- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #8.061
İdrar testi yaptım negatif çıktı kızlar moralim çok bozuldu ama adette görmedim halen;((
Bilmiyorum canım beli ağrıyor birazda sağ kasık ağrım var göğslerim şişti kahve damarlar gözüküyor arada mide bulantım var adet mi locan bilmiyorum ama bugün olmam gerekirdi;(bozma moralini...belirtilerin var mi peki
Bilmiyorum canım beli ağrıyor birazda sağ kasık ağrım var göğslerim şişti kahve damarlar gözüküyor arada mide bulantım var adet mi locan bilmiyorum ama bugün olmam gerekirdi;(
Ama çıkmadı canım yaa;( akşam işten gelince yaptım sabah yapsam çıkar mi sence of yaa inşallah Rabbim bana anne olmayı nasip eder hepimize nasip eder..insallah hamissindir.burda okuduklarima gore senin belirtiler hamis belirtileri canim.insallah hamilesindir.
İnşallah yazmıştım sonuna tel. Yazdığım için silindi sanırım..Ama çıkmadı canım yaa;( akşam işten gelince yaptım sabah yapsam çıkar mi sence of yaa inşallah Rabbim bana anne olmayı nasip eder hepimize nasip eder..
Ama çıkmadı canım yaa;( akşam işten gelince yaptım sabah yapsam çıkar mi sence of yaa inşallah Rabbim bana anne olmayı nasip eder hepimize nasip eder..
Canım teste şimdi baktım çok hafif bi ikinci çizgi belirmiş ilki kadar değil ama biraz belirgin allahım hamile olabilir miyim acaba sabah tekrar yapıcım inşallah hamileyimdir.. Lütfen benim için dua edin..canim ben de cok iyi bilmiyorum ama bence sabah ilk tuvaletinde yap
merhaba merhaba güzel hatunlar
Merhaba canım hoş geldin..merhaba merhaba güzel hatunlar
Canım teste şimdi baktım çok hafif bi ikinci çizgi belirmiş ilki kadar değil ama biraz belirgin allahım hamile olabilir miyim acaba sabah tekrar yapıcım inşallah hamileyimdir.. Lütfen benim için dua edin..
hoşgeldin caneee..
özlettin kendini ya görüşemez olduk buaralar..
kuzum benim ya bende özlüyorum benım tel bozuldu gündüz giremiyorum eşim gelince anca geldgmde de çok kişi olmuyor:-(
hoşbulduk canım sağolMerhaba canım hoş geldin..
iyidir kuzum sen nasılsın hoşbulduk evet ya gerii sayım başladı ama ben ümitsizim bilmiyorum ya ufffh.geldiinnnn cnmmm:) napiosun?? geri sayımdasın sende dmi??:18:
meraba cnm hosgeldin
İdrar testi yaptım negatif çıktı kızlar moralim çok bozuldu ama adette görmedim halen;((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?