Sümüklüböceğin hikayesi

oooyyy anaaaamm beniiiiiiiiiiimm maşallaaaaaahh size maşallaaaaaaaahh şımartılmayı hakediyorsun çoookk çooookkk

teşekkür

şu an şımatıyorum zaten..he he hehhhhheeee.heryede bir oyuncak....üstünden geçe basa dolaşıyorum evde.amaaann...ne yapalım...dünya işi bitmez...hem deniz de terbiye oluyor.herkesin bir işi var diyorum sorumluluğu var.sen dağıttın.o senin işin.ben işimi bitirdim ev işlerinden bahsediyorum

canlı seam sümeyyeeee.deniz kucağımda sana el sallıyoruz gör biziiiiii heheeeee

şimdi ona bişeyler göstereyim.yakalandım naaapalım

bak o ilk mesaji da ben hatirlamiyorum denizannem erken bunama belirtileri basladi seker tam gaz devam ediyor cikolata bagimliligim gecene kadar da zor iyilesirim bu aralar dişlerimle ugraşiyorum şuan bi yanagim top gibi allahtan tombik oldugumdan pek anlasilmiyor :97: kpss ye ben degil lilly 86 hazirlaniyordu bir diger teyze ben tapuda calisiyorum memurum yani kpssyi atlattim coktan 21: internette hani su facebook ta bir grup var ya evlat edinen aileler orda bir bayan vardi ona verdim linki ama esi istemiyormus galiba bir de yasim geciyor sevebilirmiyim diye soruyordu anne olabilirmiyim haksizlik edermiyim ya sevemezssem diye bende burayi soyledim gercek sevgi denizkizinin sevgisi o kucucuk bedeninden hepimizi sarmalayip beni su ekran basinda teyze olduran sevgiyi anlattim :13::13::13:
sanirim maaşim olan denizanasi tarhana çorbasini haketmisimdir

canımm....çok duygulandım...ben de senin gibi düşüncelere sahibim...ben de teyzelerimin küçüklükleriyle büyüdümama her alınan önlüğün 4 parmak kısaltılmasına sinir olurdum.bu yüzden denize hep üzerine göre alıyorum..(hattaa acemiliğime verin bazı bazı tutturamıyor küçük alıyorum.)ama yakınlarımın verdiği tertemiz yepyeni giysilri de giydirdim.deniz çokkk şanslı zaten bu konuda...neredeyse bana sıra gelmiyor birşey almaya.teyzelerim öyyle seviyolar ki onu.her geldiklerinde elleri dolu dolu...

ben de denizin yok dendiğinde anlayacak olgunlukta gelişmesini istiyorum.bunun da bizim elimiz de olacağına inanıyorum.aç gözlü,haris olmasın.başkalarının fazlasında gözü olmasın.kendi içimizde mutlu olalım.başkalarının hakkına saygı duysun.ama kendi hakkını da her zaman arasın.
daha yeni yeni oturmaya başlamıştı...karşılıklı meyva suyu kek yerdik bir tepsi de...elini benim tabağıma uzattığında sen yedin annem o annenin dedim...haaa bi tarafım ezilmedi mi bunu söylerken..bazı bazı durumlarda ,özellikle terbiye verirken bazen kendimizi tutmalıyız.şimdi meyvelerini alıyorum biliyormusun...denizin tabağında varken babası ona tabağındaki yemeğin aynısından uzattığında istemiyor benim var diyor tabağını gösteriyor.
misafirlikte de kimsenin tabağına uzanmıyor.kimseyi rahatsız etmiyor.
paylaşmayı da ayrıca öğrendi ,çok yakın zamanda....isteyene paylaş annem dediğim zaman kopartıp vermek istiyor.daha bu sabah bana zilli kendi tabağındakileri bitirmiş benim kaşarımı gösterip anne paylaş diyor istiyor.hehehhehehe minik obur..
şimdiye kadar tam olmasını istediğimiz gibi gidiyor.inşallah ta böyle devam eder..başkalarına saygılı ,lütfen demesini bilen izin isteyen özür dileyen minik bir insancık o artık.

bazı çok tatlı giysilerini saklıyorum...ne yapayım.içimde var işte.kimbilir ?belki.....

tek kalmasını istemiyorum....senin kardeşlerinle geçirdiğin zamanlardaki aldığın hazzı yaşamasını istiyorum...bundan bir on sene sorduklarında iki kızım var demek çokkk güzel olurdu...olurdu işte..

bazen denize alışmak için gittiğim ilk haftayı düşünüyorum...deniz şimdi çokkkk mutlu..biz de öyle...ya diğer çocuklar...acaba onlar halaaa oradamıdırlar...onlar da mutlu mu....
ah...ne kadar karıştım şimdi.... dönünce....şimdilik sıyrılmalı.....
ama lütfen...lütfen düşüncelerinizi yazmaya devam edin bu konuda....okuyanlar...lütfen....fikirlere açığım....sevgiler..

iyi geceler vaw....inşallah canım inşallah...anne olmama olasılığı yok...

inşallah Allah söyletmiştir.sevgiler

selam Deniz annesi Senden güzel şeyler öğreniyorum, eşimle de paylaşıyorum Deniz'e öğrettiklerini hatta not ediyorum paylaşmak, özür dilemek, lütfen öğrenmek, ağır-hafif kavramları vs. vs. çalıyorum yani Rabbim bana da hayırlı sağlıklı bir evlat nasib ederse, bunları uygularım artık

Son düzenleme:

sen hatırlama o mesajı... ama ben unutmam...

