- 13 Mart 2011
- 1.099
- 756
- 123
- Konu Sahibi Crazypinkpink
-
Bu yorumu cok tuttum
Ortalamaya göre iyi bir kazancım var ama hiç 700 liralık abuk subuk şeyler ve kozmetik almadım, herkeste böyle bir hastalık yok. Aynı çok yemek gibi çok alışveriş de ruh enerjisini emer.Sadece bugun 700liralık eve abuk subuk seyler kendime kozmetik aldım
Merak etme herkeste var o
Evet alisveris de beni ruhen yordu resmen...hep alisveris yap dur...aldiktan sonra pismanlik yasiyorum cunku...cogu aldigimi da giymiyorum...alip bekletiyorum dolapta...garip bi durumOrtalamaya göre iyi bir kazancım var ama hiç 700 liralık abuk subuk şeyler ve kozmetik almadım, herkeste böyle bir hastalık yok. Aynı çok yemek gibi çok alışveriş de ruh enerjisini emer.
Bu şey değilmi ya? BENkelin merhemi olsa başına çalar, psikoloğa gitmeyi düşündüm bi ara ama ona vereceğim paraya neler alırım deyip tedaviye başlamadan bıraktım Kargoyu getiren arkadaş bile isyan etmişti bi ara, senin başka işin gücün yokmu sürekli sipariş veriyorsun diye ama ceket, parfüm ve çantaya DAYANAMIYORUM, ağır hastayım kabul ediyorum ama tedaviyi kabul etmiyor vücudum
Bunun yarısı lanet gratise gitti yüzde elli indirimle tavladılar beniOrtalamaya göre iyi bir kazancım var ama hiç 700 liralık abuk subuk şeyler ve kozmetik almadım, herkeste böyle bir hastalık yok. Aynı çok yemek gibi çok alışveriş de ruh enerjisini emer.
Benide öyle, baya ismimle hitap ediyorlar. Hatta bi ara yine bi kargo geldi belladonna bu sefer sana değil, artık bidahakine dediAynen ben ya...kargocular beni tanidilar artik...
İnternetten istediğin herşeyi sepete at birkaç gün alma sadece gerçekten ihtiyacın olmayanları ele kalanlarıda 3 gün sonra hala istiyorsan al. Ben baktıkça kullanmışda sıkılmış gibi oluyorum almaktan vazgeçiyorum :)
Ohhhhhhhhhhh guzel Allahimmm cekerek konuya giriyorum
ruj : Tom Ford , 2 ; YSL, 1 hepsi de fusya ve tonlari
Kaban: 2 tane; 1 klasik siyah, 1 panco
Elbise: 1
Ceket: 1, siyah klasik
Canta girsem butun reyonu indiririm ama su anlik skor 0
Gomlek: giricem bekleyin
Kazak, triko: Network, Vekem Allah ne verdiyse ona da pis giricem tutmayin beni
Parfum: Buna bir tane gozume kestirdim elimdeki sise bitsin diye bekliyorum
Ayakkabi: almiyorum evde koyacak yer yok
Kuyumcu da gezicem , yuzuk bakiyorum. Kislik renk ariyorum, koy mor, eflatun, mavi tonlarinda. Eskiden ne guzel cercople mutlu olurdum, bu aralar mucevherata taktim. Parca basina hem pahali, hem de miktar az alabildigim icin yeterince tatmin saglamiyor maalesefEn ufak kolye 2000tlden basliyor.
Ekonoik olarak bitmisim yahu bunu fark ettim
kız o bende de vardı. kilo aldım giyecek kıyafetim yok kilo verdim giyecek kıyafetim yok diye diye saatlerimi harcardım. kredi kartıyla alınca bir de taksitli falan sanki bedavaya veriyorlar. kredi kartını zor oldu kapattım sadece banka kartım var mayış para transferleri vs için. ona da 3 5 10 taksit yapılmıyor alışveriş yaptıktan sonra haşırt diye tek seferde ödiycen bunu sesi çınlıyor kulaklarımda o zaman olayın ciddiyetini anladım. 1500 liralık bir şey bile olsa ayda 30 liradan 50 ay ödeme seçeneği görünce ferahlık geliyor insana da tek seferde almaya başladığımdan beri düzeldim. size de bunu kesinlikle tavsiye ederim.
Ben gidiyorum bu topikten milleti gazliyorum
Tam su anda bu mesaji yazaraken yan tarafta Guess in yeni sezon tanitimi var yeni cantalari cok sekermis Allahsizlarin
Esasında ben de tasarruf gurusu sayılmam kozmetiklerim de pek ucuz değil ama boyner yerine n11 ya da başka yerlerden hiç olmazsa %30 daha ucuz alırım ve altı ay falan gider. İhtiyaçsa alınmalı elbet ki gerekirse mutfaktan kısıp bakım ürünlerinden kısmayan biri olarak yine de mukayyet olmamız gerektiğini düşünüyorum yoksa paramızın bereketi kalmıyor.Bunun yarısı lanet gratise gitti yüzde elli indirimle tavladılar beni
Hos benim makyaj ürünlerim clinique bi boynere gittigimde daha fazlasına cıkıyorum
Alısveriş manyaklıgı herkeste var anlamında dedim ama kendinize mukayet olabilmeniz mükemmel birşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?