Tadilat yapıldı zatende arada kolonda gittimi diye korkuyorumKolon kesilmediyse sorun yok sadece iç tadilat yapmışta olabilirlerinşallah öyledir haklısınız
Mühendisler kontrol ettik sorun yok dedi ama kimseye güvenmiyorumdükkanlar en başından beri varsa zaten proje ona göre çizilmiştir, üstelik kontrol edilmiş ve sorun yok denmiş. inşaallah artık size düşen güvenmek ve tevekkül etmek
işte evde olunmuyor genelde o yüzden ama evimizde herhangi bir çatlama vs yokKolon kesilmesini evde olup anlamamak mümkün değil ztn binayı çok zorlayarak yıkım sağlanıyor belki bu sizi rahatlatir
Mühendisler kontrol ettik sorun yok dedi ama kimseye güvenmiyorum
işte evde olunmuyor genelde o yüzden ama evimizde herhangi bir çatlama vs yok
E taşın o zaman. Kimseye güvenmiyorsun içine sinmiyor. Evde çatlak falan da yokmuş.Mühendisler kontrol ettik sorun yok dedi ama kimseye güvenmiyorum
işte evde olunmuyor genelde o yüzden ama evimizde herhangi bir çatlama vs yok
Yolumuz cadde zaten e 5 yolunu bağlı olduğu için şok araba geçer öyle bir şey hissetmedim ama aşırı büyük yüklü araç geçerken bi his oluşuyor bende ama öyle sallanma hissetmedimYoldan araba geçerken sallanıyor mu?
Projeyi nereden alabilirizBinanın projesi elinizde mi? Müteahhitten isteyebilirsiniz eğer yoksa. Belediye gelip kontrol ederken neye göre kontrol ettiler? Ellerinde proje yoksa çay içip gitmiş olabilirler neticede.
Projeyi elinize alın,binanızın yöneticisiyle beraber nereler kolon,nereler kiriş tesbit edin,sonra belediye görevlilerini buna göre çağırın tekrar baksınlar.
Binanızı kim yaptıysa ondan alabilirsiniz.Projeyi nereden alabiliriz
Evet öyle yapmak lazım içim hala rahat değilBinanızı kim yaptıysa ondan alabilirsiniz.
Kontrole gelen adamların elinde evrak var mıydı? Projenin kontrolünü yapabilmesi için elinde izni alınan proje evrakı olması gerekiyor.
Zemini falan hiç bilmiyorumBinanızı kim yaptıysa ondan alabilirsiniz.
Kontrole gelen adamların elinde evrak var mıydı? Projenin kontrolünü yapabilmesi için elinde izni alınan proje evrakı olması gerekiyor.
Ilk deprem sonrası bir eve az hasarlı dediler, 6.4'luk deprem sonrası yikildi.
Kızlar son depremden sonra psikolojimiz bozuldu artık bizim bina 6 yıllık evimizi ilk alan biziz altımızda daire onun altında ise 3 katlı dükkan var bodrum katta var neyse evimize herkes sağlam diyor ama bi ara tadilat yaptılar o yüzden korkuyorum sürekli kontrol ediyorum adamlar artık sinirlendi giremezsiniz diye bizde belediyeye denetçileri çağırdık neyse dün kontrol edildi bugün görüşmeye gittim belediyeye sorun yok güç bir şekilde içiniz rahat olsun dedi ama hala korkuyorum şimdi yapmadılar sa bile yaparlar mı diye acaba nasıl anlarız Kızlar akıl verin
Binanızı yapan müteahhitle görüşün. Zeminde iyileştirme yapmış mı,toprağın yapısı nasılmış,ne malzeme kullanmış, kullandığı beton mesela ne kadar iyi olursa olsun zamanında sulamış olması lazım. Sulamayı yapmadıysa o beton özelliğini yitirir. Siz projeyi alın,yöneticinizle konuşun. Evinizde kolon olan yerleri öğrenin,kolonlardan birine çivi çakmayı deneyin mesela. Sağlam olup olmadığı hakkında bir fikriniz olur. Ama bağımsız firmalardan yardım alın,belediyeler böyle misafir gibi gelip elinde proje dahi olmadan kontrol yapıyorız süsü veriyorlar. Öyle olmaz.Zemini falan hiç bilmiyorum
Kontrol eden mühendislere bile güvenmiyorsanız, burada sizi kim rahatlatacak?Mühendisler kontrol ettik sorun yok dedi ama kimseye güvenmiyorum
Ne bilim iş birliği yapmış olabilir şer mi diyeKontrol eden mühendislere bile güvenmiyorsanız, burada sizi kim rahatlatacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?