Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bufun progesteron testi yaptirdim doktorum istedi. 3.42 cikti iyimi cokmu dusuk bilginiz varmi acaba bayanlar

Zaten 9.10.gunlerde negatif cikar cnm erken cnku.sanirim ayni ama puregon daha guclu diyenlerde yok diil

Canim asilama yapildigi gunden itibaren sayarsan 10.gunle 15.gunler arasnda adet oluysn asilamadn dolayi yani dongunu beklemiyo adet kiminde geciyo bile ama ben hep asilamanin 12.gunde adet oldm insallah sen olmazsn hamissindir
Ben bugün (kendi hastanem tersti seminere yetişmek için is yerimdeki bi ozele ugradim) test için gittim, kadin doğumla görüştüm doktor bana erken kızım adetini hatta 7 marti bekle dedi, ama saçma değil mi ??? Ne zaman hamile olup olmadığım belli oluyor benim anlamadim

Üzülme ins Rabbim bizi görüp nasiplendirecek, önemli olan dua devam etmek isyan etmemek... Bu arada, Ben bugün (kendi hastanem tersti seminere yetişmek için is yerimdeki bi ozele ugradim) test için gittim, kadin doğumla görüştüm doktor bana erken kızım adetini hatta 7 marti bekle dedi, ama saçma değil mi ??? Ne zaman hamile olup olmadığım belli oluyor benim anlamadim

2tanesi gelismeye devam ediyo canom yumurtalarn banada yarin gece saat 9da igneyi vurdurcan cuma sabah 9da sperm vercez benmde 1 gbi falan olur aramzda bi gun varck heycanliym rahim kalinligim gayet guzl dedi sana bsey dedimi

Asilamanin 10.gunde belli oluyo canm

Bufun progesteron testi yaptirdim doktorum istedi. 3.42 cikti iyimi cokmu dusuk bilginiz varmi acaba bayanlar
Biraz düşük Canım 7 nin Üzerinde olması Iazım diye söylemişti benim doktorum Yumurtlamanın, kalitelimi değil mi Onun içine yapıyorlar 21. gün yapıldı değil mi ?

Bende bugün gittim kontrole yumurtalar iyi dedi rahim ince dedi başka bir iğne daha verdi kullan ctesi gel dedi takip edeyim dedi aşılama olcak mı diye sordum olcak inşallah dedi ama ne zaman olcak demedi kaçıncı gün oluyor aşılama ya

Canim valla benom gecende yumurtalar 20mm olunca oldu bu sefer 19da calan olcak yani yumurtanin gelismesine bagli su anda yum. Kac mm

Canim valla benom gecende yumurtalar 20mm olunca oldu bu sefer 19da calan olcak yani yumurtanin gelismesine bagli su anda yum. Kac mm

Bana söylemedi ama ekranda ölçerken gördüm biri 13.1mm idi diğeri 10mm flndı sanırım bi tane daha ölçtü onu hatırlamıyorum menogon iğne verdi bunu kullan ctesi görüşelim dedi ama rahim ince dedi yaa hamilelik için kalınlaşması gerekiyor diye okumuştum şimdi bu kötü bişey mi

Gebelk olusmasi ve ve yum. Dollenmesi icin rahim kalinlignn yuksekolmasi lazm dedi bana doktor o tabi daha tip terimleri kullanarak syledi ben onu anladm sanirim kalinlassin dye verdi ben hckllanmadm menegon kullananlar bakalm ne icin kullanms canim. Sen ne zaman gttn doktora yani ne zaman 13 mm do yumurtn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…