- Konu Sahibi DenizGeldi
-
sendemi kızMerhabalar güzel Deniz annesiNasılsın? Deniz nasıl? Bu arada Deniz kaç yaşında oldu, çok merak ediyorum onu,yeni mesajlarını görünce, Deniz bugün ne yapmış bakalım diyorum, takipçiniz oldum
Sevgiler, Deniz'e öpücükler
ağzınıza sağlık çok güzel yazmışsınız duygularınızı
güle güle büyütün kızınızı ALLAH ömür boyu hiç ayırmasın sizi
Allahım bizede anneliği tattırır inşaallah bigün
Denizin güzel annesi...Kaç zamandır uğramıyorsun canım ya...inşallah iyisinizdir...yazdıklarını hep severek okuyorum....alışkanlık yaptın galiba
selam tatlı anne! yazdıkların süper. cok samimisin yazdıklarında. bişi sölicem inan bu evlat edinme konusunda cok kararlıyım ama bunun 30 yas gibi bir sıkıntısı var ki daha cok var sanırım bide evlat ediinirken bekleme süresi var 6 yıl bekleyen olmus haberlerde duydum kadın nasıl aglıyo bole bi yasa cıkmıs hani koruma ysası tam dinleyemedim de yani o türlü daha kolay evlat ediniliomus nese denizgeldi ya bayıldım sana devamını bekliorm yazının!!!
Merhabalar güzel Deniz annesiNasılsın? Deniz nasıl? Bu arada Deniz kaç yaşında oldu, çok merak ediyorum onu,yeni mesajlarını görünce, Deniz bugün ne yapmış bakalım diyorum, takipçiniz oldum
Sevgiler, Deniz'e öpücükler
sendemi kız
bende takip ediyorum denizi
merhaba özlem....süperi z teyzesi süperrrrrrr...öyle yazacaklarım var ki... ama sanırım yeni yıl sonrası.yarın doluyum.sonrası gün dağınktoplama günü.hehheh...haaa bir gün sonrası da denizimi ilk tiyatrosuna götüreceğim.yaşşasınnnnnnnnnnnnn
denizim iki buçuk yaşında teyzesi.buçuklu daha.heh heh...
dökme ne oluyor? :))herkese mutlu pazarlar.....şimdiden yeni yılınız kutlu olsun,giremezsem eğer...yeni yıl gönlünüzdekini versin.VERSİN!
denizi uyuttum...yarına misafirleri var.penoposlu teyzelerim
deniz bizim bi tanemiz oldu.annem,teyzesi.koca teyzeler.seven komşularımız....Allaha bin şükür olsun....
dedim ya misafirlerim olacak diye....yarına mamalar hazırlamalıyım.az buraya kaçtım ...yazacak çok şey var.ama vakit sınırlı..çok kısa;
bugün denizle sulu boya çalışması yaptık.üçgen pembe ağaçlar...yeşil ayıcık.ağaçta mükemmele yakınız.
kara kalem resimde kuş adam ev en çok yapmayı sevdiklerimiz.şimdilik adamlarımız kafadan bacak....çok gülüyoruz...anne baba den,z.birlikte gülüyoruz.onunla çocukluğumuzu yeniden yaşıyoruz...kısa keseyim.alıntılara da cevap vermek istiyorum.herkese sevgiler...
haaaa...müjdemi ilan edeyim okuyan herkese...denizim artık tam bir kız oldu.vc eğitimimizi tamamladık.vc ye kendi gidiyor kendi soyunuyor yapıyor peçeteyle siliyor sifonu çekiyor.dökmeye şimdilik izin yok.İZİN YOK!
dökme ne oluyor? :))
canım kızım....
seni yazmak istiyorum...ama ne yazayım.o kadar çoksun ki...ancak yaşanırsın...şu an gece 4-5 nöbetindeyim.askerinim yani:))vc ye kaldırıyorum seni....öyyle tatlısın ki...uykulu uykulu...uyku her zaman tatlı ya....ama sen daha tatlısın.bak.bütün tatlarımı aldın götürdün.buradayım.
canım ne kadar büyüdün.çoook zilli oldun.heh!artık yaptığım bazı şeyleri beğenmiyorsun.sen daha iyisini öğrendin ya!
_öyle diiil anne öyle diiil.diyorsun bana....
çok büyüdün annem....çok ilerleme kaydettin.kaydettik...durup durup seni izlemek nasıl mutlu ediyor beni.kendi kendine şarkılar söylediğin gibi bir de üretiyorsun da.yaratıcısın.senin ben yani annen gibi olduğunu görmek tuhaf gibi bir duygu.beni taklit etmen.her hareketimi....her sözümü...çok dikkatli olmalıyım...çok...
artık her dediğmi anlıyorsun.ben de senin tabiii...arada dilini çözemediğim oluyor.bazı harfler çıkmıyor ya.affet...seni tekrar ettirdiğim için.sen nasıl hayatı öğreniyorsan ben de seni öğreniyorum annem...
sen çok merhametlisin.yerdeki oyuncağına bastığımda canım çok yanıyor.sana çok kızıyorum toplamadığın için.acımdan bağırıyorum .insanii olarak.sen hemen gelip acıyan yerimi öpüyorsun.sonra kendime kızıyorum sana kızdığım için...
