Şuradan bir vurursam sana ....

Eski konulara baktım da bazı kadınlar yaşadıkları ve ileride yaşayacakları şeyleri hak ediyorlar sanırım.

Birkaç sene sonra kocam neden böyle diye başlayan konular ama boşanamam arkamda kimse yok, çalışmıyorum, çocuklarım babasız kalmasın diye devam edecek.

O lafı ettikten sonra; siz niye hala o evde duruyorsunuz ki? Niye tepki gösterip çıkıp gitmediniz?
Bu lafa böyle tepkisiz kalırsanız; devamını getirir getirecek de zaten.

Hem ilişkiniz de sağlıksız geldi bana. Evlenmeden bu kadar annesiyle filan samimiyet hoş değil.. Herşeye neredeyse 3'ünüz karar veriyorsunuz

Ben en çok bu lafı duyduktan sonra orda oturmanıxa şaşırdım. Bu arada evde buluşmak nişanlı olunsa bile kaynanayla falan oturmak hiç iyi değildir sonra ilerde anlarsın ne demek istediğimi

Niye kendinizi sevmiyorsunuz? Niye kendinize değer vermiyorsunuz? Sevdiğiniz, değer verdiğiniz bir insanın böyle bir adamla olmasını istemeyecekken, neden böyle bir adamı kendinize layık buluyorsunuz? Bence önce bunları düşünüp, halledin. Çünkü siz kendinize böylesine değer vermezken, bu adamdan ayrılsanız bile, muhtemelen yine böyle birini bulursunuz.

Ben kaybettigim yillara bakmam, kazanacaklarima bakarim. 6 yil emek var deyip "carparim"diyen adamin yaninda gozleri sulanarak oturmussunuz. 6 yili dusunup onunuzdeki guzel gunleri cope atiyorsunuz. Bu birakamadiginiz ve birakmayacaginiz anlamina geliyor. Israrla adam olmak istemeyen adamin duzelecegine inaniyorsunuz.
6 yildir berabersiniz. Adam issiz. Is bulsa da hep bir bahane ile ayriliyor. Hicbir konuda sebat gosterdigi yok. Sorumsuz. Sorumluluk almak istemeyen biri evliligi hic kaldiramaz. O evden cikip gidilmeliydiniz. Bu iliski de coktan bitmeliydi. Yoksa siz daha cok konu acarsiniz burada.
Bu adamla mutlu bir evlilik olmaz. Hersey bariz ortada. Sirada kufur ve hakaret, sonrasinda da siddet...
Ayrica size saygisi da yok. "Carparim"diyen biri bunu soyleyebiliyorsa saygi yoktur. Saygi yoksa gercek sevgi de yoktur. Cunku sevgi emek ister. Adamin bu iliski icin emegi yok. Neyi bekliyorsunuz ayrilmak icin? Dovmesini mi? Degismesini bekliyorsaniz yanilirsiniz. 7 yasina kadar kisilik oturur, sonra da degismez bilmiyor musunuz?

Ayrica sana boyle davranmasini sen hak etmissin kusura bakma. O evde durarak bana istedigini yapabilirsin, seni birakamam imajini vermissin. Bunun gerisi de gelir. Arkana donup geriye bakmadan gitmeliydin. Bir daha donmenek uzere. Boyle biriyle omur curutmek yerine iliskisine onem ve deger veren, emek harcayan birine yillarinizi vermelisiniz.

carpta gosteriim sana anyayi konyayi diyemedin mi bide orda oturmaya devam ettin. yani arkadas bizim kadinlarimizda hata.

Sadece kırılıp orada oturmaya devam mı ettiniz ya gerçekten. Haddini bildiremediniz mi terbiyesize .
Çarparım ne demek ya . Bugün bunu dile döken , yarın icraata döker emin olun .

Ayrılmaya cesareti olmayan kadınların bahanesi hep aynı..6 yıldır birlikteyizde bıdıbıdı bir geçmiş var bıdıbıdı..

Dünün ergenleri 40 yıllık evli gibi geçmişimiz var bilmemne.

Senin o geçmiş dediğin koca bir hiç.

Madem anasıyla bu denli içli dışlısın..anasına bana böyle dedi diye söyleseydin böylece kaynana adayının safınıda görmüş olurdun.

Burada sana yazılanlar boş..vakti geldiğinde kafana vurula vurula dank eder.

Sizin yerinizde olsam o lafı söylediği anda çeker giderim oradan.Ayrıca neden sürekli evde buluşuyorsunuz birde yanında annesi varmış.Erkek arkadaşınız tek izin günü olduğu için dinlenmek istiyor büyük ihtimal

7 yıllık kocam sesini yükseltmedi bana. 24 yasindaki çocuk daha evlenmeden izin günüm diye dışarı bile çıkmak istemiyor. Ikiniz de garipsiniz.

Abartı cevap vermiş. Açık açık Yorgun’um çıkmak istemiyorum desene. Keşke bunu dediğinde evden gitseydin sonuçta evli değilsin. Oda dersini tepkini görmüş olurdu. Susup niye oturdun ki evinde

Surekli evde bulusmak olmazki buyaslara birdaha gelmeyeceksiniz oturun konusuun bu hayat boyle gecmez israri sevmedigi icin demis olabilir Ma dememeli tabiki ins ilerisine gitmezz

Nikahsız buysa ağzının ayarı, nikahtan sonrasını düşünmek istemem.
Sen çarpsaydın anasının önünde. Böyle mi?
Deseydin.

Hak etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…