- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
oooyyy anaaaamm beniiiiiiiiiiimm maşallaaaaaahh size maşallaaaaaaaahhşımartılmayı hakediyorsun çoookk çooookkk
ağlama dilek teyzem....biz de senin varlığını yanımızda hissediyoruz.tabiii ben.
evet canım yaaa.ne günlerdi...şimdi neredeyim..şükür bugüne...şaşı parmak kuklallarım...evet.hala değiştirmeye zaman yok.bırakalım şaşı kalsınlar.bir gülen yüz olur dikkatini çekene.
çiçekler...oh! evet... şimdi o çiçekleri toplamay vakit yok.ama eminim sen gönülden hergün alıyorsun kapında
şimdi çiçeğim evimde....onu kokluyor onu seviyoruz...
evet evet....denizin hiçbirşeyi yoktu.üstelik evde tadilat vardı.henüz tam toplanmamıştı.ne günlerdi yaaa....deniz için evi kırıp dökmüş büyütmüştük.sosyal hizmetli sorun çıkarmıştı.
deniz eve geldikten sonraki ilk okuduğum tebrik mesajı seninkiydi dilek teyzem...çokk duygulandırmıştın beni o güzelll ruhumuzu okşayan sözlerinle...hayat bize güldü...sana da güldü teyzem.
demek sponsorluğumu üstlendin!çokkk memnun oldum.yalnııızzz...hala bir kişi çıkmadı....maaşını gözden geçirmeliyim.
seni çok sarıyorum....ama bu aralar yoktun...ben yoktum sen de yoktun.????
hayırdır? herşey yolunda mı?sağlığın?diyet?şeker?bir de hazırlandığın kpss vardı değil mi?yanlış mı hatırlıyorum....:26:
Ker kes kendi görüşüne sahiptir bir şey diyemem.
Biz dört kız kardeşiz. Çocukluğumuz yokluk içinde geçdi. Çünki biz de ermenilerin Karabağdan mülteci etdiyi insanlardandık. Bir çikolatanı uzun süre tek başımıza diyil paylaşarak yedik. Dondurmanın kalitelisini diyil en ucuzunu alırdık. Çilek, erik alındımı, sayla aramızda bölerdik. Birimiz evde yoksa onun için saklanırdı. Ayakkabılarımıza su girdiyi çook oldu... Büyüdük. Hepimiz okuduk. Asla yaşadığım geçmişimden pişman diyilim. Asla dört olduğumuza üzülmedim. Çikolatayı tek yemeyi düşünmedim. Hayat birlikde o kadar güzel ki... En son kız kardeşim keşke bizden bir tane daha olsaydı dedi, annem de şakayla yapalım o zaman dedi.
Yani bir kardeşin yerini asla maddiyat veremez. Dünyanın hiç bir güzelliyi kardeşlerimden, ablamdan daha güzel olamaz. Hiç bir dünya niimeti ablamın (maşeAllah) dört kızından daha sevimli olamaz. Annemler, benim ve ablamın istikbalini düşünüp kardeşlerimi yapmamış olsaydılar, bizi aslında yokluğa sürüklemiş olurdular. Ablamın kızları da aynen bizim gibi, mutlular. Paylaşmayı seviyorlar. Oynamayı seviyorlar. Dördüncü kızı doğduğunda ben kızlara şaka yapmak için evimize aparıcam dediğimde aparma diye gerçekden ağlıyorlardı.
Belki bir ve ya iki olsalardı daha güzel giyinirlerdi. Amma bu gün oldukları gibi mutlu olmuyucakları kesindi.
Bence önemli olan çocuğu doğru yetiştirmektir. Yokluk terbiyesinde, verilen sevgide olmamalı.
Şimdiye kadar yediyim en leziz yemeklerim yokluk çektiyim zaman paylaşarak yediklerimdir.
Dün ablam, kızları ve biz tam sekiz kişi bir tane büyuk boy cipsini bir kabdan yedik,yarışırcasına, bitecek diye. Bir cipsi asla o kadar leziz olamaz. O kadar mutluyduk ki.., annem babam da bizim gibi.
Rabbim bizi daim mihriban, birlikde etsin ve kötü gözlerin nazırından korusun.
İsteyen her kese geniş aile nasib etsin . AMİN YA RABB.
Günaydın Denizgeldi, cevabınız, yorumlarınız için teşekkürler :)
Evet ben de anne olmak için, bir bebeğim olması için kocamaaaan bi sevgiyle doluyum, ve İnşallah bunu bi gün yavruma aktaracağım :)
Bu arada "sevgili anne adayı.." demişsiniz ya, teşekkürler, belki de Allah söyletiyordur!
Güzel dilekleriniz için de teşekkür ederim, İnşallah dediğiniz gibi olur, bir daha ki denememde artık hamile kalırım,
ben de buradan arkadaşlara bunu ilan eder, yazılarımın sonuna (sizin de burada kullandığınız gibi, -bu içime UMUT doldurdu-, teşekkürler!!) takla atan bebiş koyarım.
bak o ilk mesaji da ben hatirlamiyorum denizannem erken bunama belirtileri basladiseker tam gaz devam ediyor cikolata bagimliligim gecene kadar da zor iyilesirim bu aralar dişlerimle ugraşiyorum şuan bi yanagim top gibi allahtan tombik oldugumdan pek anlasilmiyor :97: kpss ye ben degil lilly 86 hazirlaniyordu bir diger teyze ben tapuda calisiyorum memurum yani kpssyi atlattim coktan 21: internette hani su facebook ta bir grup var ya evlat edinen aileler orda bir bayan vardi ona verdim linki ama esi istemiyormus galiba bir de yasim geciyor sevebilirmiyim diye soruyordu anne olabilirmiyim haksizlik edermiyim ya sevemezssem diye bende burayi soyledim gercek sevgi denizkizinin sevgisi o kucucuk bedeninden hepimizi sarmalayip beni su ekran basinda teyze olduran sevgiyi anlattim :13::13::13:
sanirim maaşim olan denizanasi tarhana çorbasini haketmisimdir
selam Deniz annesiSenden güzel şeyler öğreniyorum, eşimle de paylaşıyorum Deniz'e öğrettiklerini hatta not ediyorum paylaşmak, özür dilemek, lütfen öğrenmek, ağır-hafif kavramları vs. vs. çalıyorum yani Rabbim bana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasib ederse, bunları uygularım artık
sadece bir selam.....sevgiler
herkese iyi geceler... az daha durup uyusam iyi olacak.2buçuk saat sonra denizin çiş alarmı çalacak.heh heh heh....sevgiler..
selam Deniz annesiSenden güzel şeyler öğreniyorum, eşimle de paylaşıyorum Deniz'e öğrettiklerini hatta not ediyorum paylaşmak, özür dilemek, lütfen öğrenmek, ağır-hafif kavramları vs. vs. çalıyorum yani Rabbim bana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasib ederse, bunları uygularım artık
size de Selam olsun. Güzel Denizin güzel annesi.
Hanginiz daha güzelsiniz acaba- kalbinde kocamaaan Deniz sevgisi olan senmi, yoksa o sevginin sahibi minicik Denizmi??? Sanırım ikiniz de çook güzelsiniz ki, Rabbim sizi birleştirmiş.
bu wc alarmının faydası ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?