Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

Kızlar ben geldim 1 haftadır tatildeydim girememiştim evettttttttttttttttt arkadaşlar size güzel bir haberim var

HAMİLEYİMMMMMM çok mutluyum allahım isteyen herkese versin şuan 6+2 oldu

tebrik ederim canım, çokk sevindim,hayırlı olsun, bizler bulduk inşallah tamamı olur hayırlısıyla, Allahım kimseye aratmasın hayırlı zamanda nasip etsin inşallah

ayyyy! maşallah çok bereketli bu ay şubat ayını severdim hamileee kalırsam daha da çok seveceğimmm
listedeki herkes hamiş olsun inşallah(aminnnnn)

Kızlar ben geldim 1 haftadır tatildeydim girememiştim evettttttttttttttttt arkadaşlar size güzel bir haberim var

HAMİLEYİMMMMMM çok mutluyum allahım isteyen herkese versin şuan 6+2 oldu

çok sevindimm cnm ne güzel bir haberallah tamamına erdirsin..bi de bize de nasip etsin inşallah hamileyim demeyii

maşallah ne uğurlu bi topik oldu burası ohh ohhhh ne güzel darısı bizim başımıza.Kızlar ya bişe sorcam yineşimdi benim beklenmeyen adetim ayın 28 inde.internetten hesaplattım yumurtlama tarihlerin ayın 10 uyla 15 i arası çıktı.ama yumurtladığıma dair hiç belirti yok.sadece ayın 9,10 ve 11inde akıntım oldu,ogünden bugüne hergün çalışıyoruzama akıntı durdu bişe gelmiyor.acaba yumurtalar döllenmiş olabilir mi kitabiiki daha adetime çokkkk var daha ama ne bileyim akıntılar birden kesilince mrk ettim.bilgisi olan varmı?

canım zaten yumurtlama döneminde akıntı oluyo böyle saydam uzayan cinsten, daha sonra kuru dönem başlıyo daha sonra beyaz sarı renkli akıntı başlıyo, eger bu ikinci akıntı başlayıp kesilmezse hamile olabilirsin ama bu akıntıdan sonra yine bi kuru dönem olursa, kuru dönem sonrasında adet oluyosun.. inşallah hamilesindir

slm kızlar aranıza yeni katıldım uzun süredir yazdıklarınızı okumaktayım ve açıkçası bana umut oldunuz kafama takılan herseyi sizlerle ögrendim sonunda aranıza katılmaya karar verdim.kısaca durumumu anlatayım 1,5 yıldır bebek istiyoruz eşimde ve bende problem olmamasına ragmen hamile kalamadım.4 ay once klomen kullanıp çatlama ignesi oldum ama sonuç negatifti.sonunda doktorum bu ay için aşılama yapmayı tavsiye etti .bu ayın 9 unda aşılama oldum .bugün 5. günüm beklemekteyim.bu süreçte sizlerle olmayı tercih ettim.rabbim herkese bebeksahibi olmayı nasip etsin inşallah .bütün dualarım sizlerle kızlar...

canım hoşgeldin ben ne klomen kullandım nede çatlatma iğnesi yaptırdım, bu konuda bilgim yok, ama öyle yada böyle rabbim inşallah gönlüne göre verir tez zamanda bebişin olur inşallah

ay canım saol cevap içinde şöyle bir problem var,benim o saydam uzayan akıntıdan olmuyor.akıntılarım hep baya su gibi,yapışkan değil yani,ıslaklık şeklinde oluyor.bide beyaz akıntı oluyor.şimdi o beyaz akıntı durdu ama sıvı olan hala devam ediyor.yani tam tersi oldu gibi ,önce beyaz akıntı sonra saydam uzamayan cinsten akıntı başladı.ya zaten sürekli bi ıslaklık var.belki bu akıntı normalde uzuyordurda hiç elime aladım,hemen iç çamaşırına bulaştığı için ben fark etmiyorumdur.ama şimdi tutmuş olsa haftaya sonucu öğrenebilirim sanırım dimi.neyse ben haftaya falan baktırırım kan tahliline.çok saol.

canım bendede yumurtlamadan sonra bi kuruluk, sonra bi ıslaklı beyazlı bi akıntı başladı, öyle yoğun degildi ama çamaşırımı hep lekeliyodu, adet günüme kadar devam etti, adet olmadım 6 haftalık hamileyim ama akıntım daha çok arttı yani sende hamile olabilirsin inşallah

selam kızlar herkese bol çift çizgili günler diliyorum

bende hiçbir belirti yok.ama sol kasığım iğne gibi batıyor sürekli.orda bazen seyirmeler oluyor.psikolojik olduğunu düşünüyorum.ya zaten olmazsa ne yapayım...zaten bu ay doktorla randevum var.kontrole gidicem adetimin 3. günü.

alıştık artık tek çizgi görmeye,saatlerce ikinci çizgi sanki oradaymış gibi kendimizi kandırıp,döndürüp döndürüp bakmaya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…