- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Yüksek miktarlı birşey al çeyizlik onun borcunu öde.
Valla bu pahalılıkta bu kadar rahat alışveriş yapabiliyorsan bravo:)
İçimizde olan boşlukları alisveris ile dolduramayiz. Sebeblerini bulmanız lazim.bir de minimaliz kitaplara bir göz atın. Onlar böyle konuları işliyor
Sagolun bence de mutsuzluktan midir nedir...degisik bi durum...edkiden alisveris hastaligim yoktu cunku
Vallaha ben sinirlensem veya mutsuz hissetsem de alışveriş yapardım eskiden. Artik öyle yapmıyorum. Ama böyle durumlarda bazı eksikleri boş alışverişlerle doldurmaya calisiyoruz iste
Hanimlar merhaba,
Benim derdim de surekli alisveris yapms istegimin olmasi. Surekli aklim alisveriste. Dolabim eskidi, biseyim yok vs diye diye evi doldurdum. Her aksam alisveris sitelerinde saatlerimo geciriyorum. Devamli alisveris yapiyorum ve butcemi de epey asiyorum. Kart borcum abarti degil ama yine de rahatsiz oluyorum. Siz de ayni misiniz? Aklimdan alisverisi nasil atarim. Fikir verin bana
Valla panpa kelin merhemi olsa basina surer. Bir de bu internet siteleri de insani zivanadan cikariyor, her gece yatmadan bakiyorum
Valla panpa kelin merhemi olsa basina surer. Bir de bu internet siteleri de insani zivanadan cikariyor, her gece yatmadan bakiyorum
Hic alisveris sevmem normalinde ihtiyacim olani alir, koseme cekilirdim amaaaaaa esime cok kizginim bu ara elimde kart cirt cirt stres atiyormus insan.Hanimlar merhaba,
Benim derdim de surekli alisveris yapms istegimin olmasi. Surekli aklim alisveriste. Dolabim eskidi, biseyim yok vs diye diye evi doldurdum. Her aksam alisveris sitelerinde saatlerimo geciriyorum. Devamli alisveris yapiyorum ve butcemi de epey asiyorum. Kart borcum abarti degil ama yine de rahatsiz oluyorum. Siz de ayni misiniz? Aklimdan alisverisi nasil atarim. Fikir verin bana
Valla panpa ben mutlu olsam da mutsuz olsam da aklimda surekli alisveris var. Yani hakli oldugun yer, hayatimda baska bir numara olmayinca alisverisi bosluk doldurmak icin kullaniyorum sanirsam. Bakalim bir sevgili yaparsam belki yatirim hesabim daha mutlu gunler gorecek insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?