Tebrilkerrr darısı bu ay bizim başımıza olur inşallah :)
Kızlar ben geldim 1 haftadır tatildeydim girememiştim evettttttttttttttttt arkadaşlar size güzel bir haberim var
HAMİLEYİMMMMMM çok mutluyum allahım isteyen herkese versin şuan 6+2 oldu
tebrik ederim canım, çokk sevindim,hayırlı olsun, bizler bulduk inşallah tamamı olur hayırlısıyla,Allahım kimseye aratmasın hayırlı zamanda nasip etsin inşallah
tebrık ederım acabaamin canım rabbim herkese versin
Kızlar ben geldim 1 haftadır tatildeydim girememiştim evettttttttttttttttt arkadaşlar size güzel bir haberim var
HAMİLEYİMMMMMM çok mutluyum allahım isteyen herkese versin şuan 6+2 oldu
maşallah ne uğurlu bi topik oldu burası ohh ohhhh ne güzel darısı bizim başımıza.Kızlar ya bişe sorcam yine şimdi benim beklenmeyen adetim ayın 28 inde.internetten hesaplattım yumurtlama tarihlerin ayın 10 uyla 15 i arası çıktı.ama yumurtladığıma dair hiç belirti yok.sadece ayın 9,10 ve 11inde akıntım oldu,ogünden bugüne hergün çalışıyoruz ama akıntı durdu bişe gelmiyor.acaba yumurtalar döllenmiş olabilir mi ki tabiiki daha adetime çokkkk var daha ama ne bileyim akıntılar birden kesilince mrk ettim.bilgisi olan varmı?
amin canım rabbim herkese versin
slm kızlar aranıza yeni katıldım uzun süredir yazdıklarınızı okumaktayım ve açıkçası bana umut oldunuz kafama takılan herseyi sizlerle ögrendim sonunda aranıza katılmaya karar verdim.kısaca durumumu anlatayım 1,5 yıldır bebek istiyoruz eşimde ve bende problem olmamasına ragmen hamile kalamadım.4 ay once klomen kullanıp çatlama ignesi oldum ama sonuç negatifti.sonunda doktorum bu ay için aşılama yapmayı tavsiye etti .bu ayın 9 unda aşılama oldum .bugün 5. günüm beklemekteyim.bu süreçte sizlerle olmayı tercih ettim.rabbim herkese bebeksahibi olmayı nasip etsin inşallah .bütün dualarım sizlerle kızlar...
selam kısar 7 gün önceçatlama iğnesi oldum acaaba test yapsam çıkarmı??cvP ltfen
canım zaten yumurtlama döneminde akıntı oluyo böyle saydam uzayan cinsten, daha sonra kuru dönem başlıyo daha sonra beyaz sarı renkli akıntı başlıyo, eger bu ikinci akıntı başlayıp kesilmezse hamile olabilirsin ama bu akıntıdan sonra yine bi kuru dönem olursa, kuru dönem sonrasında adet oluyosun.. inşallah hamilesindir
cok saol mervecim rabbim sana ve tüm isteyenlere hepımıze tez zamanda versin insallah
ay canım saol cevap içinde şöyle bir problem var,benim o saydam uzayan akıntıdan olmuyor.akıntılarım hep baya su gibi,yapışkan değil yani,ıslaklık şeklinde oluyor.bide beyaz akıntı oluyor.şimdi o beyaz akıntı durdu ama sıvı olan hala devam ediyor.yani tam tersi oldu gibi ,önce beyaz akıntı sonra saydam uzamayan cinsten akıntı başladı.ya zaten sürekli bi ıslaklık var.belki bu akıntı normalde uzuyordurda hiç elime aladım,hemen iç çamaşırına bulaştığı için ben fark etmiyorumdur.ama şimdi tutmuş olsa haftaya sonucu öğrenebilirim sanırım dimi.neyse ben haftaya falan baktırırım kan tahliline.çok saol.
kızlar ben adet oldum çamur gibi bi adet çünkü çok stresli bi dönem geçiriyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?