şüphem var nedense

Sirf bosanmis diye kadinlari kotu ahlakli zannediyosunuz. Sonra da kendi copluk gibi evliliklerinizde debelenip duruyorsunuz. Aman bosanmis kadin olmayayim diye. Kucuk dunyanin kucuk zihinlileri.

sizde okumamışsınız doğru düzgün kendinizi kaf dağında görünce herkesi küçük zannetmeniz normal

Evet kız resmen nazlanmış orda, eşi nezaketen bekliyim mi ister misin demiştir. Kız da mıymıy bilmem ben burdan nası dönerim falan yapmıştır kesin. Yok git benim işim uzun sürer seni işten beklerler dese adam zaten beklemezdi.

Çok acilse zaten götürülür ne biliyim kız kriz geçirir, zehirlenmiştir, bayılmıştır. Ama öyle bir şey değil..

Tam olarak böyle düşünüyorum...
Bazı arkadaşlar gereksiz alınganlık yapmışlar, konu sahibi defalarca açıklama yapmasına rağmen.
Öte yandan konu sahibinin eşinin bekleyip geri getirmesi de lüzumsuz ve garip. Sonuçta ağır bir hastalık yok ortada.
Önemli bir rahatsızlık olsa kimsenin vicdanı elvermez galiba çaresiz bırakmaya...

ya hakikaten herkes kızın demediği şeyleri demiş muamelesi yaptı çok enteresan, bir de resmen hakaret içeriyor mesajlar site yönetimi buna nasıl müsade ediyor anlam veremedim,

Evet önemli olsa şu an kız nasıl oldu acaba diye anikliyor olurdu konu sahibi. Hadi evden taksi bulamadı arabayla götürdün de hastanenin önünde illa taksi vardır..

Evet önemli olsa şu an kız nasıl oldu acaba diye anikliyor olurdu konu sahibi. Hadi evden taksi bulamadı arabayla götürdün de hastanenin önünde illa taksi vardır..

evet ya bence de ne kadar gereksiz bir hareket değil mi? ayrıca doktora gitmeden bile düzelirdi belki soğukalgınlığı çoğumuz doktora bile gitmiyoruz, kız bir de refakatçi istemiş. ilginç valla ayrıca konu sahibi de belli kıskanç bir insan değil ama içine oturmuş yani eşinin beklemesi yazık canı sıkıldı bir de

konu sahibi de sabırlıymış...

eşimi arardım (hadi yolladım diyelim) bıraktıysan dön çabuk diye...

kız ister yanlış anlasın ister anlamasın bana ne ki?

başkalarının ne düşündüğü benim huzurumdan önemli değil ya.

sağlık ocakları bile gribe 2 ilaç yazıp yolluyor, neyin telaşı bu?

saçma bir durum olmuş...

bir de eşi sürekli gidip yardımcı oluyormuş birşey yapamadıklarında...

'lannnnn ne oluyor' derim ben....

hiç hoşuma gitmedi bu konu....

Son düzenleme:
Tamam eşiniz iyilik etmiş götürmüş ama neden bekliyor sorun bu. Kızın teşekkürler siz gidin biz kendiniz döneriz demesi gerekirdi. Boşanmış olmasıyla alakası yok bekar olsa da evli olsa da aynı şey geçerli. Bütün evlenip ayrılmış kadınlar kıza kötü gözle bakıyosun deyip konu sahibine saldırmış sanırım da mesele kadının boşanmış olması değil rahatlığı.

E eşiniz götürmüş hastaneye, geri kim getirecek? O götürdüyse geri getirir gelir. Eşinizi arayın, arka fonda hangi sesler var diye dinleyin, içiniz rahat etsin diye. Sanmam bir şey olacağını.

aradım hala bekliyormuş tahlil yapılıyormuşta....

bu hiç hoşuma gitmedi. niye belirtmediniz ki bunu eşinize? kibarlığı bu kadar abartmamak gerek bence, özellikle evliysen. hadi durumu ağır olsa neyse.
bazı yorumlar sırf karşı çıkılmak için yapılıyor sanki.

