İsim ------------------ BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)
sultang88 --------------- 1 ŞubatSonuç Bekliyor
seyma4 ---------------- 4 Şubat
elatugba ---------------- 4 Şubat
apsaras ---------------- 4 Şubat
merve1 ----------------- 4 Şubat
psijoyi -------------------- 4 Şubat
pelin67 ------------------- 5 Şubat
Hacer22 ------------------ 6 Şubat
leyna --------------------6 Şubat
cardelenss -------------- 7 ŞubatHaber yok!
civciv89 ----------------- 8 ŞubatHaber yok!
reyhan85 ---------------- 8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat
tenniterenne -------------9 ŞubatHaber yok!
FLZARDA -----------------9 ŞubatSonuç Bekliyor
aborjinos ------------------10 Şubat
hatcag ------------------11 ŞubatHaber yok!
nelit --------------------11 ŞubatSonuç Bekliyor
pptya87 ----------------12 Şubat
polanegri --------------- 12 ŞubatHaber yok!
shainy ------------------14 Şubat
ugrftma -----------------14 Şubat
xtuqcex ---------------- 15 Şubat
happylife ----------------15 Şubat
alisya01 ------------------ 16 Şubat
cute --------------------18 Şubat
aygunes ----------------19 Şubat
filiz_fidan ---------------19 Şubat
maehlmiekte -------------20 Şubat
tohumm ---------------- 22 Şubat
sincap08 --------------- 22 Şubat
denisss_ruj --------------22 Şubat
ecgubay ---------------- 23 Şubat
eylul_ ------------------ 23 Şubat
Arzuum_79 -------------- 23 Şubat
LoveLy_ ----------------- 24 Şubat
kukla -------------------- 24 Şubat
pocapoca ----------------26 Şubat
seda__ ------------------ 27 Şubat
istemnur ----------------- 27 Şubat
kelebek00 ---------------- 27 Şubat
sementa33 --------------- 28 Şubat
vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevgi2005 ----------------- 5 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
umutdeniz ----------------- ?
dogan_75 ------------------- 10 Mart
Selam benim batım 27 şubat.beni de listeye ekler misiniz? 14 şubattan beri sol kasıklarımda ağrı,göğüslerde şişkinlik ve akıntı var.Hamile kalan arkadaşları tebrik ederim.Allah hepimize nasib eder inşallah
ben de seni tebrik ederim maralcim. senin için de hayırlısı olsun. güzel bir tarihte öğrenmişsin, hoş bir anısı olur hatırladıkça. doktor ziyaretinde de her şey yolunda gider umarım. ctesi gidicem ben. kalbim çok çarpıyo ama yaa hiç iyi değilim. birkaç gündür pır pır pırrr uçacak sanki.
ağrım çok oldu. hala da ağrıyor. işteyim, allahtan işim rahat olduğu için rahat rahat oturabiliyorum, uzanabiliyorum kimse görmüyor. benim ovulasyon tarihim 2-7 şubat arasıydı. o arada her gün, 7 şubattan sonra da gün aşırı ilişki oldu ve ağrım 8 şubattan sonra başladı. adet dönemine yaklaştıkça ağrı arttı. sağ kasığımdaydı, şimdi sol taraf da ağrıyor. gece sağdan sola dönerken iğneler batıyo sanki içine. ama sık sık değil. ara ara oluyor.
yumurta her ay olmaz diye bilmiyorum ben. her ay adetin ilk günü, yumurta hücrelerinden biri seçilir ve o yeniden gelişmeye başlar. sürekli bir süreç diye biliyorum ben. uzmanına sormak lazım onu güzelim.
mantar tedavisi olmadan gebelik düşünme sen. idrar yolu enfeksiyonu düşük sebebidir. iş arkadaşım 6 aylık hamileyken ikizlerini kaybetti bu yüzden. amann deyim önce mantar tedavini ol.
sık ilişki önemli, ben artık yeteerr bu ne biçim işş ya demeye başlamıştım içimden. zavallı kocişim de kendini seks kölesi sanmaya başlamıştı neyse ki zamanında oldu şimdi kurtuldu
evet evet gidicem. bakalım nolcak... ben çok stres yapmamayı tercih ettim ama ister istemez stres yapılıyor tabi. benim asıl korkum bundan sonra başlıyor. ya onu içimde tutamazsampozitif olucam dedim çok defa ama ya düşerse. ppoff. işten ayrılsam mı ayrılmasam mı bilemiyorum onu düşünmeye başladım. gerçi işim rahat, şükür maaşım da iyi. ayy bilemedim yaaa
canım ben adet olmama rağmen yumurtamın olmadığı ayı bilirim.. oluyor yani..bende pcos var..
rapaor alma ihtimalin varsa al.. ilk günler önemli.. ben ilk günler yaptım düşüğümü..Allah korusun tabi ki.. ama önlemini de al..
kızzlarr :) test yaptırıp geldim ben. bhcg 115 çıktı.
hamiş oldum ben de. bu topik cok ugurlu. eminim sizler de olacaksınız. ben ki tiroid hastasıyım ve bat tan 5 gun once olabildiysem sizler icin cok daha rahat olur. Allah tum isteyenlere hepinize nasipetsin insallah darısı hepinizin başına diyor hepinizi opuyorum...
maşallah maşallah... Allahım kucağına almayı nasip etsin inşallah.. iyi bir endokrinciyle ortak çalışmalara girmen gerekirmiş.. sürekli kontrol ettirmen gerekirmiş tiroid hormonunu. bir de doz arttılırılırmış genelde.. hemen git.. burada endokrinci yok ben dahilyeye gidiyorum.. ona da sordum.. hamile haberi alır almaz gel dedi..zaten kapıları karşılıklı kadın doğum doktorumla:)
kızzlarr :) test yaptırıp geldim ben. bhcg 115 çıktı.
hamiş oldum ben de. bu topik cok ugurlu. eminim sizler de olacaksınız. ben ki tiroid hastasıyım ve bat tan 5 gun once olabildiysem sizler icin cok daha rahat olur. Allah tum isteyenlere hepinize nasipetsin insallah darısı hepinizin başına diyor hepinizi opuyorum...
kızlarrrr günaydınn dün kan testi yaptırdım veee hamileyim çok şükür
Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin
ben hala bi tuhafım şaşklınlık mutluluk ne bileyim bi tuhaf işte ama güzel :)
teşekkür ederim canıım amin. darısı sana ve tümm isteyenlere ennnn kıza zamanda hayırlısıyla inşallah. koskoca ankarada bir endokrin doktorum yok desem inanır mısınevimize yakın bir hastane var, orda genel cerraha gidiyorum, onlar bakıyormuş tiroid problemine. hacettepenin çok iyi doktorları var, geçen yıl 300 tl den başlıyordu muayene ücreti (özelinde). hastaneden randevu almak mümmkün değil, 1 yıl sonraya gün veriyorlar. ben de genel cerraha gidiyorum ama iyi ilgileniyor, biliyor dr iyi yani. yarın sabah gidicem, kan tahlili ister muhtemelen. tsh 4 ten az mı çok mu ona bakacaktır, ona göre doz ayarlayacak sanırım. arttıracak diye duydum ben de, öyle okudum. hayırlısı hakkımızda canım hepimiz için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?