Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

Saol cnm Allah razı olsun darısı başına ınsallahh..
Bendede kasıklarda agrı cok oluyodu sendede bebiş olabılır :)

evet kızlar en belirgin özelliği kasık ağrısı diyebilirim ben de. bebiş olabilir bence de.
ee xtuqcex naber nasılsın :) anneliğinin ilk günü nasıl gidiyor ? :)

cnm ben geçen ay mantar tedavimi oldum 15 gün bitti çok şükür sonrada regl oldum zati 3 hafta ilişkiye girmemiştik. daha bu ay başladık şu anda mantar yok yani. kasıklarımdaki agrı yumurtlama dönemimden 2 gün sonra oldu 2 gün çok oldu şimdi yok regl sancısı gibiydi. sizinde bu kadar cabukmu başladı kasıklardaki sancı.

Son düzenleme:
bu akşam hemen bı koşu test yaptır valla kendi çilem bitti şimdi sizinkiler başladı acaba hamılemı dıye :) müjdelı haberlerını beklıyoruzz

evet evet gidicem. bakalım nolcak... ben çok stres yapmamayı tercih ettim ama ister istemez stres yapılıyor tabi. benim asıl korkum bundan sonra başlıyor. ya onu içimde tutamazsam pozitif olucam dedim çok defa ama ya düşerse. ppoff. işten ayrılsam mı ayrılmasam mı bilemiyorum onu düşünmeye başladım. gerçi işim rahat, şükür maaşım da iyi. ayy bilemedim yaaa

eee ozaman niye ayrılıcan cnm çalışmaya devam tatlım iş bulmak kolay değil. işin yorucu değilse sorun yok ozaman. dikkat etcen agır kaldırmıcan gıdana dikkat et okadar taşırsın merak etme annesi:)))

bende bebek düşünmeye başlayınca işten ayrılmıştım cunku işim çok streslıydı

iyi o zaman, tedaviyi olduysan sorun yok. benim de yumurtlama dönemim biter bitmez başladı. 2-7 şubat arasıydı, 8'inde başladı. bu kadar çabuk oluyor yani evet.

iyi o zaman, tedaviyi olduysan sorun yok. benim de yumurtlama dönemim biter bitmez başladı. 2-7 şubat arasıydı, 8'inde başladı. bu kadar çabuk oluyor yani evet.

hatta gece uykumdan uyandım ne oluyor dedim ya :))) reglmi olcam yoksa:)) hiç daha önce böyle olmamıştı ama bugun yok sanki. şimdi olmasımı iyi olmamasımı anlamadımki(53:

bende bebek düşünmeye başlayınca işten ayrılmıştım cunku işim çok streslıydı

benim işim stresli değil, çok rahatım rahat olmasına ama gel git yol meselesi var. işyerim evimize çok uzak. servise kadar dolmuşla geliyorum. servisten inince de dolmuşa biniyorum. in bin derken 3 saate yakın sürüyor yol. keçiören aktepede oturuyorum, işyerim eskişehir yolunda, odtü nün karşısında. yol gözümde büyüyor bi tek. arabamız var, ehliyetim de var ama araba kullanmaya korkuyorum. bakalım bulucaz bi çözüm...

hatta gece uykumdan uyandım ne oluyor dedim ya :))) reglmi olcam yoksa:)) hiç daha önce böyle olmamıştı ama bugun yok sanki. şimdi olmasımı iyi olmamasımı anlamadımki(53:

her gün artıyorsa iyi demen lazım bence. benim gün geçtikçe arttı. başta adet ağrısı gibiydi, sonra çok değil ama biraz daha arttı şiddeti. bekle bakalım biraz daha canım.

eee ozaman niye ayrılıcan cnm çalışmaya devam tatlım iş bulmak kolay değil. işin yorucu değilse sorun yok ozaman. dikkat etcen agır kaldırmıcan gıdana dikkat et okadar taşırsın merak etme annesi:)))

inşallah taşırım daa, tiroid sıkıntım var ya benim onlar çok düşük yapıyormuş. ondan korktum ama cumartesi doktora gidip sorayım. iyice öğreneyim ona göre karar veriyim canım. yoksa evde oturacak kadar sabırlı olamam herhalde. 10 yıldır aralıksız çalışıyorum, birdenbire evde olmak nasıl bi şey ki... unuttum valla. haftasonlarını iple çekiyorum ama sürekli evde olmak da zor olur sanki. çalışıyo musun sen, ev hanımı mısın tatlım?

çalışıyorum cnm mühendisim benim işimde agır değil bakalım hayırlsı olsun. bende de nodül var 2 tane 2mm . ama tsh hormonlarım normal cıktı dr. gösterdim bi sorun yok dedi.

Son düzenleme:
çalışıyorum cnm mühendisim benim işimde agır değil bakalım hayırlsı olsun. bende de nodül var 2 tane 2mm . ama tsh hormonlarım normal cıktı dr. gösterdim bi sorun yok dedi.

çok güzel. işin ağır değilse rahat edersin sen de. benim nodüllerim kendiliğinden kayboldu ama tsh 4'ün üzerinde şuanda. 2'nin altında olması lazımmış. 4ün üzerinde olması da gebelik kayıplarına sebep oluyormuş. işle ilgili endişem oydu, evde yatsam mı diycektim ama dr ile konuşayım kendi kendime karar almayım diyorum şimdiden. daha çok erken. hele akşamı bi göreyim, bi test yaptırayım da :) belki de sabahki test bozuktu, belki negatif çıkacak akşam ben de döt olacam

yaa benim niye midem bulanmıyo, başım niye dönmüyo :) filmlerde hep öyle oluyor amaa. hamile değil miyim acabaa:18:

kızzlar ben gidiyoruumm. mesaim bitti. saat 8 gibi test sonucunu alırım herhalde. söylerim size en kısa sürede :18: kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi. iyi akşamlar ...

her gün artıyorsa iyi demen lazım bence. benim gün geçtikçe arttı. başta adet ağrısı gibiydi, sonra çok değil ama biraz daha arttı şiddeti. bekle bakalım biraz daha canım.

çok sevindim ya bu haberleri en kısa hayırlı zamanda biz de alırız inşallah .allah tamamına erdirsin dikkat et kendine

Canım iy yapmışın, girme, dr a gidene kadar yapma, kontrole gidince sorarsın, ben dr gittiğimde dr bana demişti ilişki olmasın 10 gün kadar dedi, ama ben zaten kontrole gidene kadar düşünmüyorum yapmayı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…