Sirf bosanmis diye kadinlari kotu ahlakli zannediyosunuz. Sonra da kendi copluk gibi evliliklerinizde debelenip duruyorsunuz. Aman bosanmis kadin olmayayim diye. Kucuk dunyanin kucuk zihinlileri.
katılıyorum...
birde sanırım kız ilgi görmek istiyor ve nazlanıyor birilerine yoksa adama derdi 'işiniz vardır lütfen gidin ben taksiyle dönerim teşekkür ederim' falan diye...
ben olsam izin vermezdim, he çok acil ve büyük bir durum varsa bende giderdim...
Sorun kadının boşanmış olması değil bekar olması. Konu sahibi bunu belirtti diye neden yüklendiniz anlamadım. Boşanma aşamasında demiş sadece. Eminim hiç evlenmemiş bir kız olsaydı da aynı şüpheye düşerdi. Çünkü olayın boyutu farklı. Başka şeylerinden tiksinmiş insanların. Boşanmış olmasını sadece bekar olduğunu vurgulamak için dile getirmiş. Bu kadar alınganlık yapmayın bence.
Eşinizin gidip beklemesi çok gereksiz olmuş. Onun da işi gücü yok mu? Çok acayip gerçekten. Ayrıca insanlar ne kolay yük oluyor komşularına anlamıyorum. Beni kessen hastayım götür diyemem komşuma. .komşum ısrar etse hayır çok iyiyim diye numara yapar, taksiye atlar giderim. Ödüm kopar birine yük olucam rahatsızlık vericem diye.
Konu sahibi haklısın. Kıskançlık açısından demiyorum. Eşinden şüphen yoksa sallama. Şüphelerinde yanılıyorsundur muhtemeln. ama kız gerizekalının teki bence taksi olan yerde elden ayaktan düşmedikçe kimseye yük olunmaz böyle. Çok hastaysan da ambulans gelir zaten. Bence kendinizi kullandırtmayın böyle insanlara.
Tam olarak böyle düşünüyorum...
Bazı arkadaşlar gereksiz alınganlık yapmışlar, konu sahibi defalarca açıklama yapmasına rağmen.
Öte yandan konu sahibinin eşinin bekleyip geri getirmesi de lüzumsuz ve garip. Sonuçta ağır bir hastalık yok ortada.
Önemli bir rahatsızlık olsa kimsenin vicdanı elvermez galiba çaresiz bırakmaya...
Evet önemli olsa şu an kız nasıl oldu acaba diye anikliyor olurdu konu sahibi. Hadi evden taksi bulamadı arabayla götürdün de hastanenin önünde illa taksi vardır..
Evet kız resmen nazlanmış orda, eşi nezaketen bekliyim mi ister misin demiştir. Kız da mıymıy bilmem ben burdan nası dönerim falan yapmıştır kesin. Yok git benim işim uzun sürer seni işten beklerler dese adam zaten beklemezdi.
Çok acilse zaten götürülür ne biliyim kız kriz geçirir, zehirlenmiştir, bayılmıştır. Ama öyle bir şey değil..
E eşiniz götürmüş hastaneye, geri kim getirecek? O götürdüyse geri getirir gelir. Eşinizi arayın, arka fonda hangi sesler var diye dinleyin, içiniz rahat etsin diye. Sanmam bir şey olacağını.hayır bende ilk sizin gibi düşündüm zaten hastaysa götür nasıl gitsin yazık dedim ama kalkmış giyinmiş saçını başını yapmış gayet güzel yürüyoda, yoksa gerçekten o kadar duyarsız insan değilizdir hem ben eşimin götürmüş olmasına değil hala onunla bekliyor olmasından biraz kıskançlık duydum hastane uzakta değil eve ne bileyim bazen hissedersinizya içim o yüzden rahat değil işte
aradım hala bekliyormuş tahlil yapılıyormuşta....
evet ya bence de ne kadar gereksiz bir hareket değil mi? ayrıca doktora gitmeden bile düzelirdi belki soğukalgınlığı çoğumuz doktora bile gitmiyoruz, kız bir de refakatçi istemiş. ilginç valla ayrıca konu sahibi de belli kıskanç bir insan değil ama içine oturmuş yani eşinin beklemesi yazık canı sıkıldı bir de
Şimdi işi olduğu halde mi bekliyor? Durum birebir aynıyken size farklı davranıyorsa iş başka bir hal alır tabi. Ama işi yoksa ve bekliyorsa bunda kötü bir şey görmüyorum.yoo kız hakkında hiç dedikodu yok sadece annesinden bir esnaf rahatsız olmuş oda dedikodu değil adam direk başka bir komşuma söylemiş, aradım eşim hala bekliyomuş ben götürmesini istedim zaten insanlık hali, ama beklemesi sinirimi bozdu hala bekliyomuş beni götürdüğünde bırakıp dönüyo işine bunu bekliyomuş...........................
gerçekten canım sıkıldı ama yazılan acımasız şeylere değil eşimin beklemesine çünkü benimde ağrım sızım oluyo ama eşim işe yetişme derdine beni hastaneye bırakıp dönüyor, bende vicdansız bir insan değilim çok kötü olsaydı bende giderdim kızın yanında işimden izin alırdım gerekirse yani ama gördüm ayakta duramayacak gibi ağır hasta değildi, onada diğer komşularımada hasta olduklarını biliyorsam çorba yapıp veren bir insanım veya hasta olmalarına bile gerek yok herşeyimi paylaşabilen bir insan oldum komşularıma karşı bunu dile getirmek ayıp belki ama vicdansız olmadığımı belirtmek için yazmak zorunda kalıyorum... insanlar okumadan yargılıyorlar o yüzden canımı sıkmıyorlar önyargılı olduklarını sanıyorum yapabilecek birşey yok
Şimdi işi olduğu halde mi bekliyor? Durum birebir aynıyken size farklı davranıyorsa iş başka bir hal alır tabi. Ama işi yoksa ve bekliyorsa bunda kötü bir şey görmüyorum.
senin eşinin işe gitmesi gerekmiyor mu? peki sen eşinden kıza karşı bir şey hissettin mi bu kadar saat beklemesi beni düşündürdü.
eşim bankacı ve her daim yoğun bir işi var ve ben gidebilecek durumdaysam bazen eşim götürmez bile, hem götürmesinde bir sakıncada görmüyorum ama beklemesine gücendim birazda çünkü hiç beni beklediğini hatırlamıyorum çok ağır değilsem...
Alınmanızı anladım. Sanırım ben de bir nebze alınırdım. Ama bir de şu açıdan düşünün, o kız sonuçta yabancı, ayıp olmasın, 'götürdü bıraktı' olmasın diye de bekliyor olabilir. Bence siz eşiniz döndüğünde sergilediği tavırlara bakın, bir değişiklik hissetmezseniz endişelenecek bir şey yok demektir.eşim bankacı ve her daim yoğun bir işi var ve ben gidebilecek durumdaysam bazen eşim götürmez bile, hem götürmesinde bir sakıncada görmüyorum ama beklemesine gücendim birazda çünkü hiç beni beklediğini hatırlamıyorum çok ağır değilsem...
eşim bankacı ve her daim yoğun bir işi var ve ben gidebilecek durumdaysam bazen eşim götürmez bile, hem götürmesinde bir sakıncada görmüyorum ama beklemesine gücendim birazda çünkü hiç beni beklediğini hatırlamıyorum çok ağır değilsem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?