Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

canım tebrik ederim keseni görmüşün maşallah, benimde ayın 26.sında kontrolüm var, inşallah hayırlı güzel haberlerle döneriz

Şubat ayını çok seviyorum.Şubat ayında eşimle tanıştım onunla şubat ayında evlendim son olarak şubatta da hamile kaldım.Rabbim çok şükür.Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallahh

amanın maşallah nasılda denk gelmiş öyle :))) allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm ama şubatta dogurma olurmu

canım tebrik ederim Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canımtatlım banada umut oldun bende hipotroid hastasıyım böyle haberleri aldıkça umudum artıyo inş. bütün hamişler sağ salamet kucağına alır biz bekleyenlerde en kısa sürede bebişlerimize kavuşuruz

Tebrikler denisss.. İnşallah bundan sonrada her şey çok güzel olucak :)

teşekkür ederim dryyvzcim. inşallah söylediğin gibi olur canım :) hepimiz için her zaman çok çok çokkk güzel şeyler olsun inşallah. darısı tüm isteyenlerin başına.

kızlarrrr günaydınn dün kan testi yaptırdım veee hamileyim çok şükür
Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin
ben hala bi tuhafım şaşklınlık mutluluk ne bileyim bi tuhaf işte ama güzel :)

ahh canıımm nelitcim tebrik ederim. ben diyorum zaten, bu topik uğurlu.herkes bi gün hamile kalacak diyorum :) Allah mutluluğunuzu daim etsin, bir ömür boyu sürsün inşallah. ben de şaşkınım hala inanamıyorum. kalp atışını duyunca tamam diycem.

amanın maşallah nasılda denk gelmiş öyle :))) allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin cnm ama şubatta dogurma olurmu

Sağol canım denk geldi öyle Allah nasip etti :)Ekimde doğrucam Allah nasip ederse.

Herkes yaşar inş bu duyguyu mikemmellll :)

evet cimeka yaa bana da yüksek geldi. ikiz üçüz falan mı acaba ayy huni lazım o zaman bana bol bol. babaannem ikiz, eşimin baba tarafında da ikiz varmış. birer huniyle gezeriz artık eğer öyleyse. dr demedi ama yaptırıcam ben. yarın bi daha yaptırırım bakalım o ne çıkacak. yazarım onu da size.
bünyeden bünyeye değişmese, tek standardı olsa, herkes 5 gün önce kesin öğrense yaa ppoff. belki çıkar canım belli mi olur, ben tesadüfen yaptım, hiç ümidim yoktu. belki de şanstı. bi şeydi. denemekte fayda var. ama 5 gün önce yaptırmasam bile BAT günüm olan 22 şubat sabahı zaten kan tahlili yaptıracaktım.

teşekkürler elisaistcim sana da hayırlı cumalar. ben şimdilik iyiyim, iyi gidiyor gibi ama çarpıntım çok. dünden beri bir kalp çarpıntısı var anlatamam. çok yoruyor o beni. çok uykum var, çok bitkinim. işyerinde boş bi oda buldum, yemekten önce 45-50 dk uyudum yemeğe öyle gittim geldim ama hala uykum var. akşamı iple çekiyorum. test yapmadan önce de böyleydim son bir hafta. ayakta uyuyordum. korkarım işten kovulucam ilk zamanlar böyledir umarım geçer yoksa 9 ay böyle uyuz uyuz geçmez yaa. elimde yastıkla gezmeye başlamam lazım yoksa.
hepimiz sağlıklı bir hamilelik dönemi geçirir ve sorunsuzca bu süreci tamamlarız umarım.
hamilelik bekleyen tüm arkadaşlarıma da en kısa zamanda bu isteklerine kavuşmalarını diliyorum Allahtan.
ohh ne güzel, doktora gidip gelmiş miniğimiz :) beşiğine yerleşmiş, orda yer yapıyormuş kendine oh ohh rahat etsin yuvasında :) maşallah canım.
kontrollerinde de her şey yolunda gider inşallah iyi haberlerle gelirsin.
liste güncellemeleri için de teşekkürler. çok iyi yürütüyosun valla. benim kafam karışırdı.

Şubat ayını çok seviyorum.Şubat ayında eşimle tanıştım onunla şubat ayında evlendim son olarak şubatta da hamile kaldım.Rabbim çok şükür.Allah herkese bu duyguyu nasip etsin inşallahh

ne güzel tesadüfler bunlar. hayatının tümünü bu şubatlar gibi yaşaman dileğiyle soufly.

teşekkür ederim zelalca. sana ve tüm isteyenlere nasip olsun inşallah en kısa zamanda.
ilacını günlük düzenli alıyosun dimi?

kızlarrrr günaydınn dün kan testi yaptırdım veee hamileyim çok şükür
Allah herkese bu mutluluğu nasip etsin
ben hala bi tuhafım şaşklınlık mutluluk ne bileyim bi tuhaf işte ama güzel :)

bir hamile daha:) yaşasııııııııııııııın.. tebrikler,hayırlı olsun inşallah..

bir hamile daha:) yaşasııııııııııııııın.. tebrikler,hayırlı olsun inşallah..

şubat ayına denk getirmeye çalışmakla iyi ettik. hava soğuk, haliyle hamile sayısında artış var. temmuzda ağustosta bu kadar yoğun bir artış beklemiyorum ben :) şubat güzel güzel.

düşünsene adet gününde 500ü geçecek valla bilmiyorum ama sanki bu tekil değil gibi..
bu arada adet günü geçip bekleyenlere şaşırıyorum.. mesela ben şimdi adet günüm gelsin de yumurtlama zamanım gelsn de gbi sabırsızlanmıyorum ama adet geldi mi de beklemeye gerek yok.. stress stress nereye kadar??

hamişler bakın bakalım.. denissss kız sen şimdi kaçıncı haftadasın?? bak adet gününde 4 haftalık oluyorsun dimi?? senin rakam 426 yı geçecek o zaman seninki yalnız değil:)cümbür cemaat geliyorlar:))Allah hayırlısını versin tabii. tekiz ikiz üçüz sonuçta senin canından bir can...

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

arkadaşlar merhaba. acil yardıma ihtiyacım var. az önce idrar testi yaptım bilmeden idrarı o pembe olacak kısma döktüm önce. sonra fark ettim gerekli yere bi daha döktü.. T çizgisi C çizgisine göre daha silik ne demek bu ??? yanlış yaptım diye mi böyle çıktı sizce?

cimekaaa kız ne diyosun sen. bak ben 55 kiloyum bana söyleme böyle şeyler. ben tamam desem de bünye kaldırmaz yani. bel kemiğim kırılıverir orta yerinden. doktor nevranın gebelik takvimine göre 3 hafta 4 günlük bu sıpa. tek olduğuna inanmak istiyorum ama yine de gelirse Allahtan tabi. evet canım adet günümde 4 haftalık olacak ve o güne kadar bu değerler almış başını gitmiş olacak. ben o gün de bi daha yaptırıyım bakim. ondan sonra giderim doktora. yarın tiroid işini hallediyim önce. doz artışı yapacak muhtemelen. hemen gitmek lazım, bugün gitseydim iyiydi ama işteyim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…