Sümüklüböceğin hikayesi

sadece bir selam

deniz bugün aşı oldu...anlatacağım...sonra..yarına çokça misafir var...hazırlık yapmak lazım....

sevgiler

Denizanneeeem her şey yolundamı??????

Kaç gündür ortalıkta yoksunuz?????

Özledim amaaaaa

Deniz nasıl???

herkese kocamaaaan bir hafta sonu selamı.....

çok özledimmmm...nette sorun vardı...sevgiler

günaydınnn.............günaydınnnn...günaydın böcekseverler

herkese mutlu pazarlar

gecmis olsun denizannem denizkizini opmeye bir kahve icimlik ugradim ama sen yarinki misafirlere sarma yapiyorsun galiba

teşekkür dilekteyzem....ooooo geçti gitti bile.akıllı kızımla çabucak atlattık.e tabiii annsei sayesinde ay sabah sabah kendimi övdüm..heh.

evet evet.yanılmamışsın.sarma da vardı misafir mönüsündeteknoloji biraz daha gelişsin.ağzına vereceğim buradan heh.

Denizanneeeem her şey yolundamı??????

Kaç gündür ortalıkta yoksunuz?????

Özledim amaaaaa

Deniz nasıl???

yolunda yolunda sümeyye.....:))
yoktuk evet...ben de özledim.o kadar çok şey var ki denizle yaşadığımız..sığmaz sığmazzz.zilliden bir nefes alsam.oh!şimdi yazabilirim desem.hemen sakin kafayla yazacağım.ama...ama işte...canı sağolsun yavrumun...şimdi uyuyor ama her an kalkabilir.hemen kaçacağım..yakalanırsam kıyamet kopar kapama diye.
sevgiyle kal..

not:babayla aç bilaç onu bekliyoruz...çay suyunu koysammı?kısıktan..

yine bir selam....deniz uyudu...ben de az nete bakayım..

çok kısa.....

bu gün deniz le karton üzerine pamuktan kardan adam yaptık..karton kesti,prit sürdü,pamuk yapıştırdı.çok keyifliydi.yeni şeyler öğrenmeyi çok seviyor...süperiz!

herkese iyi akşamlar...saldırgan fare yanımda...kolumu çekiştirip duruyo.

ben gör ı ı.diyo...göremiyormuş pc yi

haydut bu kız yaaaa

ama yine de çok seviyorum onu..pis haydut!

ben de böyle seviyorum haydut, tek kişilik çete diyorum :)))
nereden öğrenmişse yüzmeyi öğrenmiş yatıyor halının üstüne yüzüstü hadi kızım yüz diyince kollarını bacaklarını çırpıyor

bugün.......

kızımla dışarı çıktık...hava soğuktu ama bazen risk almak gerekir hayatta,diye düşünüyorum...iyiki de gitmişiz..deniz çok mutlu bir gün geçirdi bu gün.büyüük bir alışveriş merkezine götürdüm onu.yürüyen merdivenlerde bennn bennn diye kendi ayakta durdu dokundurtmadı beni kendisine.elini tutmamı istemedi.tam bir ben olma çabası içerisinde.
arada hafif müdahalelerde bulunuyorum tabii...
mini bir lunaparka girdik.langırt oynayana anne ile kızını izlettirdim ona..ellerinde direksiyon oyun oynayan abiler de ilgisini çekti.zor vazgeçirdim onu o bölümden.sonra,çoculara etkinlik yaptırıyorlarmış.boyama...biz de biraz katıldık.bizim boyamalarımız daha çok karalama üzerine
oradan ayrıldık.içinde renkli topların bulunduğu(top havuzu sanırım)oyun parkuruna gittik.içinde kaydırağı,merdanesi ve elbette haşarı çocukları var:))
yavrucumm...ilk kez top havuzundaydı.ayakkabılarını çıkardık girdi içeri.belki 1 saat oynadı....oynadıı...oynadı.çocuklar onun üzerine o çocukların üzerine yuvarlandı.sonra çişim geldi dedi de çabucak ayrıldık.heh!
vc eğitimimiz de süper
büyüdük artık.
sonra alışveriş bölümüne geçtik.amaç alışveriş yapmak değil ya...maksat o öğrensin herşeyi...kırmızı ,tutma yeri uzayan alışveriş sepetini o sürdü...o beni ben onu yakip ettik ara ara...buzdolap kapılarını açtı kapadı.hehehe..çok ahfif şeyler aldık.çikolata peynir gibi...çocukla alışveriş yapılır mı
iyi bile aldık.hehehhehe...
neyse...kısa keseyim.az bana da vakit kalsın nette gezinmeye....
eve gelince de tost yaptık süt içtik beraber...bugün uyumadı.yaniöğle uykusunu.akşam da erkenden uyudu...yorucu ama mutlu bir gündü...yarım saat kadar öncesine kadar kudurdu kudurdu...şimdi sızdı uyuyor tatlım...çok seviyorum onu çok.ÇOKKKKKKKKKK

