Hayırlı cumalar herkese, yeni hamişlerimizi tebrik ediyorumListeyi zevkle güncelliyorum, rabbim diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin, hamislerimize de sağlıklı bir gebelik diliyorum
Bugün ilk doktor kontrolümüzü yaptık haftaya perşembe gitcektik ama eşim zorla gidelim dedi, 1 haftadır fenaydım bende aşırı yorgunluk, bitkinlik uyku okulda 8 saat dersim var ölüyordum yorgunluktan.. Bugün rapor aldım 3 gün dinlencem, kesemizi gördük 9,24 mm...
26 sında kontrole gitcez inşAllah herşey güzel geçer
Şubat ayını çok seviyorum.Şubat ayında eşimle tanıştım onunla şubat ayında evlendim son olarak şubatta da hamile kaldım.Rabbim çok şükür.Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallahh
kızzlarr :) test yaptırıp geldim ben. bhcg 115 çıktı.
hamiş oldum ben de. bu topik cok ugurlu. eminim sizler de olacaksınız. ben ki tiroid hastasıyım ve bat tan 5 gun once olabildiysem sizler icin cok daha rahat olur. Allah tum isteyenlere hepinize nasipetsin insallah darısı hepinizin başına diyor hepinizi opuyorum...
Tebrikler denisss.. İnşallah bundan sonrada her şey çok güzel olucak :)
kızlarrrr günaydınn dün kan testi yaptırdım veee hamileyim çok şükür
Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin
ben hala bi tuhafım şaşklınlık mutluluk ne bileyim bi tuhaf işte ama güzel :)
amanın maşallah nasılda denk gelmiş öyle :)))allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm ama şubatta dogurma olurmu
denissss e bakılırsa,eğer benim adetim 23 şubata kadar bekleniyor olsaydı ben bugün kan tahliline giderdim..ya denisss bu arada 5 gün öncesine göre sonuç yüksek geldi bana,ikiz olabilir mi acaba??bir de 2 güne bir kan testini tekrarlamanı söyled mi doktor.. 2 gün sonra 2 katı veya yakını artış oluyorsa sağlıklı bir gebelik...
tugce,nelit,denisss tebrikler ve maşaallahçoook sevindim bu ayı çoook sevdim bennnn
ooooo süper :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın cnm tebrık ederım :)
Hayırlı cumalar herkese, yeni hamişlerimizi tebrik ediyorumListeyi zevkle güncelliyorum, rabbim diğer arkadaşlarımıza da nasip etsin, hamislerimize de sağlıklı bir gebelik diliyorum
Bugün ilk doktor kontrolümüzü yaptık haftaya perşembe gitcektik ama eşim zorla gidelim dedi, 1 haftadır fenaydım bende aşırı yorgunluk, bitkinlik uyku okulda 8 saat dersim var ölüyordum yorgunluktan.. Bugün rapor aldım 3 gün dinlencem, kesemizi gördük 9,24 mm...
26 sında kontrole gitcez inşAllah herşey güzel geçer
Şubat ayını çok seviyorum.Şubat ayında eşimle tanıştım onunla şubat ayında evlendim son olarak şubatta da hamile kaldım.Rabbim çok şükür.Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallahh
ne güzel tesadüfler bunlar. hayatının tümünü bu şubatlar gibi yaşaman dileğiyle soufly.
canım tebrik ederim Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımtatlım banada umut oldun bende hipotroid hastasıyım böyle haberleri aldıkça umudum artıyo inş. bütün hamişler sağ salamet kucağına alır biz bekleyenlerde en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz
Teşekkür ederim.Bebeğin hayırlı olsun bu arada.Rabbim kucağımıza da almayı nasip etsin inşallahhhh
kızlarrrr günaydınn dün kan testi yaptırdım veee hamileyim çok şükür
Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin
ben hala bi tuhafım şaşklınlık mutluluk ne bileyim bi tuhaf işte ama güzel :)
bir hamile daha:) yaşasııııııııııııııın.. tebrikler,hayırlı olsun inşallah..
evet cimeka yaa bana da yüksek geldi. ikiz üçüz falan mı acaba ayy huni lazım o zaman bana bol bol. babaannem ikiz, eşimin baba tarafında da ikiz varmış. birer huniyle gezeriz artık eğer öyleyse. dr demedi ama yaptırıcam ben. yarın bi daha yaptırırım bakalım o ne çıkacak. yazarım onu da size.
bünyeden bünyeye değişmese, tek standardı olsa, herkes 5 gün önce kesin öğrense yaa ppoff. belki çıkar canım belli mi olur, ben tesadüfen yaptım, hiç ümidim yoktu. belki de şanstı. bi şeydi. denemekte fayda var. ama 5 gün önce yaptırmasam bile BAT günüm olan 22 şubat sabahı zaten kan tahlili yaptıracaktım.
hamişler bakın bakalım.. denissss kız sen şimdi kaçıncı haftadasın?? bak adet gününde 4 haftalık oluyorsun dimi?? senin rakam 426 yı geçecek o zaman seninki yalnız değil:)cümbür cemaat geliyorlar:))Allah hayırlısını versin tabii. tekiz ikiz üçüz sonuçta senin canından bir can...
Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?