- Konu Sahibi nesrin6868
-
- #1.081
İyiyim canım sen nasılsın? Umutsuz görünce seni yazayım dedim :) Bi dahaki ay son hız devam et olacak olacak :)
iyiym canım şimdilik bir yaramazlık yok beklenenden önce birden gelince biraz şoka uğradım canım sadece son hız devam inşallah sende durumlar nasıl olacak bizimde bebeklerimiz naz yapıyorlar gelmeye :))
Bu ay polen, zeytinyağına salamura edilmiş incir,bal ne bulduysak yedik eşimle :) bat 4 ünde bakalım ne olacak Rabbimin beklediği zamanı beklemek zorundayız vardır bi hayır.
evet yarın ama pazar günü yapcaktık ya beraber.. artık ben kendim c.tesi yaparım.. sizler yoksunuz demi c.tesi günü
?
sezgiii ben olurum buralarda..yaparsan hemen yaz buraya olurmu? benim bu ay geçti,kaldı 23 şubata
inş sen güzel haberler veririsin bizee..hadi inş çok dua edicem sana
sezgiii ben olurum buralarda..yaparsan hemen yaz buraya olurmu? benim bu ay geçti,kaldı 23 şubata
inş sen güzel haberler veririsin bizee..hadi inş çok dua edicem sana
senle aynı güne geldik canım :)
:))) ne güzel oldu iştee..hani birlikye olan bayanların adet dönmleri benzermişye bizde forumda beraberizya hep bizimkide aynı oldu ne güzelll:))
benim adetin 2. günü sabah aç karna bal-tarçın-çörek otu yedim..ben bilmiyorum elsinore dedi sen de ye iyi geliyormuş,sonrada ananasa geçelim birlikte yapışsın bebikler bize artık yaaa
:))) ne güzel oldu iştee..hani birlikye olan bayanların adet dönmleri benzermişye bizde forumda beraberizya hep bizimkide aynı oldu ne güzelll:))
benim adetin 2. günü sabah aç karna bal-tarçın-çörek otu yedim..ben bilmiyorum elsinore dedi sen de ye iyi geliyormuş,sonrada ananasa geçelim birlikte yapışsın bebikler bize artık yaaa
ayy ne sessizlik oldu yaa... :)
konu açıyorum sizee.. Kahve falı bakmayı bilirmisiniz ?
hiç bilmem ama baktırırm :))
slm kızlar nasılsınız iyi kaynatmışsınız kaç sayfa olmuş ya okuyamıyorum bile hepsini var mı hamile olan
allahım emeklerini boş çıkartmasın canım haber et incir kürünü duydumda salamurunu duymamıştım bende bal çörek otu yapmıştım geçen ay bu ay tekrar başalyacam
Bal ve polen de yap gerçekten yumurtalıklarımda büyüme hissettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?