- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
yatmadan..aklıma gelldi söyliyiiim..birkaç gün önce misafirim vardı.tabakları hazırlıyorum.sarma?diye sordu...yavrum her zaman aynı şey olacak sandı galiba.. o gün sarma yoktu menüde.sarma yok gibisinden şaşkın şaşkın sordu.hehhheheheee..
.mini bir şikayet...misafir olduğu günü çok iyi fırsata dönüştürüyor.tabiii uyumamasının da etkisi var.ama neler yapıyor aman Allahım.. deniz o deniz değil...tüm sabırları zorluyor...
bütün çocuklar böyle mi?
herkese mutlu pazarlar olsun...sevgiler..
Evet, mükemmel bi annesin DenizGeldi!! Kesinlikle. O kadar özendim ki denize, anne olmak isteyen ben, bir an çocuk olasım geldi :) he he..
Çok şanslı deniz kız :)
Yaptıkların çok güzel. Onu şimdiden tiyatroya götürmen. Sıkılmaya başladığını sezip hemen yeni çareler bulman, ön sıraya zıplatıvermen.. Yanında yer yok tabi, yere oturup bağdaş kurman. Gözümde canlandı bunların hepsi.
Bir yazı okumuştum bi vakit. "anne olunca anladım düz ayakkabıyla da şık olunabileceğini" diyordu. Sende hissettim yazını okuyunca Denizgeldi. Okadar güzelsin ki, çok güzel bi anne!!
:) Deniz, ön sırada, diğer çocuklara laf yetiştirmeye çalışırken, ağzına attığın kuruyemişler, çocuk atıştırmalıkları. Bunları ben de düşünebilecek miyim? yapabilecek miyim acaba bilmiyorum. Senin kadar başarılı olabilir miyim bilmiyorum Ama İnşallah yapabilirim. Ben de güzel (düz ayakkabılı : hehehe) ve iyi bi anne olmak istiyorum, çok !!
sarmasiz misafirlik mi olur denizannemm denizkizi hakli
atlamışım ,özür....
anne olunca sen de çocukluğunu yeniden yaşarsın inşallah..zaten insanın içindeki çocuk hep çocuk kalmalı....
biz de çok şanslıyız onun gibi bir evlada sahip olduğumuz için...ŞÜKÜRLER OLSUN SANA...
tiyatro hayat...her tiyaro başlangıcında tiyatro hayatın aynasıdır anonsu yapılıyordu en son gittiğim yıllarda...gerçekten öyle..tiyatro sevgisi benim içimde de var...o ''oyunumuzun başlamasına 10 dk var'' anonsunu duyar duymaz heyecan dolar içime...şimdi ne yaşayacağım ne öğreneceğim diye..her tiyatro oyunu bir şeyler öğretir bana..ona da öğretsin istiyorum.tiyatro bilinci oluşsun..tabiii bilemeyiz..denizin içinde neler var,neler çıkacak...ben herşeyi göstereceğim denettireceğim...öğreneceğim neye yatkın olduğunu.evdeki canlandırmalara çok ilgisi.az daha büyüsün....
evet.denizi hemen öne geçirdim.ara sıra masumca kuralları yıkmanınbir zararı olmaz diye düşünüyorum..içinde kötülük barınmıyorsa...hem zevkli deonun için,iyiliği gleceği için elimden geleni yaparım,yapacağım da...
demek düz ayakkabıyla da şık olunabileceğini ben de hissettin..gerçekten geçirebilmişim.heh!ne mutlu...zira;(bu zira da roman larda gibi oldu.ama yazıya böyle yakışıyor...günlük hayatta insan ne kadar kullanır ki bu kelimeyi..neyse)ben gerçekten de topuklu ayakkabı giyen biri değilim
iltifat etmişsin.teşekkür...güzellik göreceli...yine de teşekkür...uzaktan da olsa insanın ruhuna bir el değiyor,okşuyor.
ooooooo...o.sen hele bir anne ol...neler düşüneceksin ,neler yapacaksın neler....herşey kendiliğinden oluyor.başarılımıyım?
erken...çok erken bunu kabul etmem için...ama şimdiye kadar geldiğim nokta doğru yolda olduğumu gösteriyor.inşallah hep böyle devam eder...
anne olmak istiyorsan zaten annesin...topuklu ayakkabıları da giymezsin olur biter....inşallah çoook yakındır ....buradan paylaşırsın
sevgiler
Merhabaaaa nasılsın Denizin annesi? Okuyorum her yazdığını ama yazacak fırsatım olmuyor bir türlü ama iyiyiz kocaman olduk biz 1 yaşındayız artık :)) Yürümek bir yana koşuyoruz.. ne güzel ne mutlu günler Allah her isteyene nasip etsin en kısa zamanda.
herkese tatlı bir selam......denizim tadında.....
selam Deniz Anneeeemmm
ooooo ..selam..bir köpek mi aldınız?nasıl bişey?iki gün önce parkta denizle orta boylarda bir köpek sevdik.yani ben dokundum.cinslerinden anlamam.ama bakımlı birşeydi.parlak tüyleri vardı.kedi gibi sevdim. o da beni sev dercesine kedi gibi sevdirdi kendini.denizi dokundurtmadım ne olur ne olmaz.belki ben de dokunmamalıydım ama iyi ki de sevdim...sevgi geçti.birbirirmizden...birbirimize..tatlı,,sarı beyaz köpek....