c harfini henüz bulamadın ağzının içinde....babana aklın sıra babacım diyorsun babambam.bana da annemnem:))
bugün de yedin bitirdin beni kızım.bana güzel kız deyip durdun.ruhumu okşadın.minik şey seni.güzel kız ha....SENSİN!
yarın,yani bugün yeni yıla girceğiz kızım...seninle ikinci yeni yılım.babanla benim ikinci doğum günümüziyiki doğurdun annem bizi...iyi ki can verdin bize...baban artık 20 yıldır görmediğim kadar gülüyor...tüm hayatımız değişti seninle.sen yeni hayat oldun bize.sağol yavrucum...senden tek şey istiyorum..hep yanımzda ol olur mu?
seni seviyorum kızım...seviyoruz....nice yıllara
konuyu yeni gördüm. daldım, ilk sayfaları okudum.
Allah bağışlasın yavrunuzu. çok güzel bir karar vermişsiniz. deniz de çok şanslı, sizin gibi bilinçli ve onu çok seven, düşünen bir aileye gelmiş, darısı diğer çocukların başına inşallah.
ayrıca duygularınızı çok güzel ifade etmişsiniz. ailenizle nice mutlu yıllar geçirmenizi dilerim.
Sizin hikayenizi bir süre önce okumuşdum, dalıp gitmişdim. O kadar ki, sabah gözlerim çok fena acıyordu ve acısı başıma vuruyordu. Ancak şimdi bir de yazmak istedim.
Siz buraya yazmakda kısmen de olsa amacınıza ulaşdınız. Eskiden çocuğum olmazsa asla evlat edinmeyi düşünmüyordum. Yazdıklarınızı, hikayenizi, mutluluğunuzu okudukca nerdeyse fikrim tamamen deyişdi. Gerçi daha yolun başındayız. Yaşım şimdilik 28. Tedaviye de neredeyse yeni başladık. Bir gün kendi çocuğumun olmayacağı kesinleşirse, ya da bu yolda mücadileden yorulursam evlat edinmek hakkında düşünürüm. Gerçekden yazdıkların tamamen başka bir pencereden bakmamı sağladı.
Sana ve minik Denizine teşekkürler. O kadar güzel anlatımın var ki, yazar gibi, daha da ötesi, duyguların insana yansıyor. Mutluluğun çırıl-çıplak ortada.
yılbaşında napacaksınız deniz le hepsini anlat ya bize cok tatlıssınz ikinizde görmeden yaşıorm kafamdan süper ikili :)
canım kızım....
seni yazmak istiyorum...ama ne yazayım.o kadar çoksun ki...ancak yaşanırsın...şu an gece 4-5 nöbetindeyim.askerinim yani:))vc ye kaldırıyorum seni....öyyle tatlısın ki...uykulu uykulu...uyku her zaman tatlı ya....ama sen daha tatlısın.bak.bütün tatlarımı aldın götürdün.buradayım.
canım ne kadar büyüdün.çoook zilli oldun.heh!artık yaptığım bazı şeyleri beğenmiyorsun.sen daha iyisini öğrendin ya!
_öyle diiil anne öyle diiil.diyorsun bana....
çok büyüdün annem....çok ilerleme kaydettin.kaydettik...durup durup seni izlemek nasıl mutlu ediyor beni.kendi kendine şarkılar söylediğin gibi bir de üretiyorsun da.yaratıcısın.senin ben yani annen gibi olduğunu görmek tuhaf gibi bir duygu.beni taklit etmen.her hareketimi....her sözümü...çok dikkatli olmalıyım...çok...
artık her dediğmi anlıyorsun.ben de senin tabiii...arada dilini çözemediğim oluyor.bazı harfler çıkmıyor ya.affet...seni tekrar ettirdiğim için.sen nasıl hayatı öğreniyorsan ben de seni öğreniyorum annem...
sen çok merhametlisin.yerdeki oyuncağına bastığımda canım çok yanıyor.sana çok kızıyorum toplamadığın için.acımdan bağırıyorum .insanii olarak.sen hemen gelip acıyan yerimi öpüyorsun.sonra kendime kızıyorum sana kızdığım için...
c harfini henüz bulamadın ağzının içinde....babana aklın sıra babacım diyorsun babambam.bana da annemnem:))
bugün de yedin bitirdin beni kızım.bana güzel kız deyip durdun.ruhumu okşadın.minik şey seni.güzel kız ha....SENSİN!
yarın,yani bugün yeni yıla girceğiz kızım...seninle ikinci yeni yılım.babanla benim ikinci doğum günümüziyiki doğurdun annem bizi...iyi ki can verdin bize...baban artık 20 yıldır görmediğim kadar gülüyor...tüm hayatımız değişti seninle.sen yeni hayat oldun bize.sağol yavrucum...senden tek şey istiyorum..hep yanımzda ol olur mu?
seni seviyorum kızım...seviyoruz....nice yıllara
yeni yılın ilk ağlamasını da sayenizde yaptım yani, zaten iyice ağlak bi kadın oldumolsun olsun en kötü göz yaşlarımız mutluluktan olsun, Allah Denizinizi size bağışlasın, sağlıkla, sıhatle büyüsün, anneciğine babacığına vatanına hayırlı bir evlatcık olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?