- 29 Ocak 2017
- 1.045
- 2.705
- 133
Arkadaşlar hepinize merhaba iyi akşamlar benim bi derdim var içinden cikamiyorum.
Erkek arkadaşım var 5 yıldır birlikteyiz aynı yastayiz 24 yaşındayım bu arada. Uzun yıllardir birlikteyiz birbirimizi tanıyoruz iyi günlerimiz de oldu kötü günlerimiz de her zaman yanındaydım ama artık bı sureden sonra işlerin ciddiye binmesini istiyor insan çünkü rahatlıkla gezemiyorum babama yalan konuşmak durumunda kalıyorum. Erkek arkadaşımın işi yok henüz biyere girip 1ay çalışıp çıkıyor. Yani benim için bı çaba sarf ettiğini görmüyorum sabredip bı işte çalışmıyor düzenli sebep olarakta sigorta yapmadilar iyi davranmiyolar vs. Biseyler söylüyor cidden artık bunaldım benimi oyaliyor ne yapacağımı şaşırdım çok seviyorum biseyler olsun istiyorum bunları söylediğimde de bende istiyorum imkanım olsa yaparım ama şuan imkanım yok diyor o da haklı lütfen bi akıl verin...
Arkadaşlar merhaba herkese. Erkek arkadaşım var 6 yıldır beraberiz çok seviyorum onu ama önceki konumda da bilen biliyodur belki pek sorumluluk alan biri değil 24 yaşındayız bu arada ikimizde o güvenlik sertifikası aldı ama iş bulamıyor güvenlik harici iş bulduğundada en fazla bir ay sonra çıkıyor ben artık söz nişan olmasını istiyorum ama bu şekilde de olmucagini biliyorum bu arada benim mesleğim okul o. Öğretmeni atanamadim ozelde is bakıyorum bende. Bir başka sorunumda erkek arkadaşımın çevresi pek iyi değil ben onların yanına gitme dedikçe tamam diyip yine aynı şekilde devam edip gidiyor çok yoruldum bunaldım artık ne yapacağımı şaşırdım bı yanım artık düzelmez diyor diğer yanım sabret seviyorsun bu kadar geçmiş var diyip kendimi durduruyorum bı ihtimal düzelir diye çünkü kendiside düzenli bı iş bulduğumda gitmicem diyen biri şaşırdım artık yardım edermisiniz akıl verirmisiniz
Merhaba arkadaşlar.. erkek arkadaşım 24 bende 24 yaşındayiz evlerimiz çok yakın bugün annesi kahvaltıya çağırdı erkek arkadaşımında izin günüydü. Yaptık kahvaltıyı vs. Ben dışarı çıkalım mı dedim anneside gezin sinemaya gidin dedi çünkü devamlı evde buluşuyoruz bunaldım bende haliyle erkek arkadaşım istemedi tek izin günü diye ben başta gidelim dedim anneside ısrar edince sinirlendi filmlere bak ne var dedi baktım bitane güzel bulduk bu küfürlü olmaz dedi annesi bu sefer o zaman assada gezin dedi bu sinirlendi üstünü değişmeye giderken bende peşine gittim istemezsen gitmeyelim dedim gönülsüz olduğu için bana şuradan sana bı carparim o zaman ne ısrar ediyorsun dedi ben tabi sok oldum ilk defa böyle bişey duydum 6yildir tanışıyoruz bu arada benim gözlerim doldu inmedik evde oturduk ama konuşmadım haliyle üzüldüm ve kırıldım. Ne yapmam gerekiyo şimdi bunu diyen acaba evlenince ne der ne yapar aklım karıştı bana akıl verin lütfen evlilik düşünüyoruz
Abartı cevap vermiş. Açık açık Yorgun’um çıkmak istemiyorum desene. Keşke bunu dediğinde evden gitseydin sonuçta evli değilsin. Oda dersini tepkini görmüş olurdu. Susup niye oturdun ki evindeMerhaba arkadaşlar.. erkek arkadaşım 24 bende 24 yaşındayiz evlerimiz çok yakın bugün annesi kahvaltıya çağırdı erkek arkadaşımında izin günüydü. Yaptık kahvaltıyı vs. Ben dışarı çıkalım mı dedim anneside gezin sinemaya gidin dedi çünkü devamlı evde buluşuyoruz bunaldım bende haliyle erkek arkadaşım istemedi tek izin günü diye ben başta gidelim dedim anneside ısrar edince sinirlendi filmlere bak ne var dedi baktım bitane güzel bulduk bu küfürlü olmaz dedi annesi bu sefer o zaman assada gezin dedi bu sinirlendi üstünü değişmeye giderken bende peşine gittim istemezsen gitmeyelim dedim gönülsüz olduğu için bana şuradan sana bı carparim o zaman ne ısrar ediyorsun dedi ben tabi sok oldum ilk defa böyle bişey duydum 6yildir tanışıyoruz bu arada benim gözlerim doldu inmedik evde oturduk ama konuşmadım haliyle üzüldüm ve kırıldım. Ne yapmam gerekiyo şimdi bunu diyen acaba evlenince ne der ne yapar aklım karıştı bana akıl verin lütfen evlilik düşünüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?