denizim de ne tatlı oldu bilseniz.....herşeye nasıl da uygun cevaplar veriyor...ne çok anlatacak var.ama yaşaması daha güzel.sevgiler
Evet Deniz annem köpeğimiz geleli 2 ay oldu. Oğluşum benimİnanır mısın hayvanlardan hele ki köpeklerden nefffret ederdim. Önüme çıksa yarı tiksinti yarı korku uzaklaşırdım. Hiiiiççç sevimli gelmezdi. Hayvanların bu dünyadaki varlıkları fazla gelirdi bana. Ama bahçeli evimize taşındığımızda yine bir gece benim kırmızılar gelince ağlama krizinden sonra eşimle konuşmuştum, tabi o nöbetçiydi. Sabah kapı çaldı açtım eşim nöbetten dönmüş ve elinde tasma karşımda Badem(ismini ben koydum). Allahımmmmmm daha 2 aylıktı masum masum bebek gibi, kafası eğik bana bakışı resmen kucağıma aldım. Jack Russel cinsi. Hani "Maske" adlı bir film vardı, heh işte ordaki köpeğin aynısı... Oyyy oyyy oyyy ne oyunlar oynuyoruz booll meyve ağaçlı bahçemizde bir bilsen. Sabah işe gittiğimizde bahçe kapısında durup yolumuzu kesmesi ki gitmemizi istemiyor o yüzden, çıkınca arkamızdan ağlayıp havlaması. İşten gelince de taaa caddenin başında bizi görüp eve girene kadar poposunu bir o yana bir bu yana sallaması, hatta ve hatta biz bahçeye girince sevinçten tüm bahçeyi zıplaya zıplaya gezmesi......daha neler neler..... Şimdi ise nerde bir köpek görsem koşup okşuyorum sarılıyorum. Gerçek bir hayvan sever oldum . Onlar bizim dostlarımız, BADEM benim oğlum İzin ver dokunsun Denizinee. Haa şunu da söylemek istiyorum. Bizim bu kadar hayvanlardan nefret etmemizin yani kardeşimle benim(ki karıncaya bile dokunamam, 25 yıldır 2 defa ancak bir hayvana dokunmuşumdur Badem gelene kadar ); annemin bize sürekli: "Iyy dokunma, piss, iğrenç, mikroplu" demesindendir. Annemi bu yüzden hiç affetmiyorum. Her defasında da kızıyorum hala. Keşke hayvan sevgisini aşılasaydı keşke onlara dokunmamıza izin verseydi
Çok uzattım Deniz Annemm şimdiden özür dilerim
şşşştne özürü... ne güzel sevgiyi anlatmışsın...içindeki hayvan sevgisini....büyük bir ilgiyle okudum sana uzun gelen bana keyif veren yazını bu saatte.....
denizin tabiii ki sevmesini istiyorum ama denizin solnum yollarıyla ilgili alerjik bir durumu var.dikkat ediyorum...yoksa görüyor bizim hayvanlara nasıl yaklaştığımızı...hatta çok kısa bir süre de olsa bir kediye dokunmuşluğu var...bendeki biraz koruyuculuk biraz evham....aman bişeycik olmaz dediğim deli anlarımda dokunur elbet
bir köpeğinin olamsına sevindim...kimbilir belki onun verdiği rahatlamanın etkisiyle bebeğin de gelir,hiç ummadığın bir anda süpriz yapar.hadi inşallah
sen öyle dedin de şimdi hatırladım benim sevdiğim
köpek te o cinstendi....nasılll sevdiriyor kendini,sevdirmek istiyor sev beni sev beni der gibi..gözlerini yumuyor okşarken onu...
evet...onlar gerçekten bir dost....benim de çok fazla köpek ilgim yoktu.birkaç yıl öncesine kadar... bir arkadaşın yazlığında çok kısa sürede dost olduğumuzu kocaaa dev gibi bir köpek gösterdi...o kocaman gövdesinin içinde bana elini uzatacak, elime dokunacak sevgiyi barındırdığını gösteren koca cüsseli koca köpek...eski sayfalarda okuduysan yazmıştım.ki;muhabbet kuşuma olan sevgimi de....hatırlarsan...okumadıysan bir ara ara kendimden alıntı yaparım.heh...
innşallah ....yakın bir gelecekte.yavrunla kovalarsınız bahçenizde kopeğinizi...:)) o zamannnn çifte kavrulmuş olur bademleriniz
not:yaşını 25 olduğunu çıkarabilirmiyim bu yazıdan..:44bu saatte problem çozesimmi geldi ne)
Evet Deniz annem hala 24üm aslında, 8 şubatta 25 olacağımİnşallah Deniz annem inşallahhhh gelir bizim de yavrumuz Senin muhabbet kuşunu bilmez miyimm hiiiiiiiiiiiiiçççç...Hatta onu buzlukta saklayışını Ben seni Deniz gelmeden de tanıyordum yanlış olmasın Denizverdi'ydin o zamanlar. Tabi eşimin tayini Hakkari'ye çıktı 1 yıl kadar hiç girmedim kk'ya, Hakkari'de hayat zordu Sonra bir baktım ki Deniz gelmiiiiiiiiiiiiiiiiişşş Çoookkk şükür
Evet Deniz annem hala 24üm aslında, 8 şubatta 25 olacağımİnşallah Deniz annem inşallahhhh gelir bizim de yavrumuz Senin muhabbet kuşunu bilmez miyimm hiiiiiiiiiiiiiçççç...Hatta onu buzlukta saklayışını Ben seni Deniz gelmeden de tanıyordum yanlış olmasın Denizverdi'ydin o zamanlar. Tabi eşimin tayini Hakkari'ye çıktı 1 yıl kadar hiç girmedim kk'ya, Hakkari'de hayat zordu Sonra bir baktım ki Deniz gelmiiiiiiiiiiiiiiiiişşş Çoookkk şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?