Ya geri getirmesinde ne var anlamıyorum, arkadaşlar, doktora götüren geri de getirir, insanlık borcu bu.
Kadın güzel giyindi de çıktı diye hemen yavşıyor damgası yapıştırmayın, ben kendimi bildim bileli doğuma da giderken hasta olduğumda doktora da giderken, gecenin bir saati anaannemin yanına hastaneye giderken de eşofmanla t-shirtle çıkmadım, düzgün giyindim. Bazı insanların giyim tarzı yaşam tarzı bu. Bu kadar yargılayıcı olmayın.
Burda şüphelenecek takılacak bir şey varsa o da eve döndüğünde adamın tavırları olacaktır, tavırlarında bir değişiklik hissederseniz o zaman endişelenin. Yoksa adam insanlık yapmış, hasta kadını doktora götürmüş, orda bırakmamış geri de getirmiş, siz neredeyse metres yaptı diyeceksiniz. İnsaf.

gerçekten canım sıkıldı ama yazılan acımasız şeylere değil eşimin beklemesine çünkü benimde ağrım sızım oluyo ama eşim işe yetişme derdine beni hastaneye bırakıp dönüyor, bende vicdansız bir insan değilim çok kötü olsaydı bende giderdim kızın yanında işimden izin alırdım gerekirse yani ama gördüm ayakta duramayacak gibi ağır hasta değildi, onada diğer komşularımada hasta olduklarını biliyorsam çorba yapıp veren bir insanım veya hasta olmalarına bile gerek yok herşeyimi paylaşabilen bir insan oldum komşularıma karşı bunu dile getirmek ayıp belki ama vicdansız olmadığımı belirtmek için yazmak zorunda kalıyorum... insanlar okumadan yargılıyorlar o yüzden canımı sıkmıyorlar önyargılı olduklarını sanıyorum yapabilecek birşey yok

Şimdi işi olduğu halde mi bekliyor? Durum birebir aynıyken size farklı davranıyorsa iş başka bir hal alır tabi. Ama işi yoksa ve bekliyorsa bunda kötü bir şey görmüyorum.

senin eşinin işe gitmesi gerekmiyor mu? peki sen eşinden kıza karşı bir şey hissettin mi bu kadar saat beklemesi beni düşündürdü.

Şimdi işi olduğu halde mi bekliyor? Durum birebir aynıyken size farklı davranıyorsa iş başka bir hal alır tabi. Ama işi yoksa ve bekliyorsa bunda kötü bir şey görmüyorum.

eşim bankacı ve her daim yoğun bir işi var ve ben gidebilecek durumdaysam bazen eşim götürmez bile, hem götürmesinde bir sakıncada görmüyorum ama beklemesine gücendim birazda çünkü hiç beni beklediğini hatırlamıyorum çok ağır değilsem...

yerinizde olsam bu duygularımı eşimle paylaşırdım...

Alınmanızı anladım. Sanırım ben de bir nebze alınırdım. Ama bir de şu açıdan düşünün, o kız sonuçta yabancı, ayıp olmasın, 'götürdü bıraktı' olmasın diye de bekliyor olabilir. Bence siz eşiniz döndüğünde sergilediği tavırlara bakın, bir değişiklik hissetmezseniz endişelenecek bir şey yok demektir.

sadece konuyu okudum, cevapları henüz okumadım,
eşinizin beklemesine ne lüzum var ki bırakıp dönsün. çalışan insan, bayanda dr. çıkışı bir taksi bulur herhalde, aciz değil, yaşlı değil.

Seni bırakıp giderken onu beklemesi ayıp olmasın demesinden de olabilir ya da senin bozulduğun şeyden de olabilir. Ama kız ve annesi hakkında konundan çok bilgi alabilirken eşin hakkında hiç bir bilgi olmayınca yorum yapamıyorum malesef. Yani burda kızın tavrı kıyafeti annesinin dıdısından çok, eşin nasıl biridir, normalde yardımsever midir, insanlara ayıp olmasın diye hep kendinden mi verir, bunlar daha önemli bilgi olurdu bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…