Şuradan bir vurursam sana ....

Bu kadınların ama geçmişimiz var diyerek o geçmişe zerre kıymet vermeyen sevgililerini bırakamama halleri de sinir harbi yaşatır insana.

O lafı duyduktan sonra evi terketmeyerek kendinize zerre saygınız olmadığını göstermişsiniz sevgilinize. Ne münasebet size öyle bir laf edebiliyor.

Ayrıca annesi niye bu kadar dahil yapıp edeceklerinize, evlilik yoluna girmeden aile fertleri bu kadar samimi olmak bir bana mı itici geliyor.

Orada abisi vs. Vardı kahvaltıya cagirdilar Cat kapı çıkmak ayıp olur diye cikmadim

Orada abisi vs. Vardı kahvaltıya cagirdilar Cat kapı çıkmak ayıp olur diye cikmadim
Şahıs size ayıp diye düşünmeyip çarparım diyor siz ayıp olur diye çıkamıyor musunuz?Ailenin gözünde kendi itibarınızı düşürmüş oldunuz zaten.Çıkmayarak kendinize ,özsaygınıza ayıp ettiniz ne abisi .

Sanki baska birseye sinirlenmis hıncını sizden cikarmis sanki,keske cikip gitseydiniz,annesinede isim cikti gibilerinden bahane uydursaydiniz

Niye oturmaya devam ettin ki kalkip gitmeliydin.
Ayrica erkek arkadasinjn annesiyle falan oturup evde buluşmak inan ki normal degil bu samimiyet icin hem erken hem gereksiz.
Ve bugün carparim diyen yarin gercekten carpar emin ol

O an orayı terketmeliydin, fakat olan olmuş tavrını belli edip bir süre uzak kalmanda fayda var. Kısa süre üzerinde durursan konunun devamı gelebilir. Hatasını anlayıp dikkatli olmasını sağlayabilirsin.

Bu cümle bazı insanların ağzına dolanmış, benimde iş yerimde böyle şakayla karışık diyen biri vardı, ağzının payını verdim sen kim oluyorsun ben hayatımda anamdan babamdan duymadım bunu şakanın adabı var, zaten bu tür insanlar ve bağırarak konuşanlar beni anında negatif etkiliyor

Anası filme karışır küfürlü olmaz der, dışarı çıkma planınıza karışır.
Sevgiliniz sana bi çarparsam der, evde buluşur.
Göz göre göre yakma başını.

simdiden boyleyse ileriyi dusunmiyorum yapacagin sey kendinde odun verme

Nasıl oturdunuz daha evlerin de ? Orada durarak sevgilinizin eline koz vermişsiniz nasıl olsa sesi çıkmadı diye

arada virgül falan yoktu anlayamadim, kvi küfürlü bu buna gitmeyin asagilarda gezin dedi. sevgiliniz da kalkti hazirlandi.

iliskiniz cok enteresan yalniz. bugun carparim der yarin carpar. bugun surekli evine gittiginiz kv, yeni evli, onlar artik evli demez hergun gelir. hatta filme gezmeye bile karisiyosa oglum yavas carptin hizli carp da diyebilir...

6 yili falan bi kenara birakin da bu nasil bi ilişki onu düşünün biraz

Bunu soyleyrn esim olsa bosarim. Niye yaninda kaldin? Allah askina prim vermeyin bu okuzlere. Yol ver gitsin. Cunku bugun bunu diyen dedigini bir gun illa yapar. Cunku sen de yutmussun lafi.

Eminim sadece bunu yapmamıştır. Kaba insan illa ki başka konularda da göstermiştir. Anlamıyorum arkadaşlar bazılarımız neden sevgi açı gibi davranıyor? Yanlış anlamayın siz bu insanın kabalığını izlemek zorunda değilsiniz. Bırakın. Olan ömrünüze olur. Bir kere ağlamanız ömür boyu ağlamanızdan iyi

Sevgililikte bile evde oturuyorsunuz , evlenince hiç çıkmazsınız.
Sevgiliniz dağda dogmus heralde .
Carparim lafina hic girmiyorum bile .
Ayrılın.

Ne yapmanız gerektiği belli aslında. Çok yüz göz olmuşsunuz

6 yıl hemde öyle evine girip çıkacak kadar ileri sevgililikte mümkün değil kendini bu kadar saklaması
İlk olamaz bu
Vardır başka vukuatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…