Aşılama Subatta asilama olacaklar hadi birlikte bekleyelim

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Menogon da yumurta gelişimi için iğneymiş dün gittim doktora 8. günümdü ctesi tekrar gel dedi 11. günüm oluyor bu büyüklükte normal sanırım bilemiyorum da gerçi

3 4 yumurta oldu ama bi tanesi istenilen buyuklukteydi spermde 19 milyon %98 hareketli dedi doktorum hersey guzel ama umutlanma sans %15 dedi sizin nasidi degerler

3 4 yumurta oldu ama bi tanesi istenilen buyuklukteydi spermde 19 milyon %98 hareketli dedi doktorum hersey guzel ama umutlanma sans %15 dedi sizin nasidi degerler
Benim de 3 yumurtam olustu, ama sperm sayisi yikama sonrasi 4 milyon hareketliyle yapildi, doktor sinirda dedi sayiya. Benim onceki asilama da iki yumurta ve bu sperm sayisiyla yapilmisti ama tutmadi, kismet. Bunda da pek umudum yok bakalim tup bebegi bekliyorum

Hakkimizda hayirlisi canim belli olmaz nasipse her turlu olur bana tek asilama onerdi doktorum olmazsa tup dedi ikinciyi denemicek yani bide sana jel verdimi doktor kullanman icin.

Hakkimizda hayirlisi canim belli olmaz nasipse her turlu olur bana tek asilama onerdi doktorum olmazsa tup dedi ikinciyi denemicek yani bide sana jel verdimi doktor kullanman icin.
Progestan verdi, normalde hap olarak da aliniyomus ama bana fitil olarak kullan dedi. ilk asilamami dokror yapmayalim demisti ameliyat olmam gerekiyodu ama ben olmamak icin denemek istedim asilama. Denedim olmadi, ameliyat oldum. Ameliyattan sonra doktor dogal da olur hemen yapmayalim asilama bekle dedi ama benim yas ilerledi biraz. Bi de esimin oranlar cok iyi degil

Himm anladim bana hap vermedi sabahlari kullanilan bi jel verdi bizimde sorun yok ama 2 yildir olmuyo erken dedi hep gittigim doktorlar ama artik beklemeyelim dedik sen hangi hastanede yaptirdin

Himm anladim bana hap vermedi sabahlari kullanilan bi jel verdi bizimde sorun yok ama 2 yildir olmuyo erken dedi hep gittigim doktorlar ama artik beklemeyelim dedik sen hangi hastanede yaptirdin
Ben ankara baskente gidiyorum, tup bebege kalirsa onda da buraya devam etcem. Sen nerde yaptirdin

Ben istanbulda memoriale gidiyorum
Arkadaslar bisey sorcam.size.?sperm tahlilinde erkeklerin sperm sonuclar yikamadan sonraki degerler mi.?yani herzamanki normal degerleri yikama isleminden sonraki degerler mi?bilen.varsa lutfen cevap yazabilir mi

Normal bi testse yikanmamistir.ama asilamada yikaniyo o zaman yaziyo yikama oncesi sonrası diye.

Arkadaslar bisey sorcam.size.?sperm tahlilinde erkeklerin sperm sonuclar yikamadan sonraki degerler mi.?yani herzamanki normal degerleri yikama isleminden sonraki degerler mi?bilen.varsa lutfen cevap yazabilir mi
Benim soyledigim 4 milyon ileri hareketli yikama sonrasi. Yikama oncesine bakmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…