Sümüklüböceğin hikayesi

sendemi kız
bende takip ediyorum denizi

herkese mutlu pazarlar.....şimdiden yeni yılınız kutlu olsun,giremezsem eğer...yeni yıl gönlünüzdekini versin.VERSİN!

denizi uyuttum...yarına misafirleri var.penoposlu teyzelerim
deniz bizim bi tanemiz oldu.annem,teyzesi.koca teyzeler.seven komşularımız....Allaha bin şükür olsun....

dedim ya misafirlerim olacak diye....yarına mamalar hazırlamalıyım.az buraya kaçtım ...yazacak çok şey var.ama vakit sınırlı..çok kısa;

bugün denizle sulu boya çalışması yaptık.üçgen pembe ağaçlar...yeşil ayıcık.ağaçta mükemmele yakınız.
kara kalem resimde kuş adam ev en çok yapmayı sevdiklerimiz.şimdilik adamlarımız kafadan bacak....çok gülüyoruz...anne baba den,z.birlikte gülüyoruz.onunla çocukluğumuzu yeniden yaşıyoruz...kısa keseyim.alıntılara da cevap vermek istiyorum.herkese sevgiler...

haaaa...müjdemi ilan edeyim okuyan herkese...denizim artık tam bir kız oldu.vc eğitimimizi tamamladık.vc ye kendi gidiyor kendi soyunuyor yapıyor peçeteyle siliyor sifonu çekiyor.dökmeye şimdilik izin yok.İZİN YOK!

ÇOKK TEŞEKKür ederim melek...AMİN AMİN AMİNNNNNNNNNNNNNN HİÇ AYRILMAYALIM.ALLAHIN İZMİYLE HEP BERABR OLALIM.ALLAHIMMMM İSTEYEN HERKESE TATTIRSIN İNŞALLAH...SEVGİLER

Denizin güzel annesi...Kaç zamandır uğramıyorsun canım ya...inşallah iyisinizdir...yazdıklarını hep severek okuyorum....alışkanlık yaptın galiba

TEŞEKKÜR EDERİM CANIM...güzellik ne...

evet öyle...uğrayamadım.hayat gailesi..iyiyiz iyiyiz....şükür...denizin deyimiyle.ŞÜTUR.

hatırlnmak güzel.daha doğrusu unutulmamak...sevgilerimi yolluyorum sana ....bir de kocaman öpücük

tatlı anne.....şımartacaksınız beni...heh....

selam sana da gül...sanırım o 6 yıl çok eskilerden.biz 7 ayda kavuştuk yavrumuza..evlat edinenler topiğini oku.en son bir arkadaş 3 ayda aldı oğlunu kollarına...belki de şans...bilmiyorum.

zannederim tv deki konu koruyucu ailelerle ilgili....korucu olarak aldıklrı evlatları evlat edinmekistiyorlar da....

bu arada istanbuldayım.

Son düzenleme:

merhaba özlem....süperi z teyzesi süperrrrrrr...öyle yazacaklarım var ki... ama sanırım yeni yıl sonrası.yarın doluyum.sonrası gün dağınktoplama günü.hehheh...haaa bir gün sonrası da denizimi ilk tiyatrosuna götüreceğim.yaşşasınnnnnnnnnnnnn

denizim iki buçuk yaşında teyzesi.buçuklu daha.heh heh...

maşallaaaaaahhh 2,5 yaşına çok mutlu musmutlu yıllar yaşayın hep beraber...sizi okuyorum her yaptığınızı eşime de anlatıyorum

dökme ne oluyor? :))

canım kızım....

seni yazmak istiyorum...ama ne yazayım.o kadar çoksun ki...ancak yaşanırsın...şu an gece 4-5 nöbetindeyim.askerinim yani:))vc ye kaldırıyorum seni....öyyle tatlısın ki...uykulu uykulu...uyku her zaman tatlı ya....ama sen daha tatlısın.bak.bütün tatlarımı aldın götürdün.buradayım.
canım ne kadar büyüdün.çoook zilli oldun.heh!artık yaptığım bazı şeyleri beğenmiyorsun.sen daha iyisini öğrendin ya!
_öyle diiil anne öyle diiil.diyorsun bana....

