Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

kızlar günaydın
bi şeyi merak ediyorum. yerleşme kanamasından bahsetmişsiniz. herkeste olur mu? olursa cimeka nın dediği gibi adete çok yaklaşınca mı olur yoksa başka zaman da olur mu? gebelik olması için o kanamayı görmek mi lazım? olmaması negatif anlama mı geliyor. benim olmadı da... bat ım 22 şubat.

gunaydim kızlar
batıma 9 qun war belm aqrıyor ama buda bir adet belirtisi hayirlisi inş.

gunaydim kızlar
batıma 9 qun war belm aqrıyor ama buda bir adet belirtisi hayirlisi inş.

günaydın seda.benim 6 gün kalldııı:18: benim de ağrım var ama belimde ve boynumda fıtık var, ondan mı bilmiyorum. kasıklarım da ağrıyor. ankara çok soğuk birkaç gündür. üşütmüş de olabilirim. ikisini de bilemedim... hayırlısı hakkımızda.

günaydın canım yerleşme kanaması herkeste olmaz zaten gebe olanların hepsi kanama görürler diye bişi yok bildigim kadarıyla zaten buna da halk arasında üstüne görme diyorlar sakın böyle düsünme gebe olman için kanama şart degil moralini yüksek tut canım

kızlar benimde yumurtlama zamanım 13 şubatta bitti 2 gündür adet sancısı gibi sancım var. dün gece uykudan uyandırdı acaba döllenmemi oluyor :)))) daha önce hiç böyle bişey olmamıştı anlamadım reglim 27 şubatta daha da var??

canım ben anlamadım adet olmadım diyorsun kanama anüsünde bir çatlama ya da ne bileyim basur gibi bir durumdan mı kaynaklı acaba??korkmana gerek yok eğer vajinadan gelmiyorsa bu kan genel cerraha gideceksin. bence elini çabuk tut. hem aklına daha fazla kötü şeyler gelmeden halletmiş olursun..geçmiş olsun..

bu konuda çok birşey bilmiyorum açıkçası.. ama bütün hamilelerden böyle birşey duymadım ben..bence herkeste değildir.. bir de bu kanama olursa bile döllenmeden 6 7 gün sonra başlar diye biliyorum. bu adetine hafta kala denk geliyor.. ama bu blgilerden çok ta emin değilim..çok merak ediyorsan ayın 20si gibi git kan tahliline..en az 5 çıkar hamileysen..

bi rsoru sorayım ben de o zaman.. yumurtlamanın 13 şubatta bittiğini nereden biliyorsun??

bi rsoru sorayım ben de o zaman.. yumurtlamanın 13 şubatta bittiğini nereden biliyorsun??

28 günde bir regl oluyorum dr.nevra sitesinde ovulasyon tarihime 13 şubat demişti o gündede sol kasıgımda agrı oldu cnm akıntım geldi koyu. çatlama belirtileri ama şuandki farklı

canım belirtiler kişiye göre değişir ama ben de adete 3 gün kala belirti başladı onun dışında hiç bir sancı ağrı olmadı sadece temizlik sonrası ya da üşüttüğümde olmuştu... senin henüz erken belkiş üşütmüşsündür belki dediğin gibidir inşAllah öyledir

hmm... olmaması sorun değil yani. peki teşekkür ederim.

merhabalaaaar kızlar bugün hamileliğimin 3 haftası doktor kese görmeye çağırdı ama burdan okuduğum yorumlarda hep 5 veya 6. haftalarda anca görülüyorumuş keseler gitmemeyi düşünüyorum çünkü yok derse moralim bozulur 2 hafta kendimle başbaşa kalayım diyorum sizce ne yapmalıyım ?

ben de bütün hamilelerden duymadım, o yüzden şaşırdım. herkeste oluyorsa bende yolunda gitmeyen bişeyler var diye düşündüm ama olması şart değilmiş. pazar günü akşam üzeri gidip bir test yaptırayım. pozitifse iki gün önceden belli olur sanıyorum. olmazsa 22si sabahı yaptırıcam. idrar testleriyle uğraşıp canımı sıkmayım diyorum.

Sabah test yaptımm yıne 2. cizgi silik çıktı amaa testı yaptıktan snra uyuyakalmışımmm 1 saat sonra uyandığımda gördümmm ne dıosunuz yanlış olabılırmı ?

oo süper :) yanlış değildir, sanmıyorum. geçen ay ben de yaptım, tek çizgi çıktı diye 3-5 dk sonra çöpe attım. ablam napıyosuun dedi. e negatiif ben de attım dedim. olmaz öyle şey dedi, 1 saat sonra bile çıkar dedi. onun öyle çıkmış. çöpten alıp bekledik bebişin gönlünün olmasını, ama olmadı :)

merhaba leyna. dr ne dediyse onu mu yapsan :18: ben giderdim, göremezse henüz olmamış daha sonra gel diyecek bunda yanlış bişe yok ki. sen doktorunu dinle bence. belki uzay üssü gibi bir ultrason odası vardır, en ileri teknoloji ile gösterecektir bir şekilde :)

yok arkadaslar 5 dk. dan sonra kimyasal etkileişme giriyormuş test o nedenle 10 dk. sonra olana dikkat etmeyin diyolar bidaha yapmalısın bence içinde yazar zaten okusana cnm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…