- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #8.041
yok yaa 18 aylik evliyim, her ay o kadar test almakdan da bikdim, bu defa kendime soz verdim en azzz 10 gun gecikme olmali ki yapayim ))) ele gune rezilll olmucam bu defa ))
cnmm hamilelik düşündüğün sürece her gün kullanmanda fayda var... bazı gebeliklerde belirti olmadığı için gebelik sırasnda bi sakatlık yaşanmaması açısndan çok önemliymişşş
selam kızlar ben hamilyim galiba yaaaa
dün akşam durup dururken canım kek çekti, normalde üşenirim bir dünya düşünürüm yapsammı yapmasammı, bir baktım kekin yarısına gelmişim hiç farkında değilim nasıl bir istek nasıl bir hız
selam kızlar ben hamilyim galiba yaaaa
dün akşam durup dururken canım kek çekti, normalde üşenirim bir dünya düşünürüm yapsammı yapmasammı, bir baktım kekin yarısına gelmişim hiç farkında değilim nasıl bir istek nasıl bir hız
kizlar midem bulaniyor belim cok agriyor, karnim agriyor heran adet olcakmissim gibi bat 17 subat
benim regl belirtileri bunlar
her gün heycan her gün atraksiyon:)) bat ı yaklaşanların heycanını paylaşıorz işte cnmmm sennde az kaldı bildğim kadaryla... bekleyiş nasıl gdio? sıkılıomusun? inşallah güzel haberler alırızzz umutlarımızz çoğalırrr:)
Benimde bügünde Canım test yaptın mı sen ?inşallah hamilesindir günün geçtimi benim dündü ama gelen giden yok
insallah oyledir kuzum ya senin icin de bir halay cekeriz
sen yinede kendini fazla kaptirma cunku eger degilsende husrana kapilmayasin
inşallah hamilesindir günün geçtimi benim dündü ama gelen giden yok
Kizlar adetim geceli 5 gun oldu demistim test aaldim ama sabah yapayim diyorum. daha iyi sonuc verir demislerdi. siz ne dersiniz
Kizlar adetim geceli 5 gun oldu demistim test aaldim ama sabah yapayim diyorum. daha iyi sonuc verir demislerdi. siz ne dersiniz
herkese merhaba ve en kısa zamanda hayırlı hamişlikler.bu arada sat 21 ocak beklenmeyen at 21şubat.istemiyorum seni kırmızı kışşşt gelme kışşşt!
tabi ekleriz cnm hoşgeldin topigimize..
listeyle nesrin ilgileniyo oda gündüzleri burada olur yarın tekrr hatırlatırsan ekler seni o listemizee..enkısa zamanda bebegine kavusursun inş..
tşk tatlım.inşş rüyalarım gerçek olur.1,5 yıldır bekliyorum;ama eşimle 1 sene ayrı illerdeydik.pek verimli geçmedi yani çalışmalar:)5 aydır düzenli gidiyor diyelim.küsmezsek tabi:))inadına yumurtlama zamanında kavga çıkıyor yaa(
bizimde öyle cnm yumurtlama zamanımda illa tartısmalar oluyo ama ynede degrlendirmek lazım herseytşk tatlım.inşş rüyalarım gerçek olur.1,5 yıldır bekliyorum;ama eşimle 1 sene ayrı illerdeydik.pek verimli geçmedi yani çalışmalar:)5 aydır düzenli gidiyor diyelim.küsmezsek tabi:))inadına yumurtlama zamanında kavga çıkıyor yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?