- 21 Şubat 2016
- 35
- 524
- 23
Progesteron testi istedimi doktorunuz sizinde .
Merhaba ben de geçen ay aşılama oldum ama ilacşiz ignesiz bi asilamaydi 9 ve 10 . gün idrar testleri silik cft çıkıyordu kan tahlili 2.73 maalesef 3 gün gecikmeyle adet oldum bu ay Dinlendim nasipse bu ayın 26 sında adet olmam lazım 2. aşılamaya baslicaz doktor bana ganol f verdi dediğimiz iğne ganol f den daha mi etkili ?
Ben bugün (kendi hastanem tersti seminere yetişmek için is yerimdeki bi ozele ugradim) test için gittim, kadin doğumla görüştüm doktor bana erken kızım adetini hatta 7 marti bekle dedi, ama saçma değil mi ??? Ne zaman hamile olup olmadığım belli oluyor benim anlamadimCanim asilama yapildigi gunden itibaren sayarsan 10.gunle 15.gunler arasnda adet oluysn asilamadn dolayi yani dongunu beklemiyo adet kiminde geciyo bile ama ben hep asilamanin 12.gunde adet oldm insallah sen olmazsn hamissindir
Üzülme ins Rabbim bizi görüp nasiplendirecek, önemli olan dua devam etmek isyan etmemek... Bu arada, Ben bugün (kendi hastanem tersti seminere yetişmek için is yerimdeki bi ozele ugradim) test için gittim, kadin doğumla görüştüm doktor bana erken kızım adetini hatta 7 marti bekle dedi, ama saçma değil mi ??? Ne zaman hamile olup olmadığım belli oluyor benim anlamadimDöngüm kısa zaten,bi de aşılamanın etkisiyle işlemin 10.günü regl oldum.üzülmemeye gayret ediyorum.ne Zaman en doğru zamansa öyle olsun,hayırlısıyla.dayanma gücü diliyorum Allah'tan hepimiz için.
2tanesi gelismeye devam ediyo canom yumurtalarn banada yarin gece saat 9da igneyi vurdurcan cuma sabah 9da sperm vercez benmde 1 gbi falan olur aramzda bi gun varck heycanliym rahim kalinligim gayet guzl dedi sana bsey dedimiben de bugün gittim yine, perşembe yapalım dedi doktor, bu akşam 9 da çatlatma iğnemi yapcam hayırlısıyla bakalım. Perşembe öğlen de aşılamam yapılacak. senin belli oldu mu hangi gün? bi de yumurtacıkların kaç tane
Asilamanin 10.gunde belli oluyo canmBen bugün (kendi hastanem tersti seminere yetişmek için is yerimdeki bi ozele ugradim) test için gittim, kadin doğumla görüştüm doktor bana erken kızım adetini hatta 7 marti bekle dedi, ama saçma değil mi ??? Ne zaman hamile olup olmadığım belli oluyor benim anlamadim
Biraz düşük Canım 7 nin Üzerinde olması Iazım diye söylemişti benim doktorum Yumurtlamanın, kalitelimi değil mi Onun içine yapıyorlar 21. gün yapıldı değil mi ?Bufun progesteron testi yaptirdim doktorum istedi. 3.42 cikti iyimi cokmu dusuk bilginiz varmi acaba bayanlar
Nezamana kadar jeli kullanacaksiniz . Banada jel ilac mi verecek acaba
24. Gun yaptik testi canim
Zaten 9.10.gunlerde negatif cikar cnm erken cnku.sanirim ayni ama puregon daha guclu diyenlerde yok diil
Gosterdim yumurtalarim uyarilmis istenilen duzeyde catlamamis dedi kendi kendine catlar bekleyelim dedidoktoruna gösterdin mi peki?
Canim nasip olduktan snra heryerde olurKizlar tup bebek merkezinde asilamami normal hastanedemi sizce
Canim valla benom gecende yumurtalar 20mm olunca oldu bu sefer 19da calan olcak yani yumurtanin gelismesine bagli su anda yum. Kac mmBende bugün gittim kontrole yumurtalar iyi dedi rahim ince dedi başka bir iğne daha verdi kullan ctesi gel dedi takip edeyim dedi aşılama olcak mı diye sordum olcak inşallah dedi ama ne zaman olcak demedi kaçıncı gün oluyor aşılama ya
Canim valla benom gecende yumurtalar 20mm olunca oldu bu sefer 19da calan olcak yani yumurtanin gelismesine bagli su anda yum. Kac mm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?