Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bisey sorucam bu gebelkte sicaklik artisi varya hani vucut isisini olcuyolr onu ne zaman olcmek lazm gun icindemi uykudn kalkincami yatmadan mibi blgnz varmi

'
Insallah hayirli olur kuzum yarn asilamam bu sefer cok heycanliym sn naslsn
İyiyim cnm bende ufaktan belirtiler var ama kaptirmak istemiyorum
Kizlar bisey sorucam bu gebelkte sicaklik artisi varya hani vucut isisini olcuyolr onu ne zaman olcmek lazm gun icindemi uykudn kalkincami yatmadan mibi blgnz varmi
Yumurtlama gunu icin sabah yataktan cikmadan yapiyolar canim ama bunda da ole mi bilmiyorum konu basligi vardi ates olcme yontemi diye ordakilere sor bence bi

Ben de aşılamamı oldum bugün işlem sırasında biraz acı oldu yapışıklık varmış onu açmışlar sanırım bakalım olumlu olur inşallah hepimizinki

slm kızlar.benimde martta 3. aşılamam olcak. 3 gündür iğnelerimi yapıyorum

Ben de aşılamamı oldum bugün işlem sırasında biraz acı oldu yapışıklık varmış onu açmışlar sanırım bakalım olumlu olur inşallah hepimizinki
Asilamada yapisikligi nasil actilar? Ben ameliyat oldum o yapisikligin acilmasi icin

'
İyiyim cnm bende ufaktan belirtiler var ama kaptirmak istemiyorum

Yumurtlama gunu icin sabah yataktan cikmadan yapiyolar canim ama bunda da ole mi bilmiyorum konu basligi vardi ates olcme yontemi diye ordakilere sor bence bi
Oyle yapiym o zaman senn ne zmn belli olck cnm evet pek kaptrma uzuluyz snra ck

Kizlar smdi asilama oldum 1saat yaticam sonra 8. Martta kan testi istedi tabi adet olmazsam o gune kadr bu sefer kasiklarmda. Agri vr insallh tutar tup bebege gerk kalmaz

Kizlar smdi asilama oldum 1saat yaticam sonra 8. Martta kan testi istedi tabi adet olmazsam o gune kadr bu sefer kasiklarmda. Agri vr insallh tutar tup bebege gerk kalmaz

İnşallah hakkında hayırlısı olur canım

Hadi hayirlisi olsun, benim ikinci gun zaman gecmiyo. Bi onceki asilamamda umudum yoktu zaten hic sallamiyodum da bunda meraktan catliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…