Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

yolk keseside olabilir bebeğin ikinci gördüğün şey senin kesen baya büyük galiba noktayı görecek kadar benim çok küçükdü kesem.bu hafta geçmez artık bana heyecanlanıyorum biran önce görmek istiyorum

şu dakika itibariyla kırmızıları gördüm kızlar.. çok acelesi varmış gibi heveslendirmedi bile günümden erken geldi

olsun canım sıkma canını, hayırlısı ile bi gün olmazsın o zaman daha çok mutlu hevesli olursu inşallah ben ne kırmızılar gördüm, kırmızı kartı yiyp oyundan atılıyodum ama çok şükür noktacığım geldi, sanada isteyen herkesede gelir inşallah

canım kesenin içinde değil benim dedigim, yani yolk kesenin içinde, benim dediğim ayrı bi yerde duruyor, hani biri sağda biri solda gibi, amaaan boşver zaten olsa dr söylerdi ben benzetiyom..
canım bu arada senin kese çapı kaç mm yazıyor?

tebrik ederim darisi basima bende hamile oldugumu hissediyorum ama umarim psikolejik olmaz adetim 6 gun gecti butun belirtileri yasiyorum adet gunumde yaptim ikinci cizgi silikti 2 gun sonra yine yaptim negatif cikinca moralimi bozmak istemedim cunku bir dusuk gecirdim ben gecen temmuz ayinda ondada idrarda cikmamisti
insallah bende bu guzel haberi yazarim allahim tez vakitte herkese nasip etsin bu guzel duyguyu

benim kesem 0.323 cm yazıyor senin kaç mm?ama ben salı günü girdim ultrasona

evet canım biliyom yani seninki daha erkendi, ama bu gidişinde sen kalp atışlarını duymasasn bile görürsün, inşallah.. bende inşallah
benim kese çapıda 10.2 mm x 11.0 mm

amin canım çok teşekkür ederim, düzenli adet oluyosan 6 gün uzun bir zaman kan tahlili yaptırsaydın, hamile olabilirsin inşallah

bencede öyledir herhalde o kadar büyük olması imkansız..bu haftalara göre

canım kendimi cok iyi hissediyorum, bende sende Allahın izniyle güzel bi hamilelik yaşıcaz bu sefer inşallah, diger arkadaşlarda en kısa zamanda bizim mutluluğumuzdan yaşarlar inşallah benim uykum geldi, herkese iyi geceler Allah rahatlık versin

kızlar dün adet günümdü ya koskoca gün pedime sadece 1 damla pembemi kahverengimi hangi renk anlayamadım leke gelmişti şimdi kalktım wc ye gittim bi baktım halen o leke duruyor idrarımı yaparken baktım 1 damla kan gelmedi peçete ile sildim yine o pembe leke ama belim kırılmış gibi ağrıyor kasıklarımdada batma var bacaklarıma vuruyor eğer adet oluyorsam böyle silinti şeklinde olmaktan nefret ediyorum çünkü rahatlayamıyorum.
olmuyorsamda gebelere soruyorum adet günlerinizde sizdede böyle lekelenmeler oldumu?

kızlar Günaydınnnnnnnnnn
Mervecım coooooooooook sevındım
Allah bebısını versın kucagına t ez zamanda
ayy bırde ıkız olurmus

Hayırlısıyla olsunda 2. de yaparsın sen cnm

günaydın iyi pazarlar...alıntı yapmadan cevap vereyim.lekelenmelerle ilgili soruya. yerleşme kanaması diye bişey duymuştum ben..

canım kanamanın devamı gelmedıyse yerleşme kanaması olabılır. bugün kanamanın devamı gelmezse yarın hemen bı kan tahlılı yaptır derım ben :)

maşallah senın bebişine :)

İsim ------------------ BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 ---------------- 1 Şubat
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat Sonuç bekliyor
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat

psijoyi -------------------- 4 Şubat

pelin67 ------------------- 5 Şubat

Hacer22 ------------------ 6 Şubat
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 Şubat Haber yok!
civciv89 ----------------- 8 Şubat Haber yok!
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 Şubat Haber yok!
FLZARDA -----------------9 Şubat Sonuç bekliyor

aborjinos ------------------10 Şubat

hatcag ------------------11 Şubat Haber yok!
nelit --------------------11 Şubat Haber yok!
pptya87 ----------------12 Şubat Haber yok!
polanegri --------------- 12 Şubat Haber yok!
shainy ------------------14 Şubat
ugrftma -----------------14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat

alisya01 ------------------ 16 Şubat

cute --------------------18 Şubat
aygunes ----------------19 Şubat
filiz_fidan ---------------19 Şubat
maehlmiekte -------------20 Şubat
tohumm ---------------- 22 Şubat
sincap08 --------------- 22 Şubat
denisss_ruj --------------22 Şubat
ecgubay ---------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
Arzuum_79 -------------- 23 Şubat
LoveLy_ ----------------- 24 Şubat
kukla -------------------- 24 Şubat
pocapoca ----------------26 Şubat
seda__ ------------------ 27 Şubat
istemnur ----------------- 27 Şubat
kelebek00 ---------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
umutdeniz ----------------- ?
dogan_75 ------------------- 10 Mart

bir kadından duydum dün..kadın adetinden 4 gün önce başlamış idrar testine 2.çizgi silik çıkmış en son testi de aynı.sonuncuyu adetten bir gün sonra yapmış.. tabi haliyle hamile moduna girmş.. kim olsa hamileyim der..10 gün falan geçmiş doktora gitmiş ne kanda ne ultrasonda hçbirşey yokmuş.. şok oldum.. ben idrar testlerine hiç güvenmedim. bunu da duyduktan sonra artık hiç güvenmem..

evet her zaman ıdrar testlerıne guvenmemek en ıyısı
onun ıcın kandakı gebelık bence en garantısı

adetin ilk günü gideceksin hiç beklemeden sabah sabah öğreneceksin sonucunu.. geldi mi gelecek mi oldu mu olacak mı kasmaya gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…