çok büyüdün annem....çok ilerleme kaydettin.kaydettik...durup durup seni izlemek nasıl mutlu ediyor beni.kendi kendine şarkılar söylediğin gibi bir de üretiyorsun da.yaratıcısın.senin ben yani annen gibi olduğunu görmek tuhaf gibi bir duygu.beni taklit etmen.her hareketimi....her sözümü...çok dikkatli olmalıyım...çok...

artık her dediğmi anlıyorsun.ben de senin tabiii...arada dilini çözemediğim oluyor.bazı harfler çıkmıyor ya.affet...seni tekrar ettirdiğim için.sen nasıl hayatı öğreniyorsan ben de seni öğreniyorum annem...

sen çok merhametlisin.yerdeki oyuncağına bastığımda canım çok yanıyor.sana çok kızıyorum toplamadığın için.acımdan bağırıyorum .insanii olarak.sen hemen gelip acıyan yerimi öpüyorsun.sonra kendime kızıyorum sana kızdığım için...

c harfini henüz bulamadın ağzının içinde....babana aklın sıra babacım diyorsun babambam.bana da annemnem:))
bugün de yedin bitirdin beni kızım.bana güzel kız deyip durdun.ruhumu okşadın.minik şey seni.güzel kız ha....SENSİN!

yarın,yani bugün yeni yıla girceğiz kızım...seninle ikinci yeni yılım.babanla benim ikinci doğum günümüziyiki doğurdun annem bizi...iyi ki can verdin bize...baban artık 20 yıldır görmediğim kadar gülüyor...tüm hayatımız değişti seninle.sen yeni hayat oldun bize.sağol yavrucum...senden tek şey istiyorum..hep yanımzda ol olur mu?
seni seviyorum kızım...seviyoruz....nice yıllara

konuyu yeni gördüm. daldım, ilk sayfaları okudum.
Allah bağışlasın yavrunuzu. çok güzel bir karar vermişsiniz. deniz de çok şanslı, sizin gibi bilinçli ve onu çok seven, düşünen bir aileye gelmiş, darısı diğer çocukların başına inşallah.
ayrıca duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz. ailenizle nice mutlu yıllar geçirmenizi dilerim.

Sizin hikayenizi bir süre önce okumuşdum, dalıp gitmişdim. O kadar ki, sabah gözlerim çok fena acıyordu ve acısı başıma vuruyordu. Ancak şimdi bir de yazmak istedim.

Siz buraya yazmakda kısmen de olsa amacınıza ulaşdınız. Eskiden çocuğum olmazsa asla evlat edinmeyi düşünmüyordum. Yazdıklarınızı, hikayenizi, mutluluğunuzu okudukca nerdeyse fikrim tamamen deyişdi. Gerçi daha yolun başındayız. Yaşım şimdilik 28. Tedaviye de neredeyse yeni başladık. Bir gün kendi çocuğumun olmayacağı kesinleşirse, ya da bu yolda mücadileden yorulursam evlat edinmek hakkında düşünürüm. Gerçekden yazdıkların tamamen başka bir pencereden bakmamı sağladı.

