herşeyin hayırlısı cnm ya stres yapmayın olurmu tatlımm...
geçmiş olsun canım bişey olmaması güzel... dediğim gibi yola devvam :)
ay ben bugün gidecektim eski doktoruma gidemedim.toplantım vardı bugün uzun sürdü yaaa.inşallah yarın gidcem canım.
ya benim canımı sıkan sorunumun ne olduğunun bulunamaması.acaba diyorum ben sigara kullanıyorum ondan mı olmuyor.çünkü pozitif kan ve idrar tahlilini gördüm.ama 2 gün sonra değerler sıfırlanıyor.offf offff
Benı sılebıbılırsınız kızlar, herseke bol sans...
deniss cim bu arada kendi derdime düşüp hayırlamadım seni herhalde.yada unuttumcanım sana ve diğer hamilelerimize tekrar tekrar hayırlı olsun.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
sigara mıııı!!! tabi yaa. elbette sigaranın etkisi olur. evlendikten hemen sonra bıraktım ben 6 aydır içmiyorum. belki bana faydası olmuştur. gebelik üzerinde bilmiyorum ama pek çok şeyde fayda sağladı, artık daha rahat nefes alıyorum, iyi hissediyorum kendimi sağlıklıyım. şükür. içme içmee!!
bende istiyorum bırakmayı canım ya.allahım yardım etsinde bırakayım .ama bence onun çok etkisi var.çünkü bir arkadaşım günde bir paket içiyordu,ama bıraktı 6 ay sonra hamile kaldı maşallah.ondan önce olmuyordu.bide adetleri düzensizdi.2 ay olmadığı bile oluyordu.hayırlısı işte canım.allah yardımcımız olsun işte...
cimekaaa kız ne diyosun sen. bak ben 55 kiloyum bana söyleme böyle şeyler. ben tamam desem de bünye kaldırmaz yani. bel kemiğim kırılıverir orta yerinden. doktor nevranın gebelik takvimine göre 3 hafta 4 günlük bu sıpa. tek olduğuna inanmak istiyorum ama yine de gelirse Allahtan tabi. evet canım adet günümde 4 haftalık olacak ve o güne kadar bu değerler almış başını gitmiş olacak. ben o gün de bi daha yaptırıyım bakim. ondan sonra giderim doktora. yarın tiroid işini hallediyim önce. doz artışı yapacak muhtemelen. hemen gitmek lazım, bugün gitseydim iyiydi ama işteyim...
artık benim de bir çizelgem vaaaar
inşallah gebe kalırım da bebek çizelgesine çeviririm
Bünyeye göre değişiyo benim arkadaşım var hamileyken bile dayanamıyodu günde 3tane içiyodu olmayınca olmuyor malsef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?