yolk keseside olabilir bebeğin ikinci gördüğün şey senin kesen baya büyük galiba noktayı görecek kadar benim çok küçükdü kesem.bu hafta geçmez artık bana heyecanlanıyorum biran önce görmek istiyorumteşekkür ederim kızlar, inşallah hepimiz sorunsuz gebelikler yaşarız
bu arada şeymacım dr ikizmi diye sormak aklıma gelmedi, hoş gerçi olsa söylerdi heralde, ama ben noktacığımın resmine bakıyorum, şöyle biraz gerisinde bi kese daha varmiş gibi geliyo, aslında bana öyle geliyo, hani rüya gördümya,dr sormayıda unuttum ondan öyle geliyo
çok şükür halimize sağlıklı olsunda tek çift farketmez
canım sende benden önce bebişin kalp atışlarını duycan inşallah, hepimiz duyarız inşallah, bu arada ben kendim yine kan yaptırdım 8500 çıktı tam 6 haftalık zaten dr da öyle dedi
şu dakika itibariyla kırmızıları gördüm kızlar.. çok acelesi varmış gibi heveslendirmedi bile günümden erken geldi
yolk keseside olabilir bebeğin ikinci gördüğün şey senin kesen baya büyük galiba noktayı görecek kadar benim çok küçükdü kesem.bu hafta geçmez artık bana heyecanlanıyorum biran önce görmek istiyorum
iyi geceler herkese
canım dr gittim bu gün, öncelikle doktorumu cokkkk seviyorumçok tatlı kadın, ağzından bal damlıyo..
mervecimm hoş geldin dedi ve muayene başladı..
vajenden değil, abdominal ultrasonla baktı, bende hem ekrana, hem dr gözlerine bakıyorum..
vee o tebessümlü bakışı yakaladım, o sırada ekranda çok düzgün kesitleri olan yuvarlak bir karartı oluştu ,içindede beyaz bir noktacık.. işte o noktacıkmış benim bebeğimm
çokk mutluyum çok duygulandımama sevindim, dr gözleri parlıyordu, evet mervecim herşey yolunda gidiyor, inşallah bu gebeliğin yolunda gidicek dedi ve beni çok mutlu etti canım dr
2 hafta sonraya kalp atışlarını dinlemek için gün verdiçok mutluyum, inşallah herkesin gönlüne göre olur
benim kesem 0.323 cm yazıyor senin kaç mm?ama ben salı günü girdim ultrasona
tebrik ederim darisi basima bende hamile oldugumu hissediyorum ama umarim psikolejik olmaz adetim 6 gun gecti butun belirtileri yasiyorum adet gunumde yaptim ikinci cizgi silikti 2 gun sonra yine yaptim negatif cikinca moralimi bozmak istemedim cunku bir dusuk gecirdim ben gecen temmuz ayinda ondada idrarda cikmamisti
insallah bende bu guzel haberi yazarim allahim tez vakitte herkese nasip etsin bu guzel duyguyu
merve ben anlamdım 0.323 cm yazıyor benimki dahamı büyük yani
bilmiyorumki canım, benimkinde daha mm ler var, cm daha büyük yani, acaba ultrason ölçümlerimi değişiyo anlamadım..
bencede öyledir herhalde o kadar büyük olması imkansız..bu haftalara göre
kızlar dün adet günümdü ya koskoca gün pedime sadece 1 damla pembemi kahverengimi hangi renk anlayamadım leke gelmişti şimdi kalktım wc ye gittim bi baktım halen o leke duruyor idrarımı yaparken baktım 1 damla kan gelmedi peçete ile sildim yine o pembe leke ama belim kırılmış gibi ağrıyor kasıklarımdada batma var bacaklarıma vuruyor eğer adet oluyorsam böyle silinti şeklinde olmaktan nefret ediyorum çünkü rahatlayamıyorum.
olmuyorsamda gebelere soruyorum adet günlerinizde sizdede böyle lekelenmeler oldumu?
canım kendimi cok iyi hissediyorum, bende sende Allahın izniyle güzel bi hamilelik yaşıcaz bu sefer inşallah, diger arkadaşlarda en kısa zamanda bizim mutluluğumuzdan yaşarlar inşallahbenim uykum geldi, herkese iyi geceler Allah rahatlık versin
bir kadından duydum dün..kadın adetinden 4 gün önce başlamış idrar testine 2.çizgi silik çıkmış en son testi de aynı.sonuncuyu adetten bir gün sonra yapmış.. tabi haliyle hamile moduna girmş.. kim olsa hamileyim der..10 gün falan geçmiş doktora gitmiş ne kanda ne ultrasonda hçbirşey yokmuş.. şok oldum.. ben idrar testlerine hiç güvenmedim. bunu da duyduktan sonra artık hiç güvenmem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?