Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

istememmiii :) sat 16 ocak ,mutemel doğum tarıhı 23 ekım , bebişimedeee seni bekliyıorum meleğim yazabılırız ne bılıyım zor bi soru oldu :)

canı kusura bakma biraz giç oldu ama çok işim vardı, bak canım bu http://lbdf.lilypie.com/t9V1p2.png
adresi kopyala , sonra kontrol panelindeki çizelge bölümüne yapıştır, sonra aşağı doğru in ve değişiklikleri kaydet e bas, tamamm bu kadar canım, inşallah beğenirsin, öptüm iyi akşamlar

Kızlarr yenı hamıslerımıze fazlasıyla sevındım
Allah herkese hepımıze nasıp etsın inşallahhhhh

Insallah cnm
uzun sure oldu gorusemedık cıdden
sana ozeldende mesaj attım ben sanırım :)
ınsallah sorun felan yokdur cnm

cok heyecanlıyım 6 gun kaldı ama kasıklarımda cok agrı var bırde akıntım aldı basını gıdıyoo cok merak edıyorumm

kızzlarr :) test yaptırıp geldim ben. bhcg 115 çıktı.
hamiş oldum ben de. bu topik cok ugurlu. eminim sizler de olacaksınız. ben ki tiroid hastasıyım ve bat tan 5 gun once olabildiysem sizler icin cok daha rahat olur. Allah tum isteyenlere hepinize nasipetsin insallah darısı hepinizin başına diyor hepinizi opuyorum...

darısı basımıza :)) tebrık ederım canımm belırtılerın nelerdıı anlat bakalım yenı bır hamıs bayan olarak aydınlat bızlerı :)

İsim ------------------ BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

seyma4 ----------------- 4 Şubat
elatugba ----------------- 4 Şubat
apsaras ----------------- 4 Şubat
merve1 ------------------ 4 Şubat

psijoyi --------------------- 4 Şubat

Hacer22 ------------------- 6 Şubat
leyna ---------------------6 Şubat
cardelenss --------------- 7 Şubat Haber yok!

civciv89 ------------------- 8 Şubat

reyhan85 ----------------8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat

tenniterenne ---------------9 Şubat

FLZARDA ----------------9 Şubat Sonuç Bekliyor

aborjinos -------------------10 Şubat

arzum66 ----------------- 10 ŞubatSonuç Bekliyor
hatcag --------------------11 Şubat Haber yok!
nelit ----------------------11 Şubat Sonuç Bekliyor

pptya87 --------------------12 Şubat

polanegri ----------------- 12 Şubat Haber yok!
shainy --------------------14 Şubat Haber yok!
ugrftma -------------------14 ŞubatHaber yok!
xtuqcex ------------------ 15 Şubat

happylife -------------------15 Şubat

alisya01 ------------------- 16 Şubat

cute ---------------------18 Şubat

aygunes -------------------19 Şubat

filiz_fidan -----------------19 Şubat
maehlmiekte --------------20 Şubat
bluemoon83 -------------- 20 Şubat
tohumm ------------------ 22 Şubat
sincap08 ----------------- 22 Şubat
denisss_ruj ----------------22 Şubat
ecgubay ------------------ 23 Şubat
eylul_ -------------------- 23 Şubat
Arzuum_79 ---------------- 23 Şubat
LoveLy_ ------------------ 24 Şubat
kukla --------------------- 24 Şubat
hevessss ----------------- 25 Şubat
pocapoca -----------------26 Şubat
seda__ ------------------- 27 Şubat
istemnur ------------------ 27 Şubat
kelebek00 ---------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
aLiCeinRiot -----------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevgi2005 ----------------- 5 Mart
seldayavuzguray ---------- 5 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
dryyvz --------------------- 6 Mart
umutdeniz ----------------- ?
dogan_75 ---------------- 10 Mart
pelin67 ------------------- 13 Mart

hadi canım hayırlısı. Sevindim. Dilerim sağlıklı güzel bir hamilelik dönemi geçirirsin. ben de 14 şubatta öğrendim. o gün aklıma geldikçe bir hoş oluyordum. şu an iyiyim. 2-3 hafta sonra doktora gideceğim için şu an rahat gibi görünüyorum.

listeye nasıl adımızı yazıyorsunuz?

darısı basımıza :)) tebrık ederım canımm belırtılerın nelerdıı anlat bakalım yenı bır hamıs bayan olarak aydınlat bızlerı :)

teşekkür ederim hevessscim çok sağol. evet canım darısı başınıza.
başta adet belirtileri gibiydi. en belirgin özelliği kasık ağrısı. sağ kasığımda vardı bir hafta on gündür (ovulasyonun tamamlanmasından sonra arttı, 8 şubatta başladı) sonra sol kasığım ağrımaya başladı. gece uyurken sağdan sola dönerken iğne batması gibi olmaya başladı, hiç olmazdı. sık sık wc ye gitmeye başladım, çişe sıkışmış gibi koştur koştur gidiyordum ama azıcık oluyordu. göğüslerde şişkinlik fazlaydı. ağrı her zamankinden çoktu. çok bitkindim, çok halsizdim,işten arta kalan zamanımı uyuyarak geçiriyordum, halen de yatsam 24 saat uyurum. olur olmaz şeylere ağlayıp sızlanmaya başlamıştım. adet öncesi yaşadığım asabiyetten eser kalmadı. eşim söyledi bana, tankla tüfekle gezmiyosun bu ay hayırdır dedi. o farketmiş sakinliğimi. bi arkadaşım annesinden öğrenmiş, göğüs uçları sımmsıcak oluyor, elinin tersiyle ateşini ölçüyosun her zamankinden farklıydı sıcaklığı çok fazlaydı. şuara kalbim iyi değil ama. çok fazla çarpıntım var. cumartesi gidicem doktora. hatırlayabildiklerim şuan için bunlar,aklıma geldikçe yazarım yine canlarım. üşütmemeye dikkat edin, eşim beni sarıp sarmaladı resmen piştim sıcaktan. belki de kuluçkaya yatırdı beni bu şekilde, fenalık geçiriyordum sıcaktan. ayaklarınızı falan üşütmeyin sakın.

teşekkür ederiimm. ayy çok utandım ama çok sıra atladım ben

ben de seni tebrik ederim maralcim. senin için de hayırlısı olsun. güzel bir tarihte öğrenmişsin, hoş bir anısı olur hatırladıkça. doktor ziyaretinde de her şey yolunda gider umarım. ctesi gidicem ben. kalbim çok çarpıyo ama yaa hiç iyi değilim. birkaç gündür pır pır pırrr uçacak sanki.

ben çıkıyorum kızlar çok uykum var. çarpıntı da halsizlik yapıyor, çok yoruyor sanki. sabahları 6 da uyanıyorum, onun da etkisi vardır tabi. yarın görüşürüz kendinize iyi bakın. hepinize iyi geceler Allah rahatlık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…