kız dul ya hemen kulpu takın.ayıp arkadaşım.insanlık öldü mü,ne var eşin bi komşu olarak hastaneye götürdüyse.gencecik kız devlet memuru çalışan bi yan.bulamıycak mı başka makul birini.ayrıca elalemin laflarına neden inanmayı seviyosun.millet hele de kadın dulsa hemen koca avına çıkmış,kötü yollu kız damgası vuruyosa ya.gerçekten ayıp.sen kocanı bulunma hint kumaşı mı sanıyosun?
ya şimdi burda eleştirende oluyo herkesin düşüncesi kendine tabiki ama ben kadının hareketlerinden mimiklerinden tavırlarından yola çıkarak tuhaf buluyorum bazı şeylerini.. ve evet bende aynı durumda olsam ki 7 yıl yalnız yaşadım ailemden ayrı yerde çalışıyordum hep başımın çaresine bakmaya çalıştım yük olmayım diye bu kızı yük olarakta görmüyorum eşim bir hastaneye götürdü diye sadece beklemesine sinir oldum belki ben abartıyorum ve birde içime sinmeyen bişeyler var elimde değil
sen ve senin gibileri ayıplıyorum.kız ne yapsın senin kocanı ya.mesleği elinde çalışan bi bayan.gencecik kız.boşanırsa da bulur başka biririni.bence önce sen kendine güven,kocan seni seviyosa,senden başka kimseye dünya güzele de olsa bakmaz.kendine güvenmiyosun.kız da biraz hoş sanırım.yazık sana
işleri bitmiş eve bırakmış..
yazık ya konu sahibi de kızın dul olmasına felan takılmıyor o konuyla ilgili bir şey bile dememiş, annesinin hallerinden hoşlanmamış neden bu kadar sinirlendin ki, ayrıca insan kocasına güvense de kıskanır kıskançlık gayet doğal bir duygudur seven kıskanır
arkadaşım taksi olsun,ne var komşu panik haliyle çağırmışlar.kocasını bulunmaz,kadınların ona hasta olduğu bi adam sanan biri bu konuyu açan bence.BİR TEK SEN VE SENİN GİBİLERİN KOCALARI MI ERKEK BU DÜNYADA?KIZIN KONUMU BELLİ YA ÖĞRETMEN YA HEMŞİRE,ÇALIŞAN,25 YAŞINDA GENCECİK BİR KIZ.BOŞANACAKSA DA MAHKEME DERDİNDEDİR.SENİN KOCANI NE YAPSIN.AYRILSA DA BULUR KENDİ GİBİ BİRİNİ.YANLIŞ ANLAMA AMA SEN EV HANIMISIN SANIRM.ÇALIŞMA VE İŞ HAYATINI BİLMİYOSAN.BAYAN YA DA ERKEK BELLİ Bİ MESAFEDE İŞ ARKADAŞIDIR.SELAMLAŞIR KONUŞURLAR.TABİ Kİ SAMİMİYET OLURSA BU ÇİRKİN.ÇOK AYIP GERÇEKTEN.BÖYLE Bİ SIKINTIN VARSA EĞER BURDA BUNU YAZACAK KADAR ACİZSEN BU DAHA DA AYIP.GİT EŞİNLE KONUŞ.
ya gerçekten medeni hallerine takılmadım okumadan yorum yapıyorlar sanırım size teşekkür ederim.. etrafımda öyle insanda var ama ben bi bunu kıskandım hepsi bu
ya gerçekten medeni hallerine takılmadım okumadan yorum yapıyorlar sanırım size teşekkür ederim.. etrafımda öyle insanda var ama ben bi bunu kıskandım hepsi bu
evet okumadan yorum yapıyor bazı arkadaşlar takılma buna, senin içine sinmiyorsa sinmiyor bu önemli, dul olması mesele değil evli de olabilirdi bekar da sen kötü bir elektrik almışsın sonuçta, kadınlar hisseder bence, ayrıca kıskançlık güvenle muhakkak alakalıdır ama seven kıskanır sevgi varsa kıskançlıkta vardır güven varsa bu kıskançlık ölçülüdür, haa hani bir de arkadaş senin kocan çok mu mükemmel kız senin kocana mı kalmış demiş ya çok güldüm:) kocalarımız herkes için öyle olmasa da bizim için mükemmel oldukları için aşığız evliyiz değil mi eminim senin için de öyledir. umarım mutlu mesut devam eder evliliğin
Kıskanmanız çok normal ağır hasta da değilmiş eşinizle beraber gitmeniz gerekirdi ama bebek varmış gidememişsiniz tedbiri elden bırakmayın bugüne kadar hissetmediğiniz bir duyguyu birden hissetmeye başladıysanız vardır bir sebebi evde huzursuzluk cikarmayın ama gözünüzü de kapatmayın bir süre konuyu başka yerlere çekmeye çalışanları da kafanıza takmayin millet çatacak yer arıyor özel hayatlarındaki mutsuzlukların acısını burada çıkarmaya çalışıyorlar
Sorun kadının boşanmış olması değil bekar olması. Konu sahibi bunu belirtti diye neden yüklendiniz anlamadım. Boşanma aşamasında demiş sadece. Eminim hiç evlenmemiş bir kız olsaydı da aynı şüpheye düşerdi. Çünkü olayın boyutu farklı. Başka şeylerinden tiksinmiş insanların. Boşanmış olmasını sadece bekar olduğunu vurgulamak için dile getirmiş. Bu kadar alınganlık yapmayın bence.
Eşinizin gidip beklemesi çok gereksiz olmuş. Onun da işi gücü yok mu? Çok acayip gerçekten. Ayrıca insanlar ne kolay yük oluyor komşularına anlamıyorum. Beni kessen hastayım götür diyemem komşuma. .komşum ısrar etse hayır çok iyiyim diye numara yapar, taksiye atlar giderim. Ödüm kopar birine yük olucam rahatsızlık vericem diye.
Konu sahibi haklısın. Kıskançlık açısından demiyorum. Eşinden şüphen yoksa sallama. Şüphelerinde yanılıyorsundur muhtemeln. ama kız gerizekalının teki bence taksi olan yerde elden ayaktan düşmedikçe kimseye yük olunmaz böyle. Çok hastaysan da ambulans gelir zaten. Bence kendinizi kullandırtmayın böyle insanlara.
hakikaten o kadar kötü yerlere çekildiki konum bende şaşkınım çatacak yeri olan varmış olabilir tabi saygı duyarım herkes farklı düşünüyor
hakikaten o kadar kötü yerlere çekildiki konum bende şaşkınım çatacak yeri olan varmış olabilir tabi saygı duyarım herkes farklı düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?