kızlar benimde tiroidlerim çalışmıyordu bende eutrox 50 mg kullanıyorum adetlerim çok düzenlidir ve hamile kaldım tiroid ilacınızı içiyosunuz bişey olmaz kalırsınız hamile merak etmeeyin..
Kızlar ben geldim 1 haftadır tatildeydim girememiştim evettttttttttttttttt arkadaşlar size güzel bir haberim var
HAMİLEYİMMMMMM çok mutluyum allahım isteyen herkese versin şuan 6+2 oldu
Kızlar ben geldim 1 haftadır tatildeydim girememiştim evettttttttttttttttt arkadaşlar size güzel bir haberim var
tebrik ederim canım ne güzel bi haber darısı bize inş.
canım çok sevindim darısı başımıza inş..
tebrikleeerrr :) Allah bizlere de nasip etisin inşallah HAMİLEYİİMMMMM demeyi :)) darısı başımıza
tebrikler.. Allahım tamamına erdirsin inşallah.. şimdi 33 34 haftalık bir sabırsızlık eklenecek mutluluğuna.. her anın tadını çıkar..miden bulanırken bile:)
kızlar öcelikle hamile arkadaşları tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin.
benim adet tarihim 11 şubattı hala adet olmadım ve çok umutluyum ama bi yandanda korkuyorum normalde düzenlidir adetlerim ama emin olamıyorum tabiki
hamilelik belirtim yok sadece hafiften karnım ağrıyo o kadar ne yapıcam ben
kızlar öcelikle hamile arkadaşları tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucaklarına almayı nasip etsin.
benim adet tarihim 11 şubattı hala adet olmadım ve çok umutluyum ama bi yandanda korkuyorum normalde düzenlidir adetlerim ama emin olamıyorum tabiki
hamilelik belirtim yok sadece hafiften karnım ağrıyo o kadar ne yapıcam ben
ayyyy hamisler cogaldi super bi haber cnm tbrk ederimm dariai bizlere inss:)
selam kısar 7 gün önceçatlama iğnesi oldum acaaba test yapsam çıkarmı??cvP ltfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?