Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

deniss cim bu arada kendi derdime düşüp hayırlamadım seni herhalde.yada unuttumcanım sana ve diğer hamilelerimize tekrar tekrar hayırlı olsun.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

deniss cim bu arada kendi derdime düşüp hayırlamadım seni herhalde.yada unuttumcanım sana ve diğer hamilelerimize tekrar tekrar hayırlı olsun.allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.

geçmiş olsun canım bişey olmaması güzel... dediğim gibi yola devvam :)

ya benim canımı sıkan sorunumun ne olduğunun bulunamaması.acaba diyorum ben sigara kullanıyorum ondan mı olmuyor.çünkü pozitif kan ve idrar tahlilini gördüm.ama 2 gün sonra değerler sıfırlanıyor.offf offff

ay ben bugün gidecektim eski doktoruma gidemedim.toplantım vardı bugün uzun sürdü yaaa.inşallah yarın gidcem canım.

git bakalım aynı şeyi mi söyliycek. belki diğer doktorun gözünden kaçan bi şeyi farkedicek. yarın git mutlaka ihmal etme. 13 gün çok fazla çünkü. ne kadar stres yaparsan yap yine de fazla. geçmiş olsun canım sıkıntı yapma sakın. kendine dikkat et.

sigara mıııı!!! tabi yaa. elbette sigaranın etkisi olur. evlendikten hemen sonra bıraktım ben 6 aydır içmiyorum. belki bana faydası olmuştur. gebelik üzerinde bilmiyorum ama pek çok şeyde fayda sağladı, artık daha rahat nefes alıyorum, iyi hissediyorum kendimi sağlıklıyım. şükür. içme içmee!!

olsun canım sorun etme. senin sağlığın daha önemli. iyileş de, toplu kutlama yaparız sonra sorun değil.
çok teşekkür ederim, darısı bekleyen herkese en kısa zamanda olsun inşallah canım.

bende istiyorum bırakmayı canım ya.allahım yardım etsinde bırakayım .ama bence onun çok etkisi var.çünkü bir arkadaşım günde bir paket içiyordu,ama bıraktı 6 ay sonra hamile kaldı maşallah.ondan önce olmuyordu.bide adetleri düzensizdi.2 ay olmadığı bile oluyordu.hayırlısı işte canım.allah yardımcımız olsun işte...

eşim de bırakamıyordu. champix kullandı. araştır istersen canım sağlık bakanlığı ücretsiz vermeye başlamış. çıktım ben evden girebilirsem konuşuruz öptüm bay bayyy

Bünyeye göre değişiyo benim arkadaşım var hamileyken bile dayanamıyodu günde 3tane içiyodu olmayınca olmuyor malsef

İsim ------------------ BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

seyma4 ----------------- 4 Şubat
elatugba ----------------- 4 Şubat
apsaras ----------------- 4 Şubat
merve1 ------------------ 4 Şubat

psijoyi --------------------- 4 Şubat

Hacer22 ------------------- 6 Şubat
leyna ---------------------6 Şubat
cardelenss --------------- 7 Şubat Haber yok!

civciv89 ------------------- 8 Şubat

reyhan85 ----------------8 Şubat
elisaist ------------------ 9 Şubat

tenniterenne ---------------9 Şubat

FLZARDA ----------------9 Şubat Sonuç Bekliyor

aborjinos -------------------10 Şubat

arzum66 ----------------- 10 ŞubatSonuç Bekliyor
hatcag --------------------11 Şubat Haber yok!
nelit ----------------------11 Şubat

pptya87 --------------------12 Şubat

polanegri ----------------- 12 Şubat Haber yok!

shainy ----------------------14 Şubat

ugrftma -------------------14 ŞubatHaber yok!
xtuqcex ------------------ 15 Şubat

happylife -------------------15 Şubat

alisya01 ------------------- 16 Şubat

cute ----------------------18 ŞubatHaber yok!

aygunes --------------------19 Şubat

filiz_fidan -----------------19 Şubat

maehlmiekte ----------------20 Şubat

bluemoon83 -------------- 20 Şubat
tohumm ------------------ 22 Şubat
sincap08 ----------------- 22 Şubat
denisss_ruj ----------------22 Şubat
ecgubay ------------------ 23 Şubat
eylul_ -------------------- 23 Şubat
Arzuum_79 ---------------- 23 Şubat
LoveLy_ ------------------ 24 Şubat
kukla --------------------- 24 Şubat
hevessss ----------------- 25 Şubat
pocapoca -----------------26 Şubat
seda__ ------------------- 27 Şubat
istemnur -------------------27 Şubat
kelebek00 ----------------- 27 Şubat
yoursensiblechoice ---------27 Şubat

sementa33 ------------------ 28 Şubat

vildan41 ------------------ 28 Şubat
Blgs -----------------------28 Şubat
bahar1212 ---------------- 28Şubat
cimeka -------------------- 1 Mart
a_d ------------------------3 Mart
aLiCeinRiot -----------------3 Mart
neşelikız ------------------- 4 Mart
sevgi2005 ----------------- 5 Mart
seldayavuzguray ----------- 5 Mart
sevennur ------------------ 6 Mart
dryyvz -------------------- 6 Mart
gida_pinar ----------------- 9 Mart
dogan_75 -----------------10 Mart
pelin67 ------------------- 13 Mart
umutdeniz ----------------- ?

Son düzenleme:

canım valla ben demyorum liste diyor:) gerçi sonunda Allahın dediği olur ama.. hayırlısı.. git hemen doktoruna..troid çokkkk önemli.. ihmale gelmez.. ve ben buradan tüm arkadaşlara selenyrum.. benim öyle rastgele çıktı tiroid fonksiyon bozukluğu.. sadece check up yaptırmıştım..özellikle hamlelkten önce bilmek gerek..

kızlar bugun hastanede bir bayanın doktorla konuşmasını duydum ben ultrason tarafında beklerken..kadın 23 ekmde adet olmuş en son sonra 23 kasımda olması gerekirken olmamış 1 aralıkta adet olmuş 7 gün sürmüş. adet kanamasıına benzyormuş ama birazcık farklıymış.. doktor ona dedi ki üstüne görme denilen yerleşme kanaması denen şey olmuş sana,senin gebeliğn son adete göre 23 ekimdir.. kadın da dedi yerleşme kanaması o kadar uzun sürer mi.. sürermiş..kadın şaşırdı. ultrasıona göre de dediğ tarihle tutuyormuş bebeğin gelişimi..böyle bi hikaye işte.. insan adet olsa bile acaba kalacak biryerde:) ben hep dyorum kızmayın bana.. ne olursa olsun adet sabahı adet beklemeye başlamadan gidin kan tahliline.. bu kadar basit.. ne soru işareti, ne stres..

Son düzenleme:
kızlar gecmısı tamamen okuyamadım
hepınıze ıyı aksamlarrr
bugun test yaptırmak ıstedım ama yaptıramadım
yarında hafta sonu
pazartesı gunu yapdırmak ıstıyorum kan testı.
adetıme 4 gun kalmıs oluyor pazartesı gunu
ayyy ınsallah hamısımdır kızlar yaaaaaaaaaaaaa
Allah hepımıze versın ınsallah
hep aynı cumlelerı kuruyorum ama
ınsallah bıran once olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…