sevgiler...

selam ayşe
bayanböcük nasıl?öperim onu..
demek sen de öyle diyorsun.ben beni kızdırdığında diyorum öyle...bazen çok edepsiz oluyorlar değil mi...yerim onları ben..
demek yüzüyor...bak zilliye sen....bizimki de ağzı sonuna kadar açık uçuyor atıyor kendini koltuk tepelerinden .hehehhehe.
sevgiler.

günaydın böceksevereler.....günaydın...günaydın yeni güne....günaydın herkese

zeytinnnnnnn....kara zeytin! :))

hoş uğradın iyiyiz iyiyiz....süperiz.siz?oğlan?daha iyi mi?

siz de öpüldünüz sevgiler

canım benim süper olmanıza çok sevindim.
biz oğlumla bir kısır döngü içinde boğuşuyoruz. Allah beterinden korusunda sürekli hasta. Böbrekler daha iyi ama,
sürekli ökrüsük. öksürdükçe kusma. antibiyotik ve antibiyotik sonrası ne yaptıysak iyileştiremediğimiz yara derecesinde pişikler.
sürekli huzursuz. büyüdükçe benim çalışıyo olmama daha çok sinirli ve ağlamaklı tepkileri arttı.
elimden bişey gelmiyo. onun süreklihasta olması ve benimde yanında olamamam da beni çok üzüyo.

ooofff off

dün bana ne dedi biliyor musunuz?

_anne sen nası bişeysin

_
benim ona söylediklerimi bana söylüyor zilli!düşündüm,dedim;
_öyle bişeyim işte

iki gündür de anecim diyor....bu ara mutluluğum kat be kay artıyor...kızım büyüyor.kurtarıyor gibi...tatlı kızımmmm.minik insancık.
dün gece nete gireceğim.zilli,bıdır bıdır,bıdır bıdır....çene lastik...uyuttu ya beni

şimdi de o uyuyor

sevgiler

zeytinnn...uzun zamandır ses çıkmıyordu...ayşe url ile sana ara sıra selam yolluyorum buradan....

yaaa senin oğlan da bir türlü sağlığına kavuşamadı yavrum.böbrekler daha ,y,miş.şükür.ne kadarlık oldu.bir yaş sonrası bal verilyor diye biliyorum.ben bazı bazı denize bala biraz tarçın atar veririm.gerçi benim kız büyüdü...öksürüğü neye bağlı...eskiler kirli yapağı (yün parçası)koyarlarmış göğsüne...naçizane dene derim...
pişik..oy..ilaçtan oluyorsa kullandığı sürece olacak y,ne..antibiyotiği değiştirseniz dr a danışıp.sinirli ve ağlamaklı olması normal.canı yanıyor çünkü...çişi de kakası da yakar.oy yavrum.sıcaksa bazen altını açık bırak diyeceğim.ama çok geçici bir rahatlama ..

çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…