Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

S (sample/idrar örneği) kısmına birkaç damla koyacaktın ama yanlışlıkla pozitif mi çıkardın naptın sen öyle :) t çizgisi zaten daha silik olacak. c koyu olacak. anlamadım ben tam, yeniden yapmanda fayda var sen en iyisi bi tane daha al güzelim.

ya işte S kısmına koyacağıma C ve T nin olduğu beyaz kısma döktüm heyecandan. sonra fark ettim bi daha S ye döktüm geçersiz di mi

cnm sen direk kan tahlili yaptrıdın değilmi?

ya işte S kısmına koyacağıma C ve T nin olduğu beyaz kısma döktüm heyecandan. sonra fark ettim bi daha S ye döktüm geçersiz di mi

test kutusunu getiriyorum gözümün önüne, hiç çizgi olmaması ya da sadece t de çizgi olması geçersiz demek oluyodu galiba. sende ikisi de çıkmış. git sen bi tane daha al hemen, + gibi gözüküyor emin ol bence.

denisss nerdesin akşam test yapılıyosa hastanede hemen gideyim bu akşam bilen anlayan deneyen bi söylesin ya. çatladım burda. eşimi arayıp hamileyim demek istiyorum

sana mı sormuş ben de üstüme alındım :)) akşam test yapabiliyo muyuz bu arada. nerde yaptırdın devlette mi*

sana da sormuş aynı anda. olsun. akşam devlet hastanesinde kasıklarım çok ağrıyor, çok fenayım falan demek lazımmış. bizim eve uzak. yakında bir hastane var, özel hast. pahalı ama saat 8'e kadar dr var. öyle olunca ssk ile hastaneye giriş yaptırıp ordaki doktora gittim ben. ssk ile test yaptırdım yani. özel fiyatı 53 tl idi. aklınızda olsun özel keçiören hastanesine gidip hemen test yaptırmayın, aşağıdaki doktora inin önce :)
sağlık ocakları ücretsiz yapıyor. bizim sokakta var. ptesi orda yaptırıcam ben. ertesi gün saat 2 de çıkıyormuş ama olsun. 53 tl vermektense yaptırılır yani. bence tabi :)

denisss nerdesin akşam test yapılıyosa hastanede hemen gideyim bu akşam bilen anlayan deneyen bi söylesin ya. çatladım burda. eşimi arayıp hamileyim demek istiyorum

devlet hastanesinde ücretsiz acilden yaptırırsın. ama dediğim gibi, biraz sızlanman lazım. pahalı bi test çünkü. hemen yapmıyorlarmış. hatta bi arkadaş bana yüzünü buruştur, ağlamaklı ol demişti ama ben beceremem yaa gülerim dedim :)

e yaniii haklısın. dur ben bi idrar testi daha yapayım ona göre kan için gideyim. çoook teşekkür ederim canım ben çıkıyorum gidip bi eczane bulacam dayanamıyorum

aslında yarın olmam gerekiyo ama ben dayanamadım bi de bugün çok ağrım var hatta belki psikolojik ama midem bile bulanıyo

psikolojik olabilir filizcim çok kaptırma kendini. 6. haftadan sonra başlıyomuş bulantı, baş dönmesi falan. bana olmadı daha. sen bi test daha yap, yine silik çıkarsa akşam hastaneye git ya da sabah sağlık ocağına.

deniscim merhaba canım bişey sorcam keseni gördün değilmi sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…