Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

evett katılıyorum. Ben 2 kere kan testi yaptırdım hatta. Birincisinde 1,65 di yanı gebelık yok demek ama 4 gün sonra tekrar yaptırdım pozıtıf cıktı umudunu kaybetme ınsallah hamılesındır deniss

evett katılıyorum. Ben 2 kere kan testi yaptırdım hatta. Birincisinde 1,65 di yanı gebelık yok demek ama 4 gün sonra tekrar yaptırdım pozıtıf cıktı umudunu kaybetme ınsallah hamılesındır deniss

canım sat, muhtemel doğum tarihi ve bebişine söylemek istediğin cümleyi yaz sanada bi takvim yapim, istermisin

canım çok teşekkür ederim senin yaptığında çok güzel ama o adresi kıklayınca sadece çizelge çıkıyor yani kopyalayabileceğim bir adres yok ellerine sağlık

canım çok teşekkür ederim senin yaptığında çok güzel ama o adresi kıklayınca sadece çizelge çıkıyor yani kopyalayabileceğim bir adres yok ellerine sağlık

canım adresin üzerine tıklamıcanki adresi kopyala yapıştır yapıcan, neyse zaten sana gerek kalmadı artık sen güzel güzel yapıyosun zaten canım

denissscim seni de tebrik ederim ne güzel şubat hamileleleri çoğaldidarısı biz martı bekleyenlerin başına..bizleri de unutmayın kızlar dualarınızda

denissscim seni de tebrik ederim ne güzel şubat hamileleleri çoğaldidarısı biz martı bekleyenlerin başına..bizleri de unutmayın kızlar dualarınızda

teşekkür ederim happylife :) Allah dileyen herkese nasip etsin inşallah. hep dualarımdasınız her zaman canım kendime ederken tüm isteyenlere de ediyorum merak etme.
bu topik uğurlu geldi bence, çok fazla hamilelik haberi aldık sanki. maşallah herkese maşallah

kızlar dayanamadım gidip kan testi yaptırdım adetime en az 15 gün var dahanegatif çıktııı

canım sat, muhtemel doğum tarihi ve bebişine söylemek istediğin cümleyi yaz sanada bi takvim yapim, istermisin

istememmiii :) sat 16 ocak ,mutemel doğum tarıhı 23 ekım , bebişimedeee seni bekliyıorum meleğim yazabılırız ne bılıyım zor bi soru oldu :)

kızlar dayanamadım gidip kan testi yaptırdım adetime en az 15 gün var dahanegatif çıktııı

canıım cok erken yaptırmışsıınnn ... bence hemen umutsuzluga kapılmaa ve adet gününe kadar test yapma üzülmemen için ben adetıme 2 gun kala yaptırdım yıne bellı degıldı .adet gunum 1 gün geçince kan testı pozıtıf cıktı

istememmiii :) sat 16 ocak ,mutemel doğum tarıhı 23 ekım , bebişimedeee seni bekliyıorum meleğim yazabılırız ne bılıyım zor bi soru oldu :)

tatlım Allah analı babalı büyütsün kutlarım peki hiç belirti oldumu? benimde bat 28 şubat 2 gündür kasıklarımda cok agrı oldu ama , sendede olmuşmuydu?

tebrikler cnm çoook sevindim Allah analı babalı büyütsün saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizede dua edin hayırlı zamanda hamiş olalım:)))

hamile olan anne adaylarımıza bir sorum olacak. ben henüz doktora gitmedim haftaya perşembe gitcem, doktorunuz hamileliğin ilk aylarında ilişkiye grme konusunda neler söyledi.. Biz yaklaşık 3 haftadır ilişkiye girmedik hala bekliyorum...

