Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben de iki buçuk yıl oldu. Hiç korunmadik bebek istiyoruz Ama olmuyor

Bi sorun yok. Sadece ben de pko var oda dr engel değil diyor

selam kızlar.bende subat sonu yada martta 2.asılamayı olucam nasıpse puregon 900le ve prengly catlatma ıgnesıyle.pko var bende.Rabbim cumlemıze saglıklı hayırlı evlatlar wersın ıns

Gecmis olsun cnm ne ameliyati gecirdin
endometriozis ameliyatı canım, tüpüm yapışıktı rahme onun için. Ama başka sıkıntılarım da varmış ameliyat sırasında ortaya çıkmış. Doktorum düzeltti dedi bakalım. İlk aşılamamda yüzde 4 şansın var yapmayalım aşılama demişti ben çok ısrar etmiştim ve tutmadı. Bakalım bunda ne olacak

Sanirim ayni anda olcak yada 1 gun ara canm bende yarm yum.takibine gtcem bzmde tutmazsa bu sefer tupbebege gecicez insallah hepimizinki tutar
ben de bugün gittim yine, perşembe yapalım dedi doktor, bu akşam 9 da çatlatma iğnemi yapcam hayırlısıyla bakalım. Perşembe öğlen de aşılamam yapılacak. senin belli oldu mu hangi gün? bi de yumurtacıkların kaç tane

üzülme canım benim de ilk aşılamamda doktor 15. gün test yaptır demişti, benim 11. gün reglim gelmişti. ama ben iyi ki madem tutmadı erken regl oldum boşu boşuna umutla beklemedim dedim. 25. günde bir regl oluyorum ben de, aşılamadan sonra iki ay erken oldum sonra normaline dönüyo merak etme

Hayirlisi olsun canim cok gecmis olsun

selam kızlar.bende subat sonu yada martta 2.asılamayı olucam nasıpse puregon 900le ve prengly catlatma ıgnesıyle.pko var bende.Rabbim cumlemıze saglıklı hayırlı evlatlar wersın ıns

Merhaba ben de geçen ay aşılama oldum ama ilacşiz ignesiz bi asilamaydi 9 ve 10 . gün idrar testleri silik cft çıkıyordu kan tahlili 2.73 maalesef 3 gün gecikmeyle adet oldum bu ay Dinlendim nasipse bu ayın 26 sında adet olmam lazım 2. aşılamaya baslicaz doktor bana ganol f verdi dediğimiz iğne ganol f den daha mi etkili ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…