Şuradan bir vurursam sana ....

Dediğini yapmasını mi beklediniz hala orda oturarak?
Neden izin veriyorsunuz sizinle böyle konuşmasına?20 yıldır evliyim eşim bir kez bile demedi böyle bir söz.Dese "söylediğini yapana adam derim,sıkıyorsa çarp bakalım bende seni kaç parçaya bölüyorum görürsün "derim.
Sakın evlenmeyin bununla.

bı yanım artık düzelmez diyor diğer yanım sabret seviyorsun bu kadar geçmiş var diyip kendimi durduruyorum bı ihtimal düzelir
Üstteki yazıları daha önceki konunuzda yazmışsınız şimdi de şiddete meyilini göstermiş size. İşsizlikte ısrarcı, girdiği işte duramıyo oradakilere kusur yüklüyo. Sorumluluktan kaçan biri gibi geldi bana. Geçmiş yılları saymayın gelecek görüyor musunuz ona bakın. Ki bence evlenirseniz pişman olursunuz. Okumuş etmişsiniz kendinize değer verin haketmeyen biriyle uzun yola çıkmayın.

'bana akıl verin lütfen evlilik düşünüyoruz' demişsiniz ancak benim vereceğim akıl evlilik yönünde olmaz.

Daha önce de erken arkadaşınızla olan sorunlu konular açmıştınız çalışmıyor çevresi kötü vs. Şimdi de şiddet eğilimi.
Evliliğin neyini düşünüyorsunuz ?

Evlenmeden kaynana✓
Size kötü laf söylediği halde sevgilinizle bunu konuşmak yerine gelip burada bize akıl danışmak ✓
Tek izin gününde adami zorlama, belki adam yorgun evinde takılma istiyor✓
Evlenmeden evlerde kaynanalarda bulusma✓
Evlenmeden daha olay oturmadan çok ani davranıyorsunuz. Bir de kendinize bakın neden halen daha bu adamla birliktesiniz, neden böyle davranıyorsunuz?

Şimdiden 40 yıllık evli gibi olmuşlar. Evlenince oturduğu koltuğun üstü örümcek ağıyla kaplanır er kişinin. Belki toptan koltukla bütünleşir. Daha hayatının baharında ruhsuz bir zombi gibi dolaniyorsa yaşlılığı...

Carp da gör deseydin
Bence bu isi bir düşün...insaniz agzimizdan herşey cikar ok de,yaparim ederim deyince isin rengi degisiyor

Bu adam 6 senedir tam bir salon erkeğiydi de bir anda mı böyle oldu yani? O lafın üzerine oturmaya devam ettiğiniz gibi kim bilir nelere sustunuz da 6 senenizi çöp ettiniz...
Bu şiddete meyilli adamla evlenirseniz hem şiddet görürsünüz hem de 3 kişilik bir ilişkiyle bir ömür çürütürsünüz.

Bir de böyle konularda sadece üzülüp "bana nasıl böyle bir şey yapar" diye ağlayan kadınları hiç anlamıyorum.
Yahu hiç mi sinirlenmiyorsunuz? O lafın üzerine hiç mi "sen kime çarpıyorsun lan" diye başlayıp dümdüz gidesiniz gelmiyor?
Ben böyle bir laf işitsem o an üzülüp ağlamam, sinirden adamın ağzını yüzünü eline veririm.
Ben mi çok sinirliyim acaba

Benim eski erkek arkadaşım sinirlendiğinde bi kaç kere elimi sıkmisti. Parmaklarım kırılacak sandım. Ona bu şiddet dediğim de dalga geçmişti.

Neden bunu kendimize yapıyoruz ki? Ben değerliyim ve bunu bilmelisin diyin şu karşı tarafa hissettirin yani. Yarın bi gün kocam şöyle hakaret etti, böyle dövdü evi terkedemedim vs vs en baştan yapıyoruz bu hatayı. Tamam belki bu lafı söyledi diye pislik bir insan değil, ama sonra olabilir de, sen orta surat asıp oturacağına sevgilinin annesine güzelce "tesekkür ederim hoşçakalın" diyip arkana bakmadan çıkacaktın, bu adamın ilk vukatı önünü kesmen lazım ki bidaha yapamasın.

Ya koca koca insanlarsiniz. Evde anneyle oturmak ne demek bidr annesi karisiyor hangi filme gideceginize. Adam da siddete meyilli. Kendinizi ne duruma dusuruyorsunuz. Evde anneyle oturursaniz daha cok duyarsiniz.

Sürekli buluşup evine gittiğin için bide yakın olduğu için evlilik moduna girmiş sizinki geleceği gösteriyor işte size şok olmak yerine ne yapacaginiza karar verin daha sosyal daha naif bi insanla devam etmekmi bu beyle evlenip bunları yaşamak mi

+1 de benden. Şu lafı duyduktan sonra anneye saygıyı değil, kendine saygıyı düşünmeli insan. Düşünüp oradan koşarak kaçmalı. Aslında sessizliği de bunlara izin verdiğini gösteriyor. Gerçekten tokat da yese oturacaktı belki. Buna susan ona da susar. Bence bu adamın hak ettiği terk edilmek.

O sözden sonra hala onun yanında mi durdunuz ne mana

Ay bu ne ya? Sana burdan bi' çarparım mı? Baban annen söylese nefret ediyorum onlardan derdin , 4 yıllık sevgilin diyince evlenmeyi düşünüyoruz akıl verin diyosun.O çarpacağın elini alır bir yerine geçiririm diyemedin mi? Ay terbiyem bozuldu bu nedir yaaa?

Bu ne ya hu... Daha sevgiliyken tek izin günüm diye tutturuyorsa evlenince yataktan çıkmaz, o dediği eylemi gerçekleştirip seni oturtur evde. Bu erkekler ve anaları hangi kıtanın sultanı anlamıyorum. Herkes onların istediğini yapsın kendileri sadece kendi canı isterse... Gerçi sizin kv gidin demiş sağ olsun.

Hangi akla hizmet orada hala oturdun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…