Surekli alisveris yapma istegi

Sadece bugun 700liralık eve abuk subuk seyler kendime kozmetik aldım
Merak etme herkeste var o
Ortalamaya göre iyi bir kazancım var ama hiç 700 liralık abuk subuk şeyler ve kozmetik almadım, herkeste böyle bir hastalık yok. Aynı çok yemek gibi çok alışveriş de ruh enerjisini emer.

Bu şey değilmi ya? BEN kelin merhemi olsa başına çalar, psikoloğa gitmeyi düşündüm bi ara ama ona vereceğim paraya neler alırım deyip tedaviye başlamadan bıraktım Kargoyu getiren arkadaş bile isyan etmişti bi ara, senin başka işin gücün yokmu sürekli sipariş veriyorsun diye ama ceket, parfüm ve çantaya DAYANAMIYORUM, ağır hastayım kabul ediyorum ama tedaviyi kabul etmiyor vücudum

Ortalamaya göre iyi bir kazancım var ama hiç 700 liralık abuk subuk şeyler ve kozmetik almadım, herkeste böyle bir hastalık yok. Aynı çok yemek gibi çok alışveriş de ruh enerjisini emer.
Evet alisveris de beni ruhen yordu resmen...hep alisveris yap dur...aldiktan sonra pismanlik yasiyorum cunku...cogu aldigimi da giymiyorum...alip bekletiyorum dolapta...garip bi durum

Aynen ben ya...kargocular beni tanidilar artik...

Bunun yarısı lanet gratise gitti yüzde elli indirimle tavladılar beni
Hos benim makyaj ürünlerim clinique bi boynere gittigimde daha fazlasına cıkıyorum
Alısveriş manyaklıgı herkeste var anlamında dedim ama kendinize mukayet olabilmeniz mükemmel birşey

Benim bi kız arkadasım vardı bundan seneler önce asgari ücretle calısıyordu lakin giyimi kusamı hep lüks markalardan alıyordu kredi kartlarına ilk abandı sonra kmh sonra kredi cekti derken en son 30-40bin lira borcu oldu
Sadece kılık kıyafete vermekten düşünün bundan beş altı yıl evvel
Yani beterin beteri var

kız o bende de vardı. kilo aldım giyecek kıyafetim yok kilo verdim giyecek kıyafetim yok diye diye saatlerimi harcardım. kredi kartıyla alınca bir de taksitli falan sanki bedavaya veriyorlar. kredi kartını zor oldu kapattım sadece banka kartım var mayış para transferleri vs için. ona da 3 5 10 taksit yapılmıyor alışveriş yaptıktan sonra haşırt diye tek seferde ödiycen bunu sesi çınlıyor kulaklarımda o zaman olayın ciddiyetini anladım. 1500 liralık bir şey bile olsa ayda 30 liradan 50 ay ödeme seçeneği görünce ferahlık geliyor insana da tek seferde almaya başladığımdan beri düzeldim. size de bunu kesinlikle tavsiye ederim.

Kesinlikle karti kapatmak lazim...nakite donmek gerek...bi cesaret edebilsem

Esasında ben de tasarruf gurusu sayılmam kozmetiklerim de pek ucuz değil ama boyner yerine n11 ya da başka yerlerden hiç olmazsa %30 daha ucuz alırım ve altı ay falan gider. İhtiyaçsa alınmalı elbet ki gerekirse mutfaktan kısıp bakım ürünlerinden kısmayan biri olarak yine de mukayyet olmamız gerektiğini düşünüyorum yoksa paramızın bereketi kalmıyor.

Bana dönem dönem gelir o manyaklık.
Şu 1 aydır ben de çılgın alışveriş yaptım.
Kargocular tanıyor artık iki güne bir gelince.

Bir de benim aldığım çok içime sinmese de iade huyum yok.
Üşeniyorum geri vermeye.
Öylece ya bir iki zorluyorum kullanmaya ya da elimde kalıyor.

Ben harcayarak kendimi rahatlatıyor olabilirim :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…