Erkek arkadaşımın işi yok henüz biyere girip 1ay çalışıp çıkıyor. Yani benim için bı çaba sarf ettiğini görmüyorum sabredip bı işte çalışmıyor düzenli sebep olarakta sigorta yapmadilar iyi davranmiyolar vs. Biseyler söylüyor cidden artık bunaldım benimi oyaliyor ne yapacağımı şaşırdım
Üstteki yazıları daha önceki konunuzda yazmışsınız şimdi de şiddete meyilini göstermiş size. İşsizlikte ısrarcı, girdiği işte duramıyo oradakilere kusur yüklüyo. Sorumluluktan kaçan biri gibi geldi bana. Geçmiş yılları saymayın gelecek görüyor musunuz ona bakın. Ki bence evlenirseniz pişman olursunuz. Okumuş etmişsiniz kendinize değer verin haketmeyen biriyle uzun yola çıkmayın.bı yanım artık düzelmez diyor diğer yanım sabret seviyorsun bu kadar geçmiş var diyip kendimi durduruyorum bı ihtimal düzelir
Şimdiden 40 yıllık evli gibi olmuşlar. Evlenince oturduğu koltuğun üstü örümcek ağıyla kaplanır er kişinin. Belki toptan koltukla bütünleşir. Daha hayatının baharında ruhsuz bir zombi gibi dolaniyorsa yaşlılığı...24 yaşında iki genç hep evde buluşuyor. Buluşma aktivitelerinden biri anne ile kahvaltı etmek... Er kişisi kız arkadaşının kırk yılda bir gezme isteğine saçma sapan cevaplar veriyor hem de annesinin yanında..
İlişkiniz saçma sapan bir hal almış. En başından yanlışmış. Bu yüzden bu yaşananlara yorum yapmaya gerek duymadım.
Neden bunu kendimize yapıyoruz ki? Ben değerliyim ve bunu bilmelisin diyin şu karşı tarafa hissettirin yani. Yarın bi gün kocam şöyle hakaret etti, böyle dövdü evi terkedemedim vs vs en baştan yapıyoruz bu hatayı. Tamam belki bu lafı söyledi diye pislik bir insan değil, ama sonra olabilir de, sen orta surat asıp oturacağına sevgilinin annesine güzelce "tesekkür ederim hoşçakalın" diyip arkana bakmadan çıkacaktın, bu adamın ilk vukatı önünü kesmen lazım ki bidaha yapamasın.Merhaba arkadaşlar.. erkek arkadaşım 24 bende 24 yaşındayiz evlerimiz çok yakın bugün annesi kahvaltıya çağırdı erkek arkadaşımında izin günüydü. Yaptık kahvaltıyı vs. Ben dışarı çıkalım mı dedim anneside gezin sinemaya gidin dedi çünkü devamlı evde buluşuyoruz bunaldım bende haliyle erkek arkadaşım istemedi tek izin günü diye ben başta gidelim dedim anneside ısrar edince sinirlendi filmlere bak ne var dedi baktım bitane güzel bulduk bu küfürlü olmaz dedi annesi bu sefer o zaman assada gezin dedi bu sinirlendi üstünü değişmeye giderken bende peşine gittim istemezsen gitmeyelim dedim gönülsüz olduğu için bana şuradan sana bı carparim o zaman ne ısrar ediyorsun dedi ben tabi sok oldum ilk defa böyle bişey duydum 6yildir tanışıyoruz bu arada benim gözlerim doldu inmedik evde oturduk ama konuşmadım haliyle üzüldüm ve kırıldım. Ne yapmam gerekiyo şimdi bunu diyen acaba evlenince ne der ne yapar aklım karıştı bana akıl verin lütfen evlilik düşünüyoruz
+1111Ettiği lafın üstüne, keşke orada durmasaydınız bari.
Bu adam 6 senedir tam bir salon erkeğiydi de bir anda mı böyle oldu yani? O lafın üzerine oturmaya devam ettiğiniz gibi kim bilir nelere sustunuz da 6 senenizi çöp ettiniz...
Bu şiddete meyilli adamla evlenirseniz hem şiddet görürsünüz hem de 3 kişilik bir ilişkiyle bir ömür çürütürsünüz.
Bir de böyle konularda sadece üzülüp "bana nasıl böyle bir şey yapar" diye ağlayan kadınları hiç anlamıyorum.
Yahu hiç mi sinirlenmiyorsunuz? O lafın üzerine hiç mi "sen kime çarpıyorsun lan" diye başlayıp dümdüz gidesiniz gelmiyor?
Ben böyle bir laf işitsem o an üzülüp ağlamam, sinirden adamın ağzını yüzünü eline veririm.
Ben mi çok sinirliyim acaba
O sözden sonra hala onun yanında mi durdunuz ne manaMerhaba arkadaşlar.. erkek arkadaşım 24 bende 24 yaşındayiz evlerimiz çok yakın bugün annesi kahvaltıya çağırdı erkek arkadaşımında izin günüydü. Yaptık kahvaltıyı vs. Ben dışarı çıkalım mı dedim anneside gezin sinemaya gidin dedi çünkü devamlı evde buluşuyoruz bunaldım bende haliyle erkek arkadaşım istemedi tek izin günü diye ben başta gidelim dedim anneside ısrar edince sinirlendi filmlere bak ne var dedi baktım bitane güzel bulduk bu küfürlü olmaz dedi annesi bu sefer o zaman assada gezin dedi bu sinirlendi üstünü değişmeye giderken bende peşine gittim istemezsen gitmeyelim dedim gönülsüz olduğu için bana şuradan sana bı carparim o zaman ne ısrar ediyorsun dedi ben tabi sok oldum ilk defa böyle bişey duydum 6yildir tanışıyoruz bu arada benim gözlerim doldu inmedik evde oturduk ama konuşmadım haliyle üzüldüm ve kırıldım. Ne yapmam gerekiyo şimdi bunu diyen acaba evlenince ne der ne yapar aklım karıştı bana akıl verin lütfen evlilik düşünüyoruz
Hangi akla hizmet orada hala oturdunMerhaba arkadaşlar.. erkek arkadaşım 24 bende 24 yaşındayiz evlerimiz çok yakın bugün annesi kahvaltıya çağırdı erkek arkadaşımında izin günüydü. Yaptık kahvaltıyı vs. Ben dışarı çıkalım mı dedim anneside gezin sinemaya gidin dedi çünkü devamlı evde buluşuyoruz bunaldım bende haliyle erkek arkadaşım istemedi tek izin günü diye ben başta gidelim dedim anneside ısrar edince sinirlendi filmlere bak ne var dedi baktım bitane güzel bulduk bu küfürlü olmaz dedi annesi bu sefer o zaman assada gezin dedi bu sinirlendi üstünü değişmeye giderken bende peşine gittim istemezsen gitmeyelim dedim gönülsüz olduğu için bana şuradan sana bı carparim o zaman ne ısrar ediyorsun dedi ben tabi sok oldum ilk defa böyle bişey duydum 6yildir tanışıyoruz bu arada benim gözlerim doldu inmedik evde oturduk ama konuşmadım haliyle üzüldüm ve kırıldım. Ne yapmam gerekiyo şimdi bunu diyen acaba evlenince ne der ne yapar aklım karıştı bana akıl verin lütfen evlilik düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?