çikolata mı?bitterse evet...vazgeçme zaten....en faydalı şey....

oy...geçmiş olsun dişine....zor.çok iyi bilirim.yakın zamanda diş etlerimle sorunluydum ben de...
tombikmisin seeennn...çooook sevimlisindir o zmaan...kilolu olup ta sevimli olmayan hiçbir bayan görmedim ben..sıktım şimdi yanağından...
lilimiydi?tatlı özür...olsunnnn ama özünüzde aynısınız...

tarhana mı....istemediğin kadar olsun....miden bulanana kadar iç teyzem.

not: deniz tarhanaya tayanda toğbası diyor

amin ...inşallah innnşallah.Allah her isteyene nasip etsin....

herkese iyi geceler... az daha durup uyusam iyi olacak.2buçuk saat sonra denizin çiş alarmı çalacak.heh heh heh....sevgiler..

sadece bir selam.....sevgiler

size de Selam olsun. Güzel Denizin güzel annesi.

Hanginiz daha güzelsiniz acaba- kalbinde kocamaaan Deniz sevgisi olan senmi, yoksa o sevginin sahibi minicik Denizmi??? Sanırım ikiniz de çook güzelsiniz ki, Rabbim sizi birleştirmiş.

demek öyle....çok memnun oldum.öğrendiklerinin arasında izin almak ta var...bu ara öğretmekte zorlandığım herhangibir eşyasına sahip çıkması.oynadıktan sonra kaldırsın yerine koysun.yerine koymayı da başardık.ama halaaa kalemlerini ya da oyuncağının bir parçasını bana soruyor.deniz çok akıllı bir çocuk.çok yakında bunu da başaracağından eminim.belki de gelişiminin gereği daha zamanı var.ama olsun.ben öğretmeye çalışacağım...elindekinin kıymetini bilsin.sahip çıksın.korusun.o senin diyorum.ben kaybetmedim diyorum.sen ara diyorum.aramasına yardım ediyorum.

haaa yardım etmede de süperiz Allahıma bin şükür.herşeye yardım eder.hep kendi yapsın ister.sofra toplar,kurmaya çalışır.bulaşık makinesini o çalıştırır.daha babası bilmez mesela.
innşallah senin de yavrucun sana bu günleri gösterecek...inşallah...

bu saate..ne güzel sözler...çok teşekkür ederim.

Güzel Allahım Güzel.güzelliğinden gönderdi....deniz de ben de çok şanslıyız....

bu arada ışığın açık...sabahın ilk günaydını sana olsun...

bu wc alarmının faydası ne?

faydası mı?
bu saatte gülümsettin...sen de gül emi..alarm dediğim ep telefonumu kuruyorum.gece bell saatlere...uykudan kaldırıp çişini yaptırıyorum.faydası mı
çişini tutmayı öğreniyor.birde çok kez parmağını ağzından çıkarmak için kalkıyorum.cok cok emiyor eşek!
hayır, parmağı yara gibi yanık gibi oluyor.yoksa istemeyerek çıkartıyorum parmağını ağzından.emme iç güdüsüyle yapıyor.gündüz bunun bilincide.yaptığının.hiç yapmıyor.ama gece..uykuda...bunun alarmı da benim:))

eskiden uykum öyle derindi ki...şimdi kendime inanamıyorum.bir cok sesinde başındayım.Herşey Allahtan...

günaydın böcekseverler....günaydın...dışarıdaki kar gibi tertemiz bir gününüz olsun..günaydın

merhabalar
denizin minik hikayeleri çok güzel...denizverdi keşke gerçek hayatta tanısaydım sizi..kızımla arkadaş olurdu minik deniz...
bazen hiç kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum...çok zor kavuştuğum için belkide... çevremdekilere anlatınca boş boş bakıyolarmış gibi geliyor...hele bekar arkadaşlarım beni asla anlamıyorlar...

neyse amaaan...kızım yanımda çok şükür...onun varlığı dünyalara bedel...

çok güzelsiniz, kalbiniz güzel, bir sürü güzel işte.... parmağını emiyormuş deniz. bende kocaman hatta evli bir bayan olmama rağmen emmeye devam ediyorum. çok uğraştım bırakmak için ama başıma ağrılar giriyordu. kundağa sararlarmış fakat kolumu çekiştire çekiştire çıkarıp parmağımı emermişim yeni doğduğumda dahi. hep hayatımda tattığım en güzel şey olarak değerlendirdim parmağımı. bal akıyor sanki. sağ elimin baş parmağı :) elimize kına yakardık, çorap sarardık. ben topuğu delik çorap bulur onu sardırırdım. baş parmağımı çıkarmam lazım yoksa uyku tutmaz :). parmağımda bir deforme olmadı. ama incelen ya da yara çıkanları duydum. İnşallah deniz böyle bişeyle karşılaşmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…