tebrikler cnm çoook sevindim Allah analı babalı büyütsün saglıkla kucagına almayı nasip etsin bizede dua edin hayırlı zamanda hamiş olalım:)))

teşekkür ederim kelebekkciiimm :) Allah sana ve tümmmmm isteyenlere eeennn kısa zamanda nasip etsin inşallah canım. gerçi xtuqcex benden şanslı, o emin oldu. ben daha kan testi yaptırmadım, bu akşam yaptırıcam. o zaman emin olucam sanırım :) hep beraber birbirimize müjdeleriz inşallah canım.

inş. cncm Allahım hayırlısını versin. sende kasık agrısı oldumu? ilişkiden ne kadar sonra başlıyor benim ilşkiden 2 günsonra başladı bugun geçti gibi ama kasıklarımda sanki böyle viks sürmüşün gibi yanma var. biran önce 28 şubat gelsde ögrensem çatlıcam meraktan:))) 10. günden itibaren hergün yaptık artık günaşırı yapıyoruz bu ay olmassa önümüz aya artık kısmet bide her ay yumurta çatlamıyomuş yazmış bir arkadaş o nasıl oluyor. yada belirtisi ne acaba. ben geçen ay dr. gittiğimde 12.günümde yumurtam oluşmuştu bugun yarın çatlar demişti dr. ama mantar olmuştum ilişkiy giremedik. bu ayda 13. gün kasıklarımda agrı oldu muhtemelen çatladı yumurtam o günden sonrada günaşırı ilişkiye giriyoruz. artık gerisi kısmet bakalım.

Son düzenleme:

ben daha dr gitmedim, resmi ağızdan duymadım ama dr nevra, kaan kocatepe, kocatepenin eşinin internet sitelerinde ilişkinin bir sakıncası olmadığını söylüyorlar ama bazı özel durumlar hariç. en aklımda kalanı tüp bebekle olmuşsa girilmiyor. iki tane sebep daha vardı. uzman tv de anlatıyor kaan kocatepenin eşi. doktora gidene kadar onu dinle istersen tavsiye ederim. ama ben korkarım yine de yaa. gerçi 3 hafta da çokmuş

tatlım Allah analı babalı büyütsün kutlarım peki hiç belirti oldumu? benimde bat 28 şubat 2 gündür kasıklarımda cok agrı oldu ama , sendede olmuşmuydu?

Saol cnm Allah razı olsun darısı başına ınsallahh..
Bendede kasıklarda agrı cok oluyodu sendede bebiş olabılır :)

ağrım çok oldu. hala da ağrıyor. işteyim, allahtan işim rahat olduğu için rahat rahat oturabiliyorum, uzanabiliyorum kimse görmüyor. benim ovulasyon tarihim 2-7 şubat arasıydı. o arada her gün, 7 şubattan sonra da gün aşırı ilişki oldu ve ağrım 8 şubattan sonra başladı. adet dönemine yaklaştıkça ağrı arttı. sağ kasığımdaydı, şimdi sol taraf da ağrıyor. gece sağdan sola dönerken iğneler batıyo sanki içine. ama sık sık değil. ara ara oluyor.
yumurta her ay olmaz diye bilmiyorum ben. her ay adetin ilk günü, yumurta hücrelerinden biri seçilir ve o yeniden gelişmeye başlar. sürekli bir süreç diye biliyorum ben. uzmanına sormak lazım onu güzelim.
mantar tedavisi olmadan gebelik düşünme sen. idrar yolu enfeksiyonu düşük sebebidir. iş arkadaşım 6 aylık hamileyken ikizlerini kaybetti bu yüzden. amann deyim önce mantar tedavini ol.
sık ilişki önemli, ben artık yeteerr bu ne biçim işş ya demeye başlamıştım içimden. zavallı kocişim de kendini seks kölesi sanmaya başlamıştı neyse ki zamanında oldu şimdi kurtuldu

ben henuz dr muayenesı olmadım canım ama bıldıgım kadarıyla ilişkinin bir zararı yook sadece cok coşmamak lazım :)

bu akşam hemen bı koşu test yaptır valla kendi çilem bitti şimdi sizinkiler başladı acaba hamılemı dıye :) müjdelı haberlerını beklıyoruzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…