Seni bırakıp giderken onu beklemesi ayıp olmasın demesinden de olabilir ya da senin bozulduğun şeyden de olabilir. Ama kız ve annesi hakkında konundan çok bilgi alabilirken eşin hakkında hiç bir bilgi olmayınca yorum yapamıyorum malesef. Yani burda kızın tavrı kıyafeti annesinin dıdısından çok, eşin nasıl biridir, normalde yardımsever midir, insanlara ayıp olmasın diye hep kendinden mi verir, bunlar daha önemli bilgi olurdu bence.
Sirf bosanmis diye kadinlari kotu ahlakli zannediyosunuz. Sonra da kendi copluk gibi evliliklerinizde debelenip duruyorsunuz. Aman bosanmis kadin olmayayim diye. Kucuk dunyanin kucuk zihinlileri.
Siz işe gitmek zorunda olduğunuz için,
eşiniz kendisi götürmek zorunda kalmış..
Siz demişsiniz zaten hadi götürüver yazıktır diye..
Ama taksi çağırabilirdi, parası mı yoktu acaba oyuzden mi ses etmedi.
Yanii bende 26 yaşındayım boşandım ama eğer öyle tek yaşasaydım kesinlikle
ewli bir adamın beni hastaneye götürmesine müsade etmezdim..
Paramda yoksa en yakın sağlık ocağına giderdim...
Kimseye güwen yok sonuçta..
Daha önceden eşinize karşı bir güvensizliğiniz yoksa bence sorun edipte uzatmayın bunu ama
bundan sonra uzak durun içiniz rahat etmiyorsa..
Ewlerinde bir şeyleri bozulduğu zaman çağırırlarsa eşinizi, bir bahane bulun..
Eşinizle de bunu paylaşın ama...
zaten ilk olarak annesi yokken kaloriferle ilgili birşey oldu o zaman eşimi çağırdı ve eşimde bi bakayım dedi gitti bir süre sonra geldi işte o zaman bende kötü bir his oluştu hiç birşey olmamıştır eminim ama kıskandım işte..
eşim hep kendinden veren bir insan değildir, tabiki gerekirse yardım eder ama bazen umursamazda olabilir o anki ruh haline göre değişir sinirliyse kızgınsa birşey yapmak istemeyebilir, ben zaten genelde bunlara karşı rahat hissedemiyorum, normalde eşimden kadınlara karşı en ufak bir ilgi yada başka birşey hissetmedim şüphe duyacağım hiçbirşey olmadı, bunlara karşı şüphe kelimeside yanlış oldu belki sadece sebebini bilemediğim bir kıskançlık oluştu birazda annenin hal ve hareketleri ve kızını sürekli yönlendirmesi birde herkesin herşeyine fazla burnunu sokan bir tip olması böyle hissettirdi belkide bana...
zaten ilk olarak annesi yokken kaloriferle ilgili birşey oldu o zaman eşimi çağırdı ve eşimde bi bakayım dedi gitti bir süre sonra geldi işte o zaman bende kötü bir his oluştu hiç birşey olmamıştır eminim ama kıskandım işte..
Ben sizi anlayabiliyorum. Bakın benim eşim karşı cinsle çok iyi anlaşır. Esprili konuşkan biridir. Hatta alışverişte eşime direk asılanlar bile oldu. Hiç birini kıskanmadım. Eşimin tavrı düzgünse gerisi beni bağlamadı. Hayatımda sadece bir kıza selam vermesinden hoşlanmadım. O da sadece bir histi. Yoksa kızda bir gariplik yok. O zaman da eşim "ok sıkıntı yok" dedi. Sonra da geçti gitti bu his. Şimdi o kıza selam verse falan umrumda olmaz büyük ihtimalle.
Yani ben o "his" olayını anlıyorum da kıza bu kadar yüklenilmesini anlayamıyorum. Siz yüklenmiyorsunuz da başkalar tarafından çok ağır laflar edildi. Size de ters şeyler söyleyenler oldu. Onları kibler geçersin. Sizin hakkınız bu sitede korunur. Ama annesinin ve kendisinin arkasından bu kadar konuşulduğunu bile bilmeyen bir kızın hakkını kim koruyacak?
Eşiniz akşam gelince bir duruma bakın. Mecbur mu kalmış bırakamamış mı? Hemen suçlamayaın. Belki o da söylenecek "şu kadarcık şey için bekledim, bir daha o komşu da kendi götürsün" falan diyecek eşiniz de. Sizin de içiniz rahatlayacak. O kızın da evinde bir şey bozulur falan eşiniz gitmesin. Anlamam desin o işlerden. Bir daha da zırt pırt hasta olacağını sanmıyorum. Öyle bir durumda da çok acelemiz var acilik bir durum mu diye sorarsınız. Şu an için içinizi ferah tutun. Çünkü yapacak başka bir şey yok.
Esin eve geldginde ona ndn hastanede bekledigini sor lutfen ... seni beklemiyorsa baska birini bekleyebliyorsa bu sorun esinle ilgili
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dogru düzgün bisey demedisi telfonda o zaman kendisede yanlis yaptigini biliyodur belki
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Yanlis olan ne ? Yani bizler yardimsever,iyilik dusunen insanlar degilmiydik ne olduda bu kadar art niyet sahibi olabildik.kadinin derdi zaten kendine buyuk arkadas bosanmak uzere diyor kocasi dururken elden yardim istemeyi birde gelin ona sorun.ne cok yanlis yorum yapilmis burada yani adam bir komsuyu hastaneye goturdu diye direk yoldan mi cikicak aldaticak mi zaten yapiyorsa ceksin gitsin.bu devirde kadin olmak gercekten cok zor ama bizi zora sokan erkekler degil hemcinslerimiz malesef.kadin evli olsa boyle sorun olmazdi degil mi? Dul damgasi yapisti ya yakasina butun arsizliklar namussuzluklar onun payina duser artik.anneside dulmus ohh konussun millet alin gunahlarini obur tarafta kul hakki diye birsey soruyorlar sizin haberiniz yok galiba ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Konu sahibi arkadasim kendini cok guzel anlatmissin kimseye onyargili degilsin.hislerine guvenmelisin bence.bi de senin yerinde olsam esime cok darilirdim.ne demek beni hastanede tek hirakip donuyor o kizi bekliyor.iyilikten maraz doguyor bazen.insanlardan korkulur.
konumu düzgün okusaydınız böyle yargılamazdınız belliki doğru düzgün okumamışsınız medeni hallerine takılı kalmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?