Günaydın deniss tebrik ediyorum seni umarım hiç bir sorunla karşılaşmadan bebişini alırsın kucağına..
xtugcex de evde yaptığı test de 2. çizgi silikti emin değildi, dün akşam mutlu haberi verdi bize sende olumlu düşün lütfen..
evett katılıyorum. Ben 2 kere kan testi yaptırdım hatta. Birincisinde 1,65 di yanı gebelık yok demek ama 4 gün sonra tekrar yaptırdım pozıtıf cıktı umudunu kaybetme ınsallah hamılesındır deniss
canım yapmışın güzel olmuş seninkide , ben yinede sana yapmıştım yazılı bi şekilde istersen onu kullan
http://lbdf.lilypie.com/7hNtp2.png kontrol panelindeki çizelgeler bölümüne kopyala sonra değişiklikleri kaydet canım, bu arada türkçe karakter kabul etmediği için ı lar i olarak çıkıyor canım
canım çok teşekkür ederim senin yaptığında çok güzel ama o adresi kıklayınca sadece çizelge çıkıyor yani kopyalayabileceğim bir adres yok ellerine sağlık
kizlarrrrrrrr hamileyimmmmmmm :)
kızlar günaydın hepinize
dün bir doktora soru sormuştum, aldığım cevapla yıkılmıştım. içim içimi yedi rahat edemedim, dün test aldım, bu sabah ilk idrarımla yaptım, ikinci çizgiyi gördüm. çok belirgin değil, ilk çizgi kadar kıp kırmızı değil, pembe. kan testi yaptırmadan, hele ki kalp atışlarını duymadan hamileyim diyemiyor gibiyim. çok sevinemedim, görmeden-duymadan inanamıyorum çünkü. hayırlısıyla, sağlıcakla gelir inşallah sizlere de kısmet olur. isteyen herkese bol bol versin Allah. en başta sığlıkla, mutlulukla kızlar...
denissscim seni de tebrik ederim ne güzel şubat hamileleleri çoğaldidarısı biz martı bekleyenlerin başına..bizleri de unutmayın kızlar dualarınızda
canım sat, muhtemel doğum tarihi ve bebişine söylemek istediğin cümleyi yaz sanada bi takvim yapim, istermisin
kızlar dayanamadım gidip kan testi yaptırdım adetime en az 15 gün var dahanegatif çıktııı
istememmiii :) sat 16 ocak ,mutemel doğum tarıhı 23 ekım , bebişimedeee seni bekliyıorum meleğim yazabılırız ne bılıyım zor bi soru oldu :)
teşekkür ederim happylife :) Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah. hep dualarımdasınız her zaman canım kendime ederken tüm isteyenlere de ediyorum merak etme.
bu topik uğurlu geldi bence, çok fazla hamilelik haberi aldık sanki. maşallah herkese maşallah
tebrikler cnm çoook sevindim Allah analı babalı büyütsün saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizede dua edin hayırlı zamanda hamiş olalım:)))
teşekkür ederim kelebekkciiimm :) Allah sana ve tümmmmm isteyenlere eeennn kısa zamanda nasip etsin inşallah canım. gerçi xtuqcex benden şanslı, o emin oldu. ben daha kan testi yaptırmadım, bu akşam yaptırıcam. o zaman emin olucam sanırım :) hep beraber birbirimize müjdeleriz inşallah canım.
hamile olan anne adaylarımıza bir sorum olacak. ben henüz doktora gitmedim haftaya perşembe gitcem, doktorunuz hamileliğin ilk aylarında ilişkiye grme konusunda neler söyledi.. Biz yaklaşık 3 haftadır ilişkiye girmedik hala bekliyorum...
tatlım Allah analı babalı büyütsün kutlarım peki hiç belirti oldumu? benimde bat 28 şubat 2 gündür kasıklarımda cok agrı oldu ama , sendede olmuşmuydu?
inş. cncm Allahım hayırlısını versin. sende kasık agrısı oldumu? ilişkiden ne kadar sonra başlıyor benim ilşkiden 2 günsonra başladı bugun geçti gibi ama kasıklarımda sanki böyle viks sürmüşün gibi yanma var. biran önce 28 şubat gelsde ögrensem çatlıcam meraktan:))) 10. günden itibaren hergün yaptık artık günaşırı yapıyoruz bu ay olmassa önümüz aya artık kısmet bide her ay yumurta çatlamıyomuş yazmış bir arkadaş o nasıl oluyor. yada belirtisi ne acaba. ben geçen ay dr. gittiğimde 12.günümde yumurtam oluşmuştu bugun yarın çatlar demişti dr. ama mantar olmuştum ilişkiy giremedik. bu ayda 13. gün kasıklarımda agrı oldu muhtemelen çatladı yumurtam o günden sonrada günaşırı ilişkiye giriyoruz. artık gerisi kısmet bakalım.
hamile olan anne adaylarımıza bir sorum olacak. ben henüz doktora gitmedim haftaya perşembe gitcem, doktorunuz hamileliğin ilk aylarında ilişkiye grme konusunda neler söyledi.. Biz yaklaşık 3 haftadır ilişkiye girmedik hala bekliyorum...
teşekkür ederim kelebekkciiimm :) Allah sana ve tümmmmm isteyenlere eeennn kısa zamanda nasip etsin inşallah canım. gerçi xtuqcex benden şanslı, o emin oldu. ben daha kan testi yaptırmadım, bu akşam yaptırıcam. o zaman emin olucam sanırım :) hep beraber birbirimize müjdeleriz inşallah canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?