Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

aslında yarın olmam gerekiyo ama ben dayanamadım bi de bugün çok ağrım var hatta belki psikolojik ama midem bile bulanıyo

Filiz aynı durumdayız galiba:) bende 22sinde olucam ama belirtiler var akıntı renginden anlıyorum. bence yarını bekle moralini bozma bir test için:)

Filiz aynı durumdayız galiba:) bende 22sinde olucam ama belirtiler var akıntı renginden anlıyorum. bence yarını bekle moralini bozma bir test için:)

çok heyecanlı şimdi fafulacım. yapma desek de içi rahat etmiycek yarına kadar. iyisimi yapıp rahatlasın. bir gün önce belli oluyor zaten.
senin belirtilerini de hayra yoralım, hayırlısı olur inşallah canım Allah gönlüne göre versin :)

Sağol canımm:) aslında rahime yerleşirken akıntıda renk bozukluğu olabiliyor bendeki öylede olabilir. ama nedense içimden bir his iyi düşünmek istemiyor. Herşeyin hayırlısı

denisss nerdesin akşam test yapılıyosa hastanede hemen gideyim bu akşam bilen anlayan deneyen bi söylesin ya. çatladım burda. eşimi arayıp hamileyim demek istiyorum

cnm istda oturuyosan tam gecmiş yazılarını bilmyrm ama kan testi yaptırmak istiyosan
numune hastanesi ya da bulundugun yere yakın devlet hastanesinin aciline git aksam..benimde kasıklarımda bir agrı var :) ilaç almak istemedim gebe de olblirm once bir kan testi yazarsanız falan fılan dıe ...2 saat sonra alırsın orda beklemenede gerek yok net üzerinden sonucları gorebiliryorsun..

yaaa kızlar ne zor işmiş beklemek allahım kimseye aratmasın herşeyin hayırlısını versin ama insan düşünmeden edemiyor malesef. ben daha 9 gün beklicem

filiz-fidan yazıyorum ama cıkmıyor gibi bu kaçıncı alıntım olacak bilmyrm

cnm istda oturuyosan tam gecmiş yazılarını bilmyrm ama kan testi yaptırmak istiyosan
numune hastanesi ya da bulundugun yere yakın devlet hastanesinin aciline git aksam..benimde kasıklarımda bir agrı var :) ilaç almak istemedim gebe de olblirm once bir kan testi yazarsanız falan fılan dıe ...2 saat sonra alırsın orda beklemenede gerek yok net üzerinden sonucları gorebiliryorsun..

kızlar ben bugün kırmızıları gördüm kısmet diğer aylara artık. herşeyin hayırlısı.

günündemi gördün kırmızıyı? 2gün öncesinden kahve yada pembe akıntı gördünmü? bende 22sinde olcam ama dünden bugune bahsettiğim renkleri ara ara görüyorum üzülme sadece sen değilsin sen hatta yakında bende kırmızılara bulanacağım:18:

kızlar benim adet tarihim ayın 28 iydi ama ayın 15 inde adet oldum.ne yazıkki 13 gün önce geldibenide boyayın kırmızıya napalım nasip buymuşçok üzüldüm ama elden bişe gelmez artık

ayın 20 siydi günüm ama progestan kullanıyorum ondan hep erken geliyo. onu hep kullanacakmışım hamile kaldığımdada devam edecekmişim. of yaa nereye kadar acaba :)

arkadaşlar doktora gittim tabii.hemde kanama başlayınca sabahı gittim.ultrasondo baktı.miyom ,kist falan yokmuş.rahim ağzınada baktı yara falan varmı diye oda yok dedi.strestendir dedi.bişe yok dedi.bitince gel dedi.hepsi bukadar kızlar.

geçmiş olsun canım bişey olmaması güzel... dediğim gibi yola devvam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…