offf ya daha batıma 15 gün falan var beklemek zor oluyo
gunaydim kızlar
batıma 9 qun war belm aqrıyor ama buda bir adet belirtisi hayirlisi inş.
kızlar günaydın
bi şeyi merak ediyorum. yerleşme kanamasından bahsetmişsiniz. herkeste olur mu? olursa cimeka nın dediği gibi adete çok yaklaşınca mı olur yoksa başka zaman da olur mu? gebelik olması için o kanamayı görmek mi lazım? olmaması negatif anlama mı geliyor. benim olmadı da... bat ım 22 şubat.
gunaydim kızlar
batıma 9 qun war belm aqrıyor ama buda bir adet belirtisi hayirlisi inş.
günaydın kızlar
ben dün akşam test yaptım 2.çizgi belli belirsizdi moralim bozuldu ama belki daha belli olmaaz diye düşünüp kendimi avuttum.
asıl moralimi bozan şey gece müthiş bir ksrın ağrısıyla uyanmam tuvalete gittiğimdede afedersiniz biraz açık konuşmam gerekecek ama büyük tuvaleimi yaparkende karnımda bir ağrı oldu ve hiç görmediğim kadar bir kanama
kızlar ben çok korkuyorum hala adet olmadım şuan o kadar moralim bozukki ne yapacağımı bilmiyorum kötü bişey olacak diye çok korkuyorum ben ne yapacam
kızlar günaydın
bi şeyi merak ediyorum. yerleşme kanamasından bahsetmişsiniz. herkeste olur mu? olursa cimeka nın dediği gibi adete çok yaklaşınca mı olur yoksa başka zaman da olur mu? gebelik olması için o kanamayı görmek mi lazım? olmaması negatif anlama mı geliyor. benim olmadı da... bat ım 22 şubat.
kızlar benimde yumurtlama zamanım 13 şubatta bitti 2 gündür adet sancısı gibi sancım var. dün gece uykudan uyandırdı acaba döllenmemi oluyor :)))) daha önce hiç böyle bişey olmamıştı anlamadım reglim 27 şubatta daha da var??
bi rsoru sorayım ben de o zaman.. yumurtlamanın 13 şubatta bittiğini nereden biliyorsun??
kızlar benimde yumurtlama zamanım 13 şubatta bitti 2 gündür adet sancısı gibi sancım var. dün gece uykudan uyandırdı acaba döllenmemi oluyor :)))) daha önce hiç böyle bişey olmamıştı anlamadım reglim 27 şubatta daha da var??
günaydın canım yerleşme kanaması herkeste olmaz zaten gebe olanların hepsi kanama görürler diye bişi yok bildigim kadarıyla zaten buna da halk arasında üstüne görme diyorlar sakın böyle düsünme gebe olman için kanama şart degil moralini yüksek tut canım
hmm... olmaması sorun değil yani. peki teşekkür ederim.
bu konuda çok birşey bilmiyorum açıkçası.. ama bütün hamilelerden böyle birşey duymadım ben..bence herkeste değildir.. bir de bu kanama olursa bile döllenmeden 6 7 gün sonra başlar diye biliyorum. bu adetine hafta kala denk geliyor.. ama bu blgilerden çok ta emin değilim..çok merak ediyorsan ayın 20si gibi git kan tahliline..en az 5 çıkar hamileysen..
Sabah test yaptımm yıne 2. cizgi silik çıktı amaa testı yaptıktan snra uyuyakalmışımmm 1 saat sonra uyandığımda gördümmmne dıosunuz yanlış olabılırmı ?
merhabalaaaar kızlar bugün hamileliğimin 3 haftası doktor kese görmeye çağırdı ama burdan okuduğum yorumlarda hep 5 veya 6. haftalarda anca görülüyorumuş keseler gitmemeyi düşünüyorum çünkü yok derse moralim bozulur 2 hafta kendimle başbaşa kalayım diyorum sizce ne yapmalıyım ?
oo süper :) yanlış değildir, sanmıyorum. geçen ay ben de yaptım, tek çizgi çıktı diye 3-5 dk sonra çöpe attım. ablam napıyosuun dedi. e negatiif ben de attım dedim. olmaz öyle şey dedi, 1 saat sonra bile çıkar dedi. onun öyle çıkmış. çöpten alıp bekledik bebişin gönlünün olmasını, ama olmadı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?