- 3 Temmuz 2009
- 8.583
- 3.546
- 723
- Konu Sahibi DenizGeldi
-
çok güzelsiniz, kalbiniz güzel, bir sürü güzel işte.... parmağını emiyormuş deniz. bende kocaman hatta evli bir bayan olmama rağmen emmeye devam ediyorum. çok uğraştım bırakmak için ama başıma ağrılar giriyordu. kundağa sararlarmış fakat kolumu çekiştire çekiştire çıkarıp parmağımı emermişim yeni doğduğumda dahi. hep hayatımda tattığım en güzel şey olarak değerlendirdim parmağımı. bal akıyor sanki. sağ elimin baş parmağı :) elimize kına yakardık, çorap sarardık. ben topuğu delik çorap bulur onu sardırırdım. baş parmağımı çıkarmam lazım yoksa uyku tutmaz :). parmağımda bir deforme olmadı. ama incelen ya da yara çıkanları duydum. İnşallah deniz böyle bişeyle karşılaşmaz.
merhabalar
denizin minik hikayeleri çok güzel...denizverdi keşke gerçek hayatta tanısaydım sizi..kızımla arkadaş olurdu minik deniz...
bazen hiç kimsenin beni anlamadığını düşünüyorum...çok zor kavuştuğum için belkide... çevremdekilere anlatınca boş boş bakıyolarmış gibi geliyor...hele bekar arkadaşlarım beni asla anlamıyorlar...
neyse amaaan...kızım yanımda çok şükür...onun varlığı dünyalara bedel...
gece parmağını ağzından çekerken dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. annem yok ablalarım da bırakayım diye çok uğraştı. ben uyurken parmağımı ağzımdan çekmeye çalıyorlarmış. ben bunu uyanınca anlardım. nasıl anlardın diye soracak olursanız işte bu yüzden dikkat edin diyorum. parmağımı çekmeye kalktıklarında dişlerimle parmağımı tutmaya çalışırmışım farketmeden tabi. uyandığımda dişlerimin geldiği yerler morarmış olurdu. ablamlarım parmağımı bıraktırma çabalarından kalma diş izleri var parmağımda şuan. :) izler bile güzel
ikinci anonstan sonra ışıklar söndü.deniz sahnedeki ışıklara baktı.ama net seçemediğini anlıyordum.karanlık olunca sevmedi sanırım bitti hadi eve gidelim dedi.yok annecim daha başlamadı diye ikna etmeye çalıştım.ilk ön sıralar ayrıca miniklere ayrılmıştı.deniz civarı yaştakilere.oyun 3 +yaş .
denizin ilk deneyimiydi.bir kukla tiyatrosuydu.çok fazla etkilenmedi doğrusu.gelişiminin gereği daha vakti var sanıyorum.ama ortama ayak uydurdu.diğer çocuklar alkış yapunca o da alkış yaptı.benim içim rahat etmedi.nasılsa karanlık....kaptım denizi...ani bir hamleyleen öndeki miniklerin yanına sıkıştırıverdim.be de yanına.ben tabii yerde bağdaş:))denizin sahneye ilgisini çekebilmek için elimden geleni yaptım.dikatini uyumunu ilgisini gözlemledim.e bunu başarabilmek için ara ara çantamdan bir iki badem kuru yemiş ve kraker verdimdenizin ağzına.o yedikçe daha fazla baktı sanki hehhehe.heh.
ben hazırlıklıydım ama.durmazsa çıkacaktık.ama öyle olmadı.sonun getirdik.şimdi anlıyorumkiii denizin biraz daha ihtiyacı var.ya da kuklaları ilk kez gördü.kukladan kurt onu korkutmuş ta olabilir.bir desözler çok çabuk akıyordu kukalarda.yakalayamadığı için de olabilir.ya da başka bir tesbit;ben evde ona canlandırmalar yaparım,ona anlattığım hikayelerde.o zaman dikkati pür dikkat.hiç kesmez izler beni.hatta bitince yine,der.çok sever.belki bir sonraki tiyatromuz kukla olmamalı...
deniz çok yoruldu o gün....bir sürü arkadaş yani arkaka gördü.en çok ta erkeklere sokuldu.zilli şey.heh.tiyatro,,,eve dönerken yolda geçirilen zaman..eve geldiğimizde uykum var dedi.çantam da getirdiğim pekmezli tambuğday ekmek doğranmış ev yoğurdunu yediği gibi çoook güzel uyudu.3 saate yakın...
dışarı çıkarken yanıma desin yesin diye,eğer uzun kalacaksak yoğut hazırlıyorum.hem sağlıklı hem faydalı hem pratik...elma da kurtarıcı...havucu pek tavsiye etmem.üst giyimine leke yapabilir.elmaya da dikkat.onun lekesi çıkmayabilir..dışarının mamalarına pek güvenim yok.ya da çok emin olduğum bir yerden.onu da her zaman nerede bulacaksın her gittiğin yerde.böyle alternatifler üretiyorum....
bu gece böyle...sabah okuyanlara....günaaaaydııın...gününüz aydın olsun...mutlu olsun.
annelik genlerde değil....hayır değil...değil değil....anne olmak ona verdiğin sevgide...birbirinize dokunmanızda....paylaşmanızda.. anne olmak onunla yeniden doğmak..
20 yıla yakın genlerimizde aramışız seni deniz...oysa sen ne kadar yakınmışsın...hep yakınımda ol emi annem.hikayeni yazmaya devam edeyim annecim...bizi yaşlandır emi annem.bizimle yaşlan emi annecim..lütfen...
selam Deniz annemmm tanıdın mı beni
evet evet tanıdım...Şükran Foray sın sen
Denizcim sana özelden yazdım ama mesaj kutun doluymuş. son günlerde kk ya girip bakmaya çalışıyorum ama Mert sayesinde ne tam okuyabiliyorum ne de yazabiliyorum son yazdıklarında gayet iyi olduğunuz gördüm ve çok sevindim. evimi taşıdım vs son birkaç ay yoğunduk. yeni evimize alışmamış vs benim merti sütten kesmem derken işe adabte oldum yeni yeni kendimi buluyorum. Mert iki yaşını doldurdu. hatta artı ikiay olcak neredeyse. bahar ile birlikte inşallah görüşürüz seni ve tatlı kızını çok öptüm. onunla tanışmak için sabırsızlanıyorum. bu arada yapılacak o kadar iş var ki sıraya koyamadım bi türlü. allah bize sağlık sıhhat versin de sırayla yapcaz hepsini. bu arada sen Deniz in bez işini naptın tamam mı devam mı? çok geriye gidip okuyamadım eğer yazdıysan tüyolarını okuyayım
hayır hayır o değilimbir kez daha tahmin et
hımmmm..dur bakıyiiim.deniz annem demişsin bana önceki mesajında...dilekağacı dilek teyzemiz der bana denizannem diye.....
hımmm bir de es ki ozlem demişsin....
aman...kimsen söyle...uyuyamam bu akşam ben düşünmekten.acı bana...zaten uykularım firarda...
tabiki de oz_lem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?