nasip olsun darisi bizim basimiza insallahhh

teşekkür ederim kızlar, inşallah hepimiz sorunsuz gebelikler yaşarız
bu arada şeymacım dr ikizmi diye sormak aklıma gelmedi, hoş gerçi olsa söylerdi heralde, ama ben noktacığımın resmine bakıyorum, şöyle biraz gerisinde bi kese daha varmiş gibi geliyo, aslında bana öyle geliyo, hani rüya gördümya,dr sormayıda unuttum ondan öyle geliyo
çok şükür halimize sağlıklı olsunda tek çift farketmez
canım sende benden önce bebişin kalp atışlarını duycan inşallah, hepimiz duyarız inşallah, bu arada ben kendim yine kan yaptırdım 8500 çıktı tam 6 haftalık zaten dr da öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…