Sana ve minik Denizine teşekkürler. O kadar güzel anlatımın var ki, yazar gibi, daha da ötesi, duyguların insana yansıyor. Mutluluğun çırıl-çıplak ortada.

yılbaşında napacaksınız deniz le hepsini anlat ya bize cok tatlıssınz ikinizde görmeden yaşıorm kafamdan süper ikili :)

çok teşekkür ederim ilginiz için.....

biz de çok şanslıyız.onun gibi bir evladı sahiplendiğimiz için.aminnn amin...diğer böcülere...ben de size ve tüm insanlığa hayırlı gelecekler diliyorum.
sevgiler....

sevgili sümeyye.....siz de beni duygulandırdınız okurken.....başınızı ağrıttığım için tatlı özür.

kısmen başarılı olmuşum....olmaz...başarı hedefim:bir kişi çıksın istiyorum.tamam arkadaş..ben de kararımı verdim.bu benim kazancım olur ancak....ama yine de çok mutluyum.ilerleme kaydediyorum.kısmen de olsa
düşünmeye bile sevketmem benim için başarımın ilk adımı....merdivenler yüksek.işim zorr........ama ,imkansız değil.DEĞİL.
bunun için yazmaya devam edeceğim....
dilerim tedaviniz sizi yormaz.yavrunuza kavuşursunuz...çok isterim...çünkü bu yol çok yorucu...ayrıva tedavi aşamasında yazmak isterseniz size destek olmaya çalılırım,bilgim dahilinde paylaşırız.

son cümlelerin aldı götürdü beni...çokkk teşekkür derim...ama yazarlara haksızlık olmasın.benim sadece sayısı düşünürsem ancak bulabileceğim birkaç kitap okumuşluğum ve etkilenmişliğim var.ancaaaakkkk.duygu konusunda;neyse o...onu aktarıyorum.eğer geçirebiliyorsam inanın ne mutlu bana....duygu da hiçbir benzetme olamaz.duygu tektir.her kişide duygu tektir,özeldir.bana göre.

mutluluktan çırılçıplaklığım mı?

evet..EVET.EVETT....sonsuz EVETTTTTTTTTTTTTTTTT.....

SEVGİLERİMİ YOLLUYORUM YLIN İLK GÜNÜNDE

yılbaşında napacaksınız deniz le hepsini anlat ya bize cok tatlıssınz ikinizde görmeden yaşıorm kafamdan süper ikili :)

selam.....

neler mi yaptık?
oooooooo.........süper keyifli bir yılbaşı idi bizim için.koca teyzelerimiz anneannemiz teyzemiz anne baba deniz hep biraradaydılar..yediler içtiler...tompala oyadılar.balon şişirdiler...denize,annesine hediyeler geldi...bir teyzemizin doğum günüydü ya yıbaşı günü.denizin annesinin daha fazla hediyesi oldu heh
yani biz öyle deli bir aileyiz ki....doğum günü sahibi pastasını getiirir hediyesini....heh hehe hehe.hediye de denizin annesine ha....pasrtalar çift çift....hediyeler dolu dolu...elbet te mutluluktan+uykusuzluktan sızdık...şimdi denizim uyuyor.ben de uyumalıyım.o uynamadan tabiii...imdi çıksam iyi olacak.

not:süper ikili.! çokkk sevdim....evet biz süper biz ikiliyiz....sevgiler.

ayrıca....dilek teyzemiz.....DİLEKAĞACI......

BAŞINDAN SONUNA KADAR HEP YANIMIZDA OLDUN......DESTEĞİNİ ESİRGEMEDİN...YENİ YILINI DENİZLE BİRLİKTE KUTLAR.HAYATIN HEP YÜZÜNE GÜLMESİNİ DİLERİZ YÜCE ALLAHTAN....SEVGİYLE KAL...HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN.....

yeni yılın ilk ağlamasını da sayenizde yaptım yani, zaten iyice ağlak bi kadın oldum olsun olsun en kötü göz yaşlarımız mutluluktan olsun, Allah Denizinizi size bağışlasın, sağlıkla, sıhatle büyüsün, anneciğine babacığına vatanına hayırlı bir evlatcık olsun

çok teşekkür ederim canım,temenniilerin güzel dileklerin için....çokkkk.amin amin aminnnn.bütün evlatkara olsun böyle güzel dualar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…