- 23 Aralık 2012
- 1.464
- 296
- 163
inş canım inş mutlu olacaksın buna inanıyorum hemide ikiz olacak gibime geliyo benim.....
ne olur banada ismimle dua et olurmu canım çoook ihtiyacım var dualarınıza
hep duamdasınızzz. . Inan. . Sen ne zaman baslysn napıcaksınnn
tranferden sonra eve gelince banyo yaptınız mı yapsam mı yapmasam mı karar veremedim
Canim ilk 3gun banyo yapma ben 4cu gun yaptim ama ilik su ile sicak suyla yapmamak lazim vucut gevsedigi icin onerilmiyor hizlica ilik su ile yap ben bir dakikada cikiyordum birkere sampuan yapip ciktim ne yalan soyleyim 4gunde bir yaptim bugunde yapacam resmen saclarim kece gibi oldutranferden sonra eve gelince banyo yaptınız mı yapsam mı yapmasam mı karar veremedim
Insallah melegim en kisa zamanda kavusursun ben cani gonulden dua ediyorum rabbim en kisa zamanda kavusursun yavruna biliyorum beklemek zor seninde benimde koskoca 6yilimiz var bekledigimiz innsallah en kisa zamanda kavusursun meleklerinemeleğimgeçen gece geldi yine çook mutlu oldum onu görünce
hiç bitmesin hiç uyanmıyayım istedim ama
her rüya gibi
bitti yine....
Canim ilk 3gun banyo yapma ben 4cu gun yaptim ama ilik su ile sicak suyla yapmamak lazim vucut gevsedigi icin onerilmiyor hizlica ilik su ile yap ben bir dakikada cikiyordum birkere sampuan yapip ciktim ne yalan soyleyim 4gunde bir yaptim bugunde yapacam resmen saclarim kece gibi oldu
transferin kaçıncı günündesin bilmiyorum canım ama en erken 10. gün kanda baktırabilirsin daha önce sonuç vermez canım.
bende tiryakiydim bir aralar ama bıraktım artık kız bebişlerde müge anlıyı doğmadan tanıyacak yawwwwwwkızlaaarr hıckırık tuttu kesın benı anıyosunuzzz, bılıyorum ozledınız amaaaa muge anlı ya daldım unuttum sızı kusura bakmayııınn :)
Insallah melegim en kisa zamanda kavusursun ben cani gonulden dua ediyorum rabbim en kisa zamanda kavusursun yavruna biliyorum beklemek zor seninde benimde koskoca 6yilimiz var bekledigimiz innsallah en kisa zamanda kavusursun meleklerine
ıyı dusunelım ıyı olsun canm.. . kacıncı gun embrıyosuydu senın bebısler
inş fatoşum sağol canım nasılsın varmı belirtiler:26:
canım benim 3. gün emriyosuydu, sizlerin hikayelerinide okumaya çalıştım ama kafam hiçbirşey almıyor kişiler durumlar karıştı birbirine
kızlar puffy68 den haberiniz varmı? test sonucunu merak ettim ya
mehlika senin test günün ne zaman canım
pazar gunu yapıcam ıns testı. . .cok korkuyorum. . . Rabbım anne olmayı hayırlı eylesın bıze ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?