Şubat Ayında Hamile KAlmak İsteyenler !

Ben Hollandadayim ve burdakiler hic onemsemiyor saolsunlar, ben gittim ev doktorumuza hapi biraktigimi hamile kalmak istedigimi soyledim, hic bi sekilde bi seyler onermedi, cinsler. Ben zorla istedim folik asiti. Sinir oluyorum buranin saglik sistemine...

Adetim cuma günü ama pazartesi yaparsam belki çıkar diye yapmak istiyorum..benimde kasığıma ara ara batmalar oluyordu azaldı biraz senin adetin ne zaman?

Adetim cuma günü ama pazartesi yaparsam belki çıkar diye yapmak istiyorum..benimde kasığıma ara ara batmalar oluyordu azaldı biraz senin adetin ne zaman?

benım batmalar kısa kısa yumurtlama zamanı olur
adet oncesı olmazdı ama yzumeye gıdıom 1 haftadır usutmus olma ıhtımalım var
2 gun once cok sancıdı
benım gunum yarın
28 . gun hep gelır gecıkmeden

Nasıl doktorlar öyle burda hemen folik asit yazıyor doktor..önemsemiyorlarmı ne?

gebelik belirtileride oluyor kasık batması inş hamilesindir yarın test yap bizede haber ver

iyi akşamlar ben geldim
anne adaylarımız nasıllar..
bu arada herkes beklenmeyen adet tarihini yazsın liste yapalım bu şekilde takip ederiz birbirimizi...
Benim 9 Şubat..

cnm ınsallah hayırlısı olur hıc sıkma canını hepımız burdayız destegımızle bırbırımıze kucaklarımız dolucak ınsallah

Cnm benımde en yakın arkadasım Hollandada yasıyor ve hollandalı.
Aynı sekılde saglık sıstemını anlatınca banada sacma geldı
Kız eylulden berı kabız doktoru aralıgın sonunda normal doktora randevusunu ocak 27e verdıkı ılacsız tuvalete cıkamıyor
Cıdden degısık bır sıstem :S

iyi akşamlar ben geldim
anne adaylarımız nasıllar..
bu arada herkes beklenmeyen adet tarihini yazsın liste yapalım bu şekilde takip ederiz birbirimizi...
Benim 9 Şubat..

Tamam cnm ben kırmızı kartı gordum kırmızıkart gormeyenlerınkı yazalım lıste halınde ılk sayfada tutup duruma gore degıstırelım

İsim --------------- BAT(Beklenmeyen Adet Tarihi)

sultang88 --------------- 1 Şubat

pocapoca --------------- 2 Şubat

tweety25 --------------- 3 Şubat

seyma4 --------------- 4 Şubat

elatugba --------------- 4 Şubat

pelin67 --------------- 5 Şubat

Hacer22 --------------- 6 Şubat

civciv89 --------------- 8 Şubat

elisaist --------------- 9 Şubat

aborjinos --------------- 10 Şubat

aygunes --------------- 19 Şubat

ecgubay --------------- 23 Şubat

LoveLy_ --------------- 24 Şubat

Son düzenleme:
Gözden kaçırdığım yanlış yazdığım varsa düzeltelim.. Sedacım hayırlısı güzelim dur daha şubat sonunu unutma..

Gözden kaçırdığım yanlış yazdığım varsa düzeltelim.. Sedacım hayırlısı güzelim dur daha şubat sonunu unutma..

Teşekkur ederım cnm
ınsallah beklıyorum tabıkı...
Bakalım bu ayda ovulasyon testımı yaparak denıcem :)

Canım benim ellerine saglıkkk

Güzel olmuş ellerine sağlık hamiş olanlarıda yanına yazarsın..Bakalım bu ay kaç hamilemiz çıkıcak?

Teşekkur ederım cnm
ınsallah beklıyorum tabıkı...
Bakalım bu ayda ovulasyon testımı yaparak denıcem :)

canım o daha kesin bi sonuç verir ben de bi siteden hesapladım ona göre yaramazlığımızı yaptık
hayırlısı olsun bakalım..

Canım benim ellerine saglıkkk

bu şekilde zamanı da geçiririz umarım hepimiz muradımıza ereriz

Valla güzel olur bu hafta sırayla haberler yoğun olucak desenize herkesin başlıyor haftaya..

kızlar cıdden bırı acılıs yapsa
Bende clear blue var
Yengemden kalma ısvecce oldugundan pek cozememısdım
Ama arastırarak buldummm
adetımın 12. gununde test yapıp bakıcam
Bakalımm

Nasıl doktorlar öyle burda hemen folik asit yazıyor doktor..önemsemiyorlarmı ne?

Onemsemiyorlar canim, hamile kalsan bile doktorla pek isin kalmiyor, sana bi ebe veriyorlar o seni takip ediyor bildigim kadariyla, cook salak bi sistem gercekten. Hic sevmiyorum burda doktora gitmeyi, ustelik doktorlar gercekten cok bilgisiz.

Sedacim evet sasirmamak imkansiz gercekten.

Elisaist benimde 14 subat canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…