Sanirim ayni anda olcak yada 1 gun ara canm bende yarm yum.takibine gtcem bzmde tutmazsa bu sefer tupbebege gecicez insallah hepimizinki tutarbenim de büyük ihtimal çarşamba günü ikinci aşılamam yapılacak. ilki aralıkta yapılmıştı, peşine bi ameliyat geçirdim. bu ikinci aşılamam, doktor ilkine göre bu sefer umutlu bakalım tutmazsa tüp bebeğe geçiyoruz
Ben test gününü görebilsem perşembe gibi düşünüyodum.bugün leke geldi ,daha 10. günaynı gün yaptırmışız :))) inş beraber hamile kalırızne zaman test yaptıracaksın ben kararsızım adetimi beklesem salı günü mü yaptırsam
Ben 9 aydr tedavi goruyorum canm ara ara biraktm ama smdi tamamen yoruldm hem son asilama sansim artk tup bebege kaliyo sansimiz rabbim insallah nasip eder ck umutlu degilim bu sefer ama. Rabbim nasp etsn hepimizeSizde oylemi hissediyorsunuz bilmiyorum ama ben iki ayda yoruldum . yorgun hissediyorum kendimi bu ay olsun cok istiyorum maddi manevi cok yorucu bence ALLAH herkese yardim etsin ...
Ama kan gelmesi güzel yerleşme kanidir canım o, hem adetine daha vardır senin
Ben test gününü görebilsem perşembe gibi düşünüyodum.bugün leke geldi ,daha 10. günumarım senin için güzel olur sonuç arkadaşım..ne diyeyim
Hakkinda hayırlısı olsun canım, kolay bir işlem Allah hayırlı güzel sonuçlar nasip etsin insDaha asilama olmadim canm bu hafta olucam henuz ilaclarm btti yumurtalarm glissin dye bekliyrz
Benim nerdeyse iki yil oldu canimm iki ay ne kiSizde oylemi hissediyorsunuz bilmiyorum ama ben iki ayda yoruldum . yorgun hissediyorum kendimi bu ay olsun cok istiyorum maddi manevi cok yorucu bence ALLAH herkese yardim etsin ...
Yok tatlım,adet oldum bildiğin.o kadar aptal bi his ki,eşime söyleyişim,onun yüzündeki ifade,ben üzülmeyeyim diye kendi üzüntüsünü saklaması..hangi birine yanayım.şikayet etmiyorum ama yoruldum sanırım birazAma kan gelmesi güzel yerleşme kanidir canım o, hem adetine daha vardır senin
bende 14 hasindan beri var ama o zamanlar cok zayiftir su 4 senedir kilo aldimAğustosta 4 sene olacak. Aslında bende pko yoktu 1 sene öncesine kadar
Yok tatlım,adet oldum bildiğin.o kadar aptal bi his ki,eşime söyleyişim,onun yüzündeki ifade,ben üzülmeyeyim diye kendi üzüntüsünü saklaması..hangi birine yanayım.şikayet etmiyorum ama yoruldum sanırım biraz
Döngüm kısa zaten,bi de aşılamanın etkisiyle işlemin 10.günü regl oldum.üzülmemeye gayret ediyorum.ne Zaman en doğru zamansa öyle olsun,hayırlısıyla.dayanma gücü diliyorum Allah'tan hepimiz için.((( ya ama adet erken mi oldu yoksa doğal döngün mü öyle, normalde beş gün sonra adet olmamız lazım, hani aynı gün aşılama yaptırdık diye dedim.... üzülme ama Allah bizi bizden daha iyi biliyor, Allah sabredenlerle beraberdir
Canim asilama yapildigi gunden itibaren sayarsan 10.gunle 15.gunler arasnda adet oluysn asilamadn dolayi yani dongunu beklemiyo adet kiminde geciyo bile ama ben hep asilamanin 12.gunde adet oldm insallah sen olmazsn hamissindir((( ya ama adet erken mi oldu yoksa doğal döngün mü öyle, normalde beş gün sonra adet olmamız lazım, hani aynı gün aşılama yaptırdık diye dedim.... üzülme ama Allah bizi bizden daha iyi biliyor, Allah sabredenlerle beraberdir
Mrb kızlar bende 18 Şubat ta 2. Aşılama yi yaptırdım bekliyorum
Inşallah tutar bu sefer canm.
Kızlar bende karnim da acayip bi gaz ve batma var sizlerde de varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?