- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
saatlerdir yazdıklarını okuyorum saat epey geçmiş fark etmedim okudum okudum okudum....
korkularım vardı alışabilecekmiyim diye acabalarım vardı yapabilirmiyim diye belkilerim vardı olurmu diye olurmuş onu gördüm
dağıldım şuan ve sigarayıda bugün itabariyle bırakmaya niyetlendim aaa çok duygusallaştım ne dicem bilemiyorum
gün gelirde bende anne olurmuyum bilemiyorum çok korkuyorum
merhaba denizverdi beni hatırlarmısın bilmem....
hikayenizi okudum her zamanki gibi çok tatlı anlatıyosun...
benim bile denizi yiyesim geliyor okuduklarımdan...
geceleri yazmışsın hep kızın uyurken ....benimde kızım uyuyor şimdi odasında...o kadar güzel bir duygu ki onun yatağında mışıl mışıl uyuduğunu bilmek...
rabbim isteyen herkese tattırsın...mart ayında doğdu meleğim...inşallah senin denizin gibi akıllı olur benim minişimde...
rabbim sizi hiç ayırmasın birbirinizden...bizide ayırmasın tabii...
merhaba denizverdi beni hatırlarmısın bilmem....
hikayenizi okudum her zamanki gibi çok tatlı anlatıyosun...
benim bile denizi yiyesim geliyor okuduklarımdan...
geceleri yazmışsın hep kızın uyurken ....benimde kızım uyuyor şimdi odasında...o kadar güzel bir duygu ki onun yatağında mışıl mışıl uyuduğunu bilmek...
rabbim isteyen herkese tattırsın...mart ayında doğdu meleğim...inşallah senin denizin gibi akıllı olur benim minişimde...
rabbim sizi hiç ayırmasın birbirinizden...bizide ayırmasın tabii...
kartopu canşı selam
nasılsın?oğluş nasıl*ne kadar oldu?cans hocadan haber var mı görüşüyormusunuz?sevgiler
merhaba canım bir bakayım dedim deniz ve sen nasılsınız diye? hemde bayram kutlaması yapmak istedim.
oğlum çok iyi maşallah eylül 27 1 yaş bitti,yavaş yavaş büyüyor.cans ı bende merak ediyorum,eşinin telefonu değişmiş ulaşamadık bir türlü.bulmaya çalışıyoruz numarayı.ulaşırsak haberdar ederim.
senin bu topiği herkese tavsiye ediyorum,özellikle çocuğu olmamış kişilere inşallah bir kaç kişiye ulaşabiliriz sayende. ben bile eşimi söylüyorum,oğlanı büyüttükten sonra emekliliğimizde neden olmasın diye? hayrlısı tabiki.
senin ,eşinin ve tabiki minik denizin bayramını canı gönülden kutluyorum canım. hergününüz bayram tadında geçmeye devam etsin inşallah.
öpüyorum seni ve minik denizi
uğrayan uğramayan herkese selam olsun
nasılsınız bayramcılar?
denizden anlatacak çok şey var...önce bir kahve içimi
yazmak....büyük ihtimalle deniz gece uykusuna daldığında
sevgiler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?