arkadaşlar merhaba. acil yardıma ihtiyacım var. az önce idrar testi yaptım bilmeden idrarı o pembe olacak kısma döktüm önce. sonra fark ettim gerekli yere bi daha döktü.. T çizgisi C çizgisine göre daha silik ne demek bu ??? yanlış yaptım diye mi böyle çıktı sizce?
S (sample/idrar örneği) kısmına birkaç damla koyacaktın ama yanlışlıkla pozitif mi çıkardın naptın sen öyle :) t çizgisi zaten daha silik olacak. c koyu olacak. anlamadım ben tam, yeniden yapmanda fayda var sen en iyisi bi tane daha al güzelim.
S (sample/idrar örneği) kısmına birkaç damla koyacaktın ama yanlışlıkla pozitif mi çıkardın naptın sen öyle :) t çizgisi zaten daha silik olacak. c koyu olacak. anlamadım ben tam, yeniden yapmanda fayda var sen en iyisi bi tane daha al güzelim.
ya işte S kısmına koyacağıma C ve T nin olduğu beyaz kısma döktüm heyecandan. sonra fark ettim bi daha S ye döktüm geçersiz di mi
cnm sen direk kan tahlili yaptrıdın değilmi?
cnm sen direk kan tahlili yaptrıdın değilmi?
hayır canım. sabah ilk idrarla evde test yaptım, t silik çift çizgi çıkınca akşamına kan tahlili yaptırdım.
sana mı sormuş ben de üstüme alındım :)) akşam test yapabiliyo muyuz bu arada. nerde yaptırdın devlette mi*
hayır canım. sabah ilk idrarla evde test yaptım, t silik çift çizgi çıkınca akşamına kan tahlili yaptırdım.
evet cnm denise sormuştum :)))
denisss nerdesin akşam test yapılıyosa hastanede hemen gideyim bu akşam bilen anlayan deneyen bi söylesin ya. çatladım burda. eşimi arayıp hamileyim demek istiyorum
sana mı sormuş ben de üstüme alındım :)) akşam test yapabiliyo muyuz bu arada. nerde yaptırdın devlette mi*
heyecandan normal cnm sen idrar testi yapsana bitane dhaa alıp kac gün geçti günün cnm?
denisss nerdesin akşam test yapılıyosa hastanede hemen gideyim bu akşam bilen anlayan deneyen bi söylesin ya. çatladım burda. eşimi arayıp hamileyim demek istiyorum
sana da sormuş aynı anda. olsun. akşam devlet hastanesinde kasıklarım çok ağrıyor, çok fenayım falan demek lazımmış. bizim eve uzak. yakında bir hastane var, özel hast. pahalı ama saat 8'e kadar dr var. öyle olunca ssk ile hastaneye giriş yaptırıp ordaki doktora gittim ben. ssk ile test yaptırdım yani. özel fiyatı 53 tl idi. aklınızda olsun özel keçiören hastanesine gidip hemen test yaptırmayın, aşağıdaki doktora inin önce :)
sağlık ocakları ücretsiz yapıyor. bizim sokakta var. ptesi orda yaptırıcam ben. ertesi gün saat 2 de çıkıyormuş ama olsun. 53 tl vermektense yaptırılır yani. bence tabi :)
aslında yarın olmam gerekiyo ama ben dayanamadım bi de bugün çok ağrım var hatta belki psikolojik ama midem bile bulanıyo
e yaniii haklısın. dur ben bi idrar testi daha yapayım ona göre kan için gideyim. çoook teşekkür ederim canım ben çıkıyorum gidip bi eczane bulacam dayanamıyorum
psikolojik olabilir filizcim çok kaptırma kendini. 6. haftadan sonra başlıyomuş bulantı, baş dönmesi falan. bana olmadı daha. sen bi test daha yap, yine silik çıkarsa akşam hastaneye git ya da sabah sağlık ocağına.
e yaniii haklısın. dur ben bi idrar testi daha yapayım ona göre kan için gideyim. çoook teşekkür ederim canım ben çıkıyorum gidip bi eczane